ידיעות מעניינת.

Liroy999

New member
ידיעות מעניינת.

ממקור שנחשב אמין בספורטליין נכתב שיש כבר מחליף לאנדרסון אם כי הוא עדיין בחזקת "מועמד". עם זאת נכתב שרוני הולך לעשות שינויים לא מבוטלים הן בהרכב והן בסגל הקבוצה.

ראיתם את בית``ר אתמול?

כרגע אנחנו פשוט לא באותה רמה...הם ניצחו בהליכה,אם לא יהיה שיפור גדול ביכולת שלנו לא רק שאליפות לא ניקח גם נהיה 15-20 נק` מבית``ר...

????? ?? ???``? ??????

???? ????? ???? ?? ????? ???...?? ????? ??????,?? ?? ???? ????? ???? ?????? ???? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ???? 15-20 ??` ????``?...

אני אומר בפעם החמישים לפחות

אין מה לעשות שינויים.אני לא רואה מצב שחיפה מצליחה להביא שחקן שישתלב במהרה,ויוכל לתת תפוקה יור טובה מאשר אנדרסון ומסודי. הדבר היחידי שאולי יהיה אפקטיבי זה הבאת בלם ישראלי.

Benn Is Kane

New member
רצו להביא את אלקין סוטו...

ולצערי הוא לא יגיע. הוא כישרון מיוחד, קולומביאני, לא הכי צעיר (25-6), שחקן עם רגל שמאל מדהימה ומפחידה מחוץ לרחבה, וממש וירטואוז שלא להאמין. ולחשוב שהעיסקה עמדה רק על מליון וחצי דולר... מדובר בשחקן שיהיה כוכב בכל קבוצה במעמד של חיפה באירופה. חבל שהוא לא יגיע בסוף (חתם במיינץ מהבונדסליגה), אבל אני מאמין שאם יגיע מחליף שישקיעו בו מעט כסף, הוא יהיה מחליף טוב. כולם יהיו עדיפים על מסודי, זה בטוח.

adiryosef

New member
חייב להביא לפחות שתי שחקנים.

קשר שמאלי עם רגל שמאל חזקה,שיודע גם לבעוט מרחוק (אין לנו אף אחד כזה). קשר מרכזי ברמה גבוהה כמחליף לעידן טל. בכסף שהביאו את מסודי ,אנדרסון ,סואן ומליקסון יכלו להשאיר את זנדברג ולהביא מחליף אפילו יותר טוב לעידן טל (אני קצת מגזים) ועוד היה נישאר עודף.

Benn Is Kane

New member
אתה לא מגזים.

יכלו להשאיר את זנדברג ולהביא מחליף לעידן טל בכסף ששילמו על ומשלמים לאנדרסון, ולסוואן. מליקסון עלה לנו ממש מעט כסף ולא משלמים לו הרבה, אז הוא עוד דיי בסדר. על אנדרסון וסוואן ביחד שילמו דיי הרבה, ועל מסודי שילמו המון ומשלמים המון.

GOLDBRG

New member
מישהו יודע קצת מידע על צ'יקו טורס

שרוני לוי רוצה להביא?

Olympic Hero

New member
המקורות של ספורטליין אמינים בערך

כמו המקורות שלי. ולמען הסר ספק, לי אין שום מקורות.

זה לא ספורטליין

זה היה כתוב היום בידיעות אחרונות על צ'יקו טורס .... אני גם רוצה לדעת פרטים עליו אם מישו יודע עליו משו אני יודה לו מאודד

כתוב שהוא קשר

אם אני לא טועה הוא ארגנטינאי.. וזהו ! אם מישו מכיר אותו יאללה שישפוך לנו קצת עעליו פרטים ...

מר אבישי היקר, כמה טיפים אלייך:

לא פעם ולא פעמיים אני נתקל בתגובות מתנשאות שלך ואתה יודע גם מטומטמות וטיפשיות. אולי אתה אוהד שרוף או אפילו דיי חולה על מכבי חיפה (כמו רובינו כאן אני סבור). אבל בתור מנהל בפורטל 'תפוז' שאמור לשאת אחריות לדברייך אתה טועה ומטעה המון דברים כמו "תביעה בקשר לזכויות יוצרים" שגולש נותן קרדיט לכתבה שהביא מאתר ספורט אחר. אתה גם מטעה גולשים רבים שאומרים שהמקורות שלך אמינים כמו האתר הנ"ל (זילות באתר עם ידע קלוש) -
עילה לתביעת דיבה וכנגד כל פורטל 'תפוז' כולו. בתור אחד שעובד עם אחת המערכות הללו אני מציע לך שתנמיך פרופיל \ תתחיל לדבר לעניין \ ותפסיק לזלזל בכל מיני אתרים שאפילו עם נראים לך כקליפת השום. אתה יכול עכשיו למחוק את ההודעה הזאת או להפנים את מה שאמרתי. המכתב מהמערכת שלי להנהלת 'תפוז' יועבר בקרוב.

diablo7

New member
רוני לוי חייב לעשות שינויים בקבוצה

ובדחיפות. חייבים לשנות משהו -ככה בחיים לא נוכל להידבק לצמרת לאורך כל העונה. חסר מנהיג,חסר שחקן שדוחף את הקבוצה. דרוש חיזוק במהירות!

למעלה