ידיעות מוזרות

EuroSims

New member
ידיעות מוזרות

היום בידיעות ב- 24 שעות יש התייחסות של לחיי האהבה עם כמה תמונות מתי אטלס ויסמין דיאמונד עם הספר של לחיי האהבה ותמונה גדולה שאני לא הצלחתי להבין - עד כמה שהיא גדולה וברורה אבל מה זה התמונה המוזרה הזאת ? סופי צדקה מתנשקת עם יעל הדר?! (אקטרס אפשר להרגע אני לא מנסה להתחיל פרובקציות או לסטות מהנושא של הפורום - כדברייך אלא אם כן סופי צדקה ויעל הדר הן גם אורחות בסדרה ככה שתחכי רק רגע עם המחק)

actress

New member
../images/Emo35.gifאה../images/Emo35.gifאני לא מבינה על מה את מדברת

איזה פרובקציות
אם זה היה רשום אז סבבה אבל לא הבנתי למה את מתכוונת כ"כ.

מאיוש1

New member
גם לי התמונה בידיעות לא ברורה...

אולי מישהו שהיה במסיבה יכול להגיד לנו אם ראו את סופי ויעל ביחד ככה. מי יודע? אולי יש שם משהו

dor_

New member
לא ראיתי את התמונה אבל...

סמדר חיבקה את רונה כשהיא באה לבקר אותה במעצר

pompii

New member
ראיתי את התמונה

כולה נשיקה קטנה ומסכנה על השפתיים מה עשיתם מזה?? כנראה סתם אמרה לה שלום... זה מה שכתוב:"בלחיי האהבה סופי צדקה ויעל הדר שונאות זו את זו ומתחרות על אהבתו של גיל פרנק. בחגיגת סיום הצילומים של הסדרה, בסוף השבוע בת"א, הן גילו אהבה ענקית זו לזו, לפחות מול המצלמות. גם לא רשמנו זכר לתככים בין דניאלה וירצר ליסמין דאימונד, שבסדרה מתחרות בינהן על ליבו של יהודה לוי. יותר מזה:הבנות אף החליפו חוויות מנשיקותיו הרטובות של לוי על הסט. בקיצור, המתיקות נזלה מהקירות." ומדברי צדקה אני מוסיפה "שתמשיכו לגעת באושר ולשתות לחיי האהבה" איזו חמודה, נשמה, כפרה עליה, עיניים...

EuroSims

New member
לא בסדרה - בחיים

אני לא מדבר על הסדרה - אני מדבר על החיים האמיתים בתמונה הן נראו מתנשקות

אדיפולו

New member
סופי ויעל

מה אתם עושים ענין מנשיקה, כל נשיקה "ספור" סתם מחווה ידידותית, בנגוד לנשיקה בין סופי לגיל, בחדר ההמתנה ששם זה נראה משהו שונה לגמרי, קשר יותר מסתם, קצת יותר מידידות לא?

libi k

New member
מישהו יכול אולי לעלות את התמונה

לפורום, בקשה?

עמי92

New member
כן, לסופי יש נטייה לנשק שחקנים

בחדר ההמתנה. עיין ערך גיל פרנק...

EuroSims

New member
עם הפה?

נשיקה עם הפה ? זה נראה לא טוב (לא! שיש לי משהו נגד הומוסקסואלים - מאה אחוז מבחינתי) אבל זה פשוט נראה ככה ! ואגב נדמה לי שזה היה לעיתונות - לא צריך לבלבל בין השחקנים לבין הדמויות - רק הדמויות מאוהבות

LAE

New member
מישהו יכול בבקשה לסרוק את הכתבה ו..

להכניס לפורום?

סליידר

New member
מה הכתובת?

כל פעם אתם מדברים על האתר ואני לא יודע מה הכתובת, וגם בפרטים שלך לא כתבת.

סופי ושרון דואני גם הפריחו נשיקה!

ראיתי נדמה לי את סופי ושרון דואני (כן, גם היא היתה שם) נתנות נשיקה על השפתיים, אבל זה היה ידידותי לגמרי, אבל לא ראיתי שסופיל´ה ויעל נתנו נשיקה, מתי???איפה???

chisi

New member
יותר מאוחר אם אף אחד לא יסרוק...

אז אני אסרוק לכם...

EuroSims

New member
24 שעות

במוסף 24 שעות - של ידיעות אחרונות של 6.5 יש את הכתבה ואת התמונה של יסמין דיאמונד ומתי אטלס עם הספר ותמונה גדולה (כן, גודל זה דבר יחסי - זה לא על עמוד שלום או משהו אבל די גדולה בשבילי ביחס לכתבה) של סופי ויעל הדר מתנשקות אני לא יודע ממתי נשיקות עם הפה זה ידידות - זה נראה ממש "יותר" .... בגלל זה התמונה לא נראתה לי ברורה

gidi2

New member
גידי2|../images/Emo140.gif

אני רוצה להגיד שגידי מבין כל האחרים הכי חתיך. והבן הכי הכי הכי מכוער הוא אלי מרקו,ויש לו סנתר גדול.

למעלה