ידיעות ברצפ

שיקה221

New member
ידיעות ברצפ

מיקל לוהאן אמר לניו יורק פוסט היום [ה20.12] שלינדזי תבוא לניו יורק לחג המולד. מייקל אמר שהיא מצליחה לשמור על עצמה באופן פנומנלי [יעני יוצא מהדופן..בצורה חיובית] ושהוא מחכה לראותה בחגים. אתמול לינדזי יצאה בהוליווד ונפגשה עם השומר ראש הישן שלה ג'ז. [יש מצב לכמה תמונות אם יהיה לי זמן]. כמה שעות אחר כך היא סעדה במסעדה [כמובן אחרי שהחליפה בגדים...] עם ידיד שלה..אפשר לראות אותה מחזיקה ביד ARIVA שזה מין מסטיק כזה כדי לעזור להיגמל מסיגריות..אם תשימו לב היא קצת משמינה..בבטן קצת..ברגלים..בציצי...ואפילו בסנטר באחת התמונות פה רואים. זה לא אומר שהיא שמנה..בעיניי היא נראת יותר טוב ככה. יש כאלה שמחשיבים את העלאה במשקל כתוצאה מהריון [באמת נגמרו להם הרעיונות היצרתיים? כמה פעמים היא כבר הייתה בהריון??].. לפי דעתי זה פשוט בגלל שהיא באמת מנסה להיגמל וזה ידוע שמי שמנסה להיגמל מסיגירות מעלה במשקל [אל תשכחו שגם מי שנגמל מסמים מעלה..] פשוט כי אוכלים במקום לעשן. אני אעלה עכשיו כמה תמונות תתחילו להגיב! מה קרה התחיל ביצפר שכחתם ממנה?

LindZiv Cohan

New member
גם בתנוך רואים קצת...../images/Emo119.gif

כנראה שעם כל סיגריה שמתחשק לה, היא קונה מקדולנדס

שיקה221

New member
מסתבר שמשלמים לה על זה...

זאת הידיעה האחרונה..היא מחזיקה את הקופסא בצורה כל כך בולטת כיוןן שהחברה משלמת לה על זה..

LindZiv Cohan

New member
איזה חיים טובים../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

הלוואי שלי היו משלמים כל פעם שאני קונה מקדונלדס

שיקה221

New member
חחחחחחחחחחח לאאאאאאאאאאאאאאא

משלמים לה על להראות את האריזה של המסטיק נגד עישון!!!!

שיקה221

New member
ועכשיו היחצנית שלה שיחררה את ההצהרה הבאה

לא משלמים ללינדזי בשביל שתתצטלם עם ARIVA היא פשוט מעריצה אותם ומשתמשת במסטיק כדי להוריד את כמות הסיגירות שהיא צורך כי היא כרגע בסטודיו מקליטה שירים לאלבומה השלישי.

למעלה