ידיעות אחרונות

sshans

New member
ידיעות אחרונות

מישהו ניסה לאחרונה את האפליקציה של ידיעות אחרונות באייפד?
לפני כשבועיים קבלתי חבילה מידיעות אחרונות ותפוז היקרים.
החבילה הכילה בתוכה את ישראל, פשוטו כמשמעו!
מקפה שחור לבעלי ונס קפה בשבילי ועד מוסיקה של שלמה ארצי ובמבה לילדים.
לחבילה היה מצורף מכתב שממליץ לנסות את האפלקציה של ידיעות אחרונות. חשבתי, הם טרחו למצוא ישראלים בחו"ל?
ובעזרת תפוז, מצאו אותי? המעט שאוכל לעשות זה לנסות את האפליקציה.
תשמעו, אפליקציה ברמה! כמו תמיד שוב הישראלים שיחקו אותה.
https://itunes.apple.com/il/app/ydy-wt-hrwnwt/id571241991?mt=8

האפליקציה מעודכנת על בסיס יומי ומכילה המיטב של העיתון סרטוני וידאו, תשבצים וסודוקו דיגיטליים, מצגות של תמונות מהארץ והעולם וממשק אישי לשמירת כתבות.

הבן שלי,בן שבע וחצי שלא משוגע על קריאה בכללי ובטח שלא בעברית סוף כל סוף נהנה ממגזין ילדים. כל שבוע הוא קורא בצמא את חדשות הילדים מדורי מדע, בידור, קומיקס ועוד הרבה שאתם פשוט צריכים לנסות כדי להבין.

boneguy

New member
מממ... לי מריח כמו פרסומת.

אמנם עדינה משהו, אבל עושה קולות של פרסומות.

נתחיל מהחבילה - ברגע שכתבת קפה שחור לבעלי, קפה מנס לי, במבה לילדים ושלמה ארצי לא יכלתי לראות סטראוטיפ יותר בולט מזה. לעזאזל מי יכול לשתות את הנס קפה של עלית, ומי ישמע כמה הקפה שחור של עלית טוב. נכון, בארה"ב יש בעית קפה קשה - אבל רבאק. במבה לילד - חסר שטויות וג'אנק פה?

ועכשיו לעניין האפיליקציה ו- YNET. אמנם YNEY מהווה גם עבורי מקור חדשות עיקרי לגבי מה שקורה בארץ (על המחשב), אבל פעם פעמיים ביום זה מספיק ויותר מידי - מי רוצה להיות מחובר כל הזמן? אני חושב שאחד הדברים שאנחנו מעריכים ביותר מאז הדעתנו לכאן (ואנחנו עוד לא שנה כאן) זה השקט מהחדשות.

ומילת הסיום - "כמו תמיד הישראלים שיחקו אותה" מלמד שאת/ה כנראה לא באמת חי פה.

לי זה מריח כמו פרסומת - אין עם זה בעיה, אלא שזה מגיע במסווה של הודעה תמימה.

וזו סיבה מספיקה בשבילי אפילו לא לנסות את האפליקציה.

אותי דווקא מטריד

המשפט ...״ובעזרת תפוז מצאו אותי...״ כי אם שלחו לה חבילה ע״ס המידע בכרטיס האישי, היא לא היתה מגיעה אף פעם, ואם תפוז העבירו הלאה את נתון המידע היחידי שיכול לסייע באיתור כתובת, שהוא כתובת הip שלה - אזי מדובר במשהו חמור בהרבה מהפרסומת העלובה שהפוסט הזה מציג.

מה גם שללמה-נט יש פורטל קהילות משלהם ותפוז משויך למתחרים (מעריב), כך שהשת״פ שהיא מתארת לא ממש הגיוני, במיוחד כשלתפוז יש אינטרס לקדם את האפליקציה העקומה שלהם ולא את זאת של למה-נט....

ובכלל, אחרי שלמה-נט ניסו בעבר לחסום את הגלישה מחו״ל ולדרוש עבורה תשלום, אני מתפלאה כל פעם שמישהו שגר בחו״ל אומר שהוא קורא את האתר הזה

בקיצור - זה לא סתם מריח מפרסומת. זאת פרסומת שנעשית ע״י ניצול של אנשים צעירים או מובטלים בתשלום זעיר, במקום לשכור חברת פרסום ולשלם על קמפיין.

y י ר י ת

New member
לדעתי הם פנו במסר אישי לגולשים ישראלים בחול

גמאני קיבלתי מהם את הפניה הזו
הציעו למי שמעוניין לשלוח פרטים אישיים ולקבל חבילה תמורת סקירה בפורומים/בלוגים.

כנראה שהיה מי שהסכים

למעלה