תגובות
א. תודה רבה לגלעד. ב. בלוקוס נשמע מעניין. קצת יצאתי מבולבל מהקריאה הראשונה של החוקים, אבל בסוף די הבנתי. ג. וזו הנקודה העיקרית של ההודעה הזו (ולכן, אפתח לה פסקה משלה !) יש מספר משחקים שהייתי רוצה לקנות, ואני יודע שהמחירים באינטרנט יוצאים יותר זולים (לכל פריט, בלי משלוח וכו'). אני גם יודע, שמחיר פתיחה של משלוח של חבילה הוא גדול וככל שמספר הפריטים גדל, העלות משלוח גדלה אבל ביחס שהולך וקטן על כל פריט. כלומר נשלם 20 דולר על אחד, 30 דולר על שניים, ו35 על שלושה (אלו כמובן מספרים תיאורתיים בלבד). כך גם הדילים במכס לפי מיטב ידיעתי. אי לכך ובהתאם לזאת, מצאתי לנכון להציע את הדבר הבא: למה שלא נקבע תאריך. נניח סוף יוני. כל מי שרוצה, יפרסם משחקים שהוא רוצה ומוכן ומתכוון לרכוש. נוציא הזמנה משותפת ונתחלק בהוצאות. אישית, אם אנשים יסכימו, אני רוצה להזמין לפחות 3 או 4 משחקים. אני משער שרעיונות כאלו כבר צצו מספר פעמים וירדו לטמיון מחוסר ביקוש. אני מקווה שאם אפילו חמישה אנשים יזמינו מספר דברים, תהיה לנו הזמנה מספיק גדולה בשביל שהעסק יהיה רווחי לכולם. (משהו אומר לי שהולכות לצוץ הודעות בעלות התוכן: עזוב, ניסינו, וכו'. ולכם אומר "מי ניסה ? אתה ? ואתה ? ואתה ? אנחנו כבר ארבעה אנשים ! בואו ולפחות ננסה")