ידיעה שאסור לפספס

meohevet4ever

New member
ידיעה שאסור לפספס

האם זו סתם שמועה או שמה,מר מיקי פלד יוצר הפסטיגלים וצייד הכשרונות הגדול הקיף בעט אדום את השם רוני דואני לפסטיגל 2004? השמועות מבשרות כי הסופרסטארית רוני שקלה את ההצעה וההורים אינם מסכימים מה בכך שיש לרוני בגרויות בשנה הבאה... ידיעה רותחת או סתם המצאות מהתחת על זה אתם תכריעו!

perrinat

New member
לדעתי המצאה מהתחת../images/Emo103.gif

הפסטיגל הוא עוד חצי שנה, לא נראה לי שהתחילו לעבוד עליו... ולמה שההורים שלה לא יסכימו
נשמע מופרך ביותר...

נשמע לי הגיוני שרוצים אותה לפסטיגל

אבל הסיפור עם הבגרויות לא הגיוני, משום שבעוד חודש - חודש וחצי הן מסתיימות.

פושיק

New member
ברור שרוצים אותה אבל

מי הגאון שכתב על הבגרויות בשנה הבאה??? רוני עכשיו בכיתה יב', אז על איזה בגרויות את מדברת?? אולי תחשבי קצת לפני שאת כותבת שטויות.

m a s t i k

New member
ממממ אם כבר הצבא... זה מה

שיפריע לה... ומעניין באמת מה קורה עם זה... כי כולם כבר קיבלו תאריכי גיוס.

פושיק

New member
את/ה הרי לומדים איתה לא?

אז תשאל.י בעצמך או שבטח כבר יש לך תשובה.... אני בטוחה שזה יכול להסתדר. רוני לא תהיה החיילת הראשונה שתופיע בפסטיגל

meohevet4ever

New member
הסבר בקשר לבגרויות

אם אתם לא יודעים כבר עכשיו ההכנות לפסטיגל וההופעות המטרפות מתחילות ולכן ההורים לא רצו להסיח את דעתה של הצעירה בנושאים אחרים,כנראה שהלימודים הם פרט חשוב יותר, באמת,עם קצת היגיון אפשר להבין לבד..P:

פושיק

New member
אולי מתחילות ההכנות

במרה הכטנית - מי משתתף. לא נראה לי הגיוני שמתחילים עכשיו חזרות. ובטח שלא הופעות.

perrinat

New member
"ההופעות המטורפות" האלה../images/Emo103.gif

וההכנות וכו' יתחילו חודש לפני הפסטיגל לקראת חנוכה ולא עכשיו, עכשיו רק מדברים ומתכננים את הדברים... חוץ מזה שרוני כבר בת 18 ולא נראה לי שהיא שואלת את ההורים שלה אם הם מרשים לה להשתתף בפסטיגל או לא...

פושיק

New member
גם אני לא חושבת שהיא שואלת

היא מחליטה את זה עם המנהלים שלה וזהו

בעיני:

עם יקחו אותה לפסטיגל יהיה הכי ס22ה אבל יש עוד מלא זמן עד אז...לנו נותר רק לקוות

למעלה