ידיעה קטנה

SmartToyBoy

New member
ידיעה קטנה

אני יוצא לי צפונה, ואהיה שם ביומיים הקרובים.... גישה למחשב לא תהיה, אז בהשראת האירועים האחרונים מבית הנשיא, אני מכריז על "נבצרות זמנית" שלי
אגב.... אחרי שהסערה קצת שככה, רק רציתי להזכיר שהמייל [email protected] קיים, ומטרתו לאפשר העברת שאלות לרב רון ולרבנים נוספים, להציע רעיונות וכן להודעות שונות על מפגשים וכיוב'. לשימושכם

מנסון1

New member
שיר לדרך

גם אם תגיע למטולה אל תביא לנו משם בתולה לא את חוה ולא דינה גם אם גרות בראש פינה ואם בלונדינית יש בכפר בלום עדיף שתחזור בלי כלום רק על זאת נישא כפים שתביא בחור ירא שמים ואם נאה הוא או עשיר נמלא את פינו שיר ובעוד פינו מלא שירה נבקש בלבנו כפרה ונתחנן שבהזדמנות אחרת כבר נזמין ממך את הגברת

ואני עליתי ירושלימה

אני עליתי ירושלימה ומקווה לחזור לפעילות פורומית החל מהשבוע הבא. לך, סמרט-טוי-בוי (רק שלא יהיה אוי ואבוי... מנים השם הזה?), המון הצלחה ותודה על העונג, שהיה לנו להשתתף בפורום, שאתה הנך אחד ממנהליו. לרב רון יש לי הרבה שאלות אבל הוא כבר יודע את כולן. אני מקוה, שלבסוף אני אדע גם את התשובות. כדי לא לחשוד בכשרים, אני בטוח, שהוא עושה את המכסימום להגשים את משאלת השבת ומפנה אותו ברשות לידידנו חנן פרידמן - מנהל פורום גייז דתיים ב"נענע". הרבה הצלחה גם לגולשים ולמידיינים. המשיכו להידיין בצורה מכובדת ומקווה, ש"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק". לכל מי שרצה להגיב ולפתוח בשרשור נוסף עמי, מוטב להמתין עד יום ראשון בשבוע הבא, שאז אתפנה גם לעניין זה.

SmartToyBoy

New member
שוב אשוב אליכם כי בא מועד

חזרתי :) תודה רבה למנסון1 על השיר המקסים !!!! שמח לחזור... ומתי, אני לא מנהל חחחחחחח
למרות שלדעתי כחול היה מאוד מחמיא לי (רמז חחח
). סתם... שתהיה לכולכם שבת נפלאה

ברוך הבא!

שמחים להיות אתך שוב ואני בטוח, שזו דעת גם שאר החברים כאן. מממ... (זה לא מצחיק) מה עם השבת? עו מעט אני מגיש בג"ץ... (חחח?... זה מסוכן!...)

למעלה