ידיעה משמחת! :)

סולסיטה

New member
ידיעה משמחת! :)

טוב, כתבתי את זה כבר כתגובה להודעה בנושא, אבל הפורום מורד ולא רוצה להעלות את ההודעה מדף 2 - כדי שאנשים ישימו
, אז אני אצטט פה: כרגע נכנסתי לאתר העצומה (נו, לבדוק מה חדש) וראיתי... 95 חותמים! חברים, אנחנו הולכים לאט אבל בטוח, הא? זה מקפיץ אותנו למקום ה-7 במצעד הלהיטים, איזה כיף! (מישהו בכלל שם לדברים האלה, או שזו רק אני??) אז בואו נמשיך להחתים, ובהקשר הזה- יש לי שאלה אחת ובקשה אחת. *** השאלה- מה זה אומר "מספיק" חותמים? אולי נחשוב יחד ונחליט באיזה שלב כדי לשלוח את העצומה? מצד אחד כדאי למהר- כדי שלא נהיה נטולי ER למשך יותר מדי זמן, ומצד שני- צריך שיהיה מספר מספיק מרשים של חתומים בשניה שאנחנו שולחים את העצומה- כדי שהערוץ ישתכנע. *** הבקשה- כמה חברים שלי אמרו לי לחתום בשמם, הבעייה היא שבגלל היוזרים שיש לי במחשב, אני פשוט לא מוצאת את הקוקיס הנכונים כדי למחוק!! מישהו יכול לעזור? או שתדריכו אותי איפה הם, או שתבדקו איך הם נקראים, או שאני פשוט אתן לכם את הפרטים ואתם תחתמו בשם אותם אנשים. תודה!

~*~gaL

New member
גם אני שמה לב לזה, זה בסדר ../images/Emo13.gif

תראי מה אני חשבתי - אני אשלח *עוד* מייל לערוץ 3, בו אני אכתוב שנפתחה עצומה, ושמספר החותמים הוא עצום יחסית לזמן שהיא פתוחה, ואני בעצם רוצה לשאול אותם איזה מספר חותמים יהיה מספיק טוב בשבילם כדי להראות להם שקיים ביקוש. או שנחליט לבד.. 300 אנשים? כי באמת עדיף לשלוח מאוחר עם 300 אנשים מאשר מוקדם עם 100. אגב, אני אשלח את העצומה לפנאי פלוס ל"מכתבים למערכת"
בקשר לקוקיז.. נראה לי שב-C ---> ווינדוז ---> קובצי אינטרנט זמניים.. ושוב אני במחשב במקום ללמוד.. ועוד למתמטיקה.. בושה!

סולסיטה

New member
גלוש!

נראה לי שלשאול את הערוץ קצת יהרוס את הפואנטה, זו דעתי האישית. זה יחסל את גורם ההפתעה, שהוא דבר שמאוד משפיע - בעיני - במקרים האלו. חוצמזה, בלי שום כוונה לבאס אף אחד - אני לא בטוחה שנשיג 300 חותמים. למה? לא כי אין 300 תומכים, דווקא להפך- יש לסדרה הרבה הרבה הרבה מעבר ל-300 צופים פה, יש לסדרה המון אנשים שרוצים לראות מההתחלה או להתחיל לראות אותה, ויש להם מספקים חברים ומשפחה כדי שיחתמו ויוסיפו כוח. אבל: לא לכולם יש את הגישה, ויותר מזה- המודעות לעצומה. מעט מאוד אנשים בארץ יודעים על קיום העצומה, מעט מאוד מהם גם מגיעים למקומות שבהם נוכל לפרסם את העצומה (פורומים, צ´טים וכו´), מעטים מאלו שהגיעו ישימו לב דווקא להודעה שלנו... עצוב, אבל נכון. אני חושבת שכל אחד מאיתנו צריך להביא עשרות חתומים בכל דרך - כי אחרת, אין לנו שום סיכוי. אפשר לדבר עם אנשים ולהציע לחתום בשמם, זה כמעט תמיד עובד :) בכל אופן- אני אומרת שאפשר לשלוח לערוץ הודעה כשנגיע ל-100 (לדעתי), לספר לו על הזמן הקצר והתמיכה הנרחבת (ואולי גם לציין בפניו את הבעייתיות בעצומה באינטרנט - כהוכחה לכך שהיא מייצגת חלק קטנטן מהציבור התומך), לומר לו שיש "מעל 100 חותמים וידינו נטויה", לנסח איזה משהו פלצני. אני טובה בזה (((;

למעלה