ידיעה משמחת! 
טוב, כתבתי את זה כבר כתגובה להודעה בנושא, אבל הפורום מורד ולא רוצה להעלות את ההודעה מדף 2 - כדי שאנשים ישימו
, אז אני אצטט פה: כרגע נכנסתי לאתר העצומה (נו, לבדוק מה חדש) וראיתי... 95 חותמים! חברים, אנחנו הולכים לאט אבל בטוח, הא? זה מקפיץ אותנו למקום ה-7 במצעד הלהיטים, איזה כיף! (מישהו בכלל שם לדברים האלה, או שזו רק אני??) אז בואו נמשיך להחתים, ובהקשר הזה- יש לי שאלה אחת ובקשה אחת. *** השאלה- מה זה אומר "מספיק" חותמים? אולי נחשוב יחד ונחליט באיזה שלב כדי לשלוח את העצומה? מצד אחד כדאי למהר- כדי שלא נהיה נטולי ER למשך יותר מדי זמן, ומצד שני- צריך שיהיה מספר מספיק מרשים של חתומים בשניה שאנחנו שולחים את העצומה- כדי שהערוץ ישתכנע. *** הבקשה- כמה חברים שלי אמרו לי לחתום בשמם, הבעייה היא שבגלל היוזרים שיש לי במחשב, אני פשוט לא מוצאת את הקוקיס הנכונים כדי למחוק!! מישהו יכול לעזור? או שתדריכו אותי איפה הם, או שתבדקו איך הם נקראים, או שאני פשוט אתן לכם את הפרטים ואתם תחתמו בשם אותם אנשים. תודה!
טוב, כתבתי את זה כבר כתגובה להודעה בנושא, אבל הפורום מורד ולא רוצה להעלות את ההודעה מדף 2 - כדי שאנשים ישימו