ידיעה מרעישה!!!

keren1877

New member
ידיעה מרעישה!!!../images/Emo8.gif

יצא מילקי הקרוי בשם השחוק "מילקי שאנטי", אבל יש בו 50% קצפת ו-50% שוקולד!!!. אני חייבת לציין שזה ממש לא מה שאני צריכה לדיאטה לקראת החתונה (עוד 5 חודשים), אבל זה פשוט מ-ע-ו-ל-ה! כבר לר צריך להתקמצן על הקצפת בזמן שמזיזים אותה הצידה (לשומרות את הקצפת לסוף, כמוני), ואפשר אפילו לקחת לא מעט כפיות משולבות של חצי-חצי...

מיכלכהן

New member
דרך אגב, השם שאנטי הוא בגלל

ש - 10 אג´ עוברות כתרומה לבית השאנטי.. האמת היא שהמילקי קצת יותר יקר, אבל שווה את זה, לא?

יעלי2

New member
קוטג´ סטראוס, מילקי שנטי וקרם יוגור

על הכוונת שלי (ואני בדר"כ לא אוכלת מעדני חלב). לא תאמינו: חיפשתי בסופר ליד הבית (בסופר של קניון חולון) את הקוטג´ החדש ולא מצאתי! כל כך התחשק לי לנסות אותו וחרשתי את המדף ולא מצאתי. בפעם הבאה בסופר אחר נקווה שיהיה...

אתי@

New member
חיפשתי כבר בכמה סופרים

ואין קוטג´ שטראוס
ז ה בטח עוד תרגיל שיווקי.... שכולנו נחפש עד קלות נשמתינו

יש לי כאן אחד לארוחת הצהריים ../images/Emo8.gif

(קוטג´ שטראוס) אם מישהי רוצה להצטרף לארוחת הצהריים המדהימה שלי - אתן מוזמנות לחלוק עימי את הגביע של הקוטג´...

אוסנת123

New member
קוטג´ שטראוס

קניתי לאחרונה לפני שבוע וחצי בחצי חינם חולון. לא נראה שהיה חסר אבל מאז נשמע לי מאוד הגיוני שיהיה חסר בקטע של גימיק שיווקי. באופן כללי - אהבתי. יקירי אמר שתנובה יותר טוב, אני לא ממש בטוחה. המרקם קצת שונה ולא ממש התגבשתי עם עצמי אם זה לטובה או לא...

הילית*

New member
המילקי הזה כבר לא כ"כ חדש

הרעיון של השאנטי הוא שחלק מהמכירות של המוצר נתרמות לבית השאנטי ודרך אגב אם את בדיאטה ונורא אוהבת מילקי אז יש בשבילך פתרון- מיני מילקי

keren1877

New member
מכורה למיני הזה...

זה לחטוא, אבל ב"קטן"...
אולי זה לא ממש חדש, אבל אני נתקלתי בו על המדפים רק עכשיו... חוץ מזה, שלדעתי יש קונספירציה, וכלום לא מגיע לדרום הרחוק (ב"ש)... בספ"שים, כשאנחנו חוזרים למרכז, אנחנו תמיד מגלים שם כל מיני דברים שלכאן עוד לא הגיעו... לא נורא, הלימודים מסתיימים עוד חצי שנה וקצת ואז נחזור לציוויליזציה (עיין ערך: איזור המרכז)...

אוסנת123

New member
המיני לא ממש מדגדג לי....

זה ממש ביס וחצי ולא משנה שזה חטא קטן - הרבה מיני זה XL... לא קונה כי אני יודעת שאני לא אסתפק באחד. מדי פעם אני קונה מילקי רגיל ואח"כ בוכה שעתיים... זה מה יש... לאחרונה אני בתקופה מאוד קשה באוכל ואני לאט לאט מגיעה למסקנה שעדיף להיות שמנה ומאושרת מאשר צנומה ואומללה... אז לא שהגעתי למימדי שמנה אבל בקצב הזה של עוגות קינמון של אתי שרצות אצלי בבית - לא רחוק היום!

למעלה