ידיעה מהדס

אביחי 33

New member
ידיעה מהדס../images/Emo17.gif

הדס אומרת שהיא קראה באיזה עיתון שאגם הלכה לחתום חוזה, לעונה החדשה של "השיר שלנו"
איני יודע אם זה נכון, ובינתיים אני לא יכול לאמת את הדברים, אבל בכל מקרה אני רוצה לשמוע מה דעתכם בנושא

דעתי..

אם היא חותמת סבבה בכיףף..אבל אני לא אוכל לראות ..!!=[ אם היא תבחר שיהיה לך רק הצלחה!! תמסור להדסוש ד"ש חם ממני!

היללי 2

New member
ייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה יהיה גדולללל אני ממש שמחהה.......ממאאאגגניבבב!!!! למה אבל זה לא ניראה לי אמתי?
בכל מקרה אם זה יהיה זה מאגניב למרות שעדיף שיהיה אהבה מעבר לפינה והיא תיהיה שם...

מההההה?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

אגגםם בשיר שלנוו?
אני אוהבת השיר שלנו [ואינלכם מושג כמה קשה לי להודות בזה:p] וזה יהיה סבבה אם אגם תהיה שם.. אבל לדעתי היה עדיף שימשיך אמ"ל לעוד עונה והיא תמשיך איתה
אבל אבוד
בכל מקרה אני מקווה שזה נכון
תווודע!

..........

אני רוצה אמ"ל..גם השיר שלנו סבבה אבל רוצה אמ"ל..=[ למה זה נגמר...אוףףף...הסדרה הכי מהממת שראיתי בחיי..!! חולה עלייה..לא ישכח אותה לעולם..אמ"ל תחזרי ... אבל גם השיר שלנו יפה..רוצה אמ"ל..

hila846

New member
../images/Emo12.gif

אגם בשיר שלנו????????? ישש אני גם אוהבת השיר שלנו(
) יאאאאאהההה בטח יהיה שווה בטח היא תהיה רק איזה תהיה שחקנית אורחת...

אביחי 33

New member
אם זה כמו שהדס אמרה../images/Emo27.gif

וזה חתימת חוזה, אז זה יותר משחקנית אורחת.

../images/Emo12.gif

מה ?!?!?! יאאווו זה מוזר.. אבל לאנרא אייזה כיף שנה הבאה במסך הזהב !!!! אין לי יס אבל בעעעעע ניראה אולי אני יעבור ליס בשביל אגם פחחחח

אייללוש

New member
לא צ'ה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אין לי לא יס ולא הוט וכדו' יש לי רק 1 ו-2 כי אמא שלי לא רוצה שנהיה דבוקים למסך\טלויזיה...
ככה שאני לא אוכל לראות...
אני חייבת להשיג את הפרקים שהיא נמצאת בהם

eynav16

New member
יש באינטרנט

באמיול ואני יודעת שזה לא ממש חוקי להוריד אבל אין לי ברירה אחרת אני תקועה בעולם אחר..

גם אצלי ככה..אייללוש..

גם אצלי יש רק 1 ו-2 סתם שטויות הם אומרים אתם תהיו כל היום בטלוויזיה מספיק יש 1 ו-2 אתם גם יותר מדי..כבר אין אמ"ל אז אני לא הרבה רואה טלוויזיה אולי סדרה אחת ביום...אוףף..באסה..מקווה שאוכל לראות אצל דודים שלי שהם בניין לידי!=]

חחח..זה מבאס אופפ..לונורא

אני ינסה לשכנע את אבא שלי לשים..לאט לאט..אני מקווה שהוא ישים בסופפ..

eynav16

New member
נשמע נחמד

רק בעונה השניה התחלתי לראות השיר שלנו...לא מתאים כל כך לאגם אבל סבבה...אני מקווה שאני יוכל לראות דרך היאנטרנט לפחות...

מההההההההההההההה

אני ידעתי שהיא תיהיה בעונה השלישית כי אמרו את זה בגלל שעושים להקה צבאית אבל יש לי הוט
לא נוראא נעבור ליסס

למעלה