ידיעה לגבי ניקול!

shiray

New member
ידיעה לגבי ניקול!

אז ככה, אין לי מושג עוד איך לעכל את זה אבל... ניקול הולכת לשחק בחזמר לצידה של ג'ניפר לופז, וניקול גם תפיק את הסרט. ועכשיו השאלה- למה עם ג'ניפר????? זה היה יכול להיות כזה מושלם שהיא פשוט תשחק בעוד מחזמר אחרי מולאן רוז'. שוב לשמוע את הקול שלה וכל זה... טוב אני חייבת לזוז למבחן רשות במתמטיקה אז ביי לכם.

Padme Amidala

New member
נשמע מוזר...

אבל מי יודע... אולי ג'ניפר תפתיע אותנו? ובהצלחה

shiray

New member
מזל טוב!!!!

וואיי אנשים מסביבי גורמים לי להרגיש קצת טיפשה שאני סה"כ במגמת קולנוע בלי שום דבר מורחב...

gloria23

New member
מזל"ט!

וואי כמה זמן לא רשמתי בפורום...חחח אני שמחה שסוף סוף יש לי זמן:)

shiray

New member
נקווה

שהמשחק של ניקול יפצה על המשחק של ג'ניפר...

shiray

New member
ועוד משהו:

יש שמועות לגבי זה שניקול תשחק את המכשפה בגרסה של דיסני לספר "האריה, המכשפה וארון הבגדים". זו הולכת להיות הפקה ענקית ודיסני אמרו שהם מאוד רוצים שניקול תשחק בו (מעניין למה...). לפי האתר "סרט" ניקול אמרה שקונור ואיזבלה הם אלה ששכנעו אותה לשקול ברצינות את התפקיד, והם גם רוצים להיות ניצבים...

ערן1987

New member
וואי,אני זוכר שקראתי את הספר הזה

לפני כמה שנים,אני חושב שעד היום לא סיימתי אותו אבל אני זוכר שהתלהבתי ממנו מאוד וניקול תופיע קודם בגרסה קולנועית ל"המפיקים" עם ניית'ן ליין ומתיו ברודריק(שוב איתו)

shiray

New member
חחחח

אני זוכרת שאמא שלי הביאה לי את הספר מהספרייה והתחלתי לקרוא אבל אחרי בערך חצי ספר פשוט עזבתי אותו ואז רציתי לחזור אליו אבל כבר די שכחתי מה היה שם אז לא המשכתי... ולניקול יש איזה מליון סרטים שמחכים לה....

ערן1987

New member
דוגוויל יוצא עוד כשבועיים בארה"ב

בהפצה סופר מצומצמת,רק בניו יורק ו-LA(נכון לשבוע ה-1 שלו) לא ידעתי שהושקעו בו 10 מיליון,הייתי בטוח שפחות! בטח הרוב הלך לניקול,חחח

shiray

New member
דווקא לא ממש

לארס הוא מאלה ששחקנים לא לוקחים אצלו מליונים, פשוט כי הם רוצים לעבוד איתו. אבל עדיין- רק להביא את הקאסט לסט ולדאוג להם למגורים באזור, והשכיר את האולפן הזה לזמן שהיה צריך... חחח דווקא נראה לי הרוב הלך על כל הפילמים שהיו צריכים לקנות, להטיס לפיתוח ולפתח....

ערן1987

New member
אני חושב שהרבה הלך לניקול

הרבה לדעתי זה משהו כמו 2-3 מיליון דולר

shiray

New member
לא יודעת כמה היא קיבלה...

מה שכן, גם אם זה 2-3 מליון זה עדיין חלק מאוד מאוד קטן ממה שהיא מקבלת בסרטים האחרונים ויכולה לקבל... 2-3 מליון שחקנית מקבלת אחרי סרט אחד שמישהו מגלה אותה.

ערן1987

New member
אומרים שיש סיכוי שג'ניפר תקבל

מועמדות לאוסקר על הסרט Shall We Dance שבו היא מככבת יחד עם רוברט רדפורד(אני חושב).. איזה מוזר זה אם יגידו "אנד דה נומניז אר.. ג'ניפר לופז" נכון?

shiray

New member
חחח גם אני

עוד קשה לי לחשוב על ניקול וג'ניפר באותו סרט... אני לא יכולה לחשוב על סרט ברמה גבוהה שג'ניפר לופז משחקת בו, ואז אני חושבת רק על ניקול מורידה את רמת המשחק שלה ב90%..... והקטע הוא שמצד שני אני רוצה עוד מחזמר עם ניקול, רק שאני גם דואגת שהוא בחיים לא יהיה טוב כמו מולאן רוז' כי באז לרמן יש אחד... ואז אנחנו בבעיה.

למעלה