ידיעה חשובה מאוד מאוד ...

ידיעה חשובה מאוד מאוד ...

לפני כחודש התקיים בפורום הזה דיון לגבי תחרות\מפגן עוד יאיר השחר. בדיון טענתי שמי שמארגן ושופט תחרות רצוי שלא ישתתף ע"מ לשמור על רלוונטיות התחרות. ועוד טענתי שאילן תשובה אירגן את צוות השיפוט וגם השתתף וגם זכה..!!?? בדיון השתתפו אמנון האן,שאול שפי,אורלי 2 ,שי לנועל,ובילי גבריאל . כל אחד ניסה לכסות ולהעלים עובדות אז חברים: אנא כורדי . תרשו לי להפנותכם לקבצים שנימצאים בפורום ובהם תוצאות התחרות ופרסום תודות למארגנים והנה אכן כי כן אילן תשובה אירגן את צוות השופטים וגם זכה במקום ... ממש לא נראה טוב . בבקשה מכם עינו בקבצים ותתתנצלו . ערב טוב טרמיקות לרוב.

shaison

New member
אילן סיים 10 איזה ניצחון זה?

לפי הקבצים של אורי הוא סיים 10 איזו מן זכייה חשובה זו? אתה באמת לא בעיניין של לרחף להנאה

אורלי 2

New member
למרחף

אני לא מוצאת. איפה לחפש? איזה קבצים? ובכל מקרה מה שבטוח אני לא ניסיתי להעלים, לכסות וכו´ על שום דבר ככה שממש אין לי על מה להתנצל!

אורלי להלן הפניה לקבצים

בתחתית הדף מהתאריך 02-10-19 שלוח הקבצים אורי שמיר תחת הכותרת תוצאות התחרות והוצאות לתחרות ישנם שני קבצים ובהם שמות המארגנים והזוכים ובכללם אילן תשובה . ד.א מקווה שאת זוכרת את הדיון בנושא . לילה טוב.

shaison

New member
לא התנצלות ולא נעליים משקפיים

קרא את מה שכתבת אדון משועמם להנהתו (ולסבלנו) כתבת שאילן תשובה אירגן את התחרות וזה לא נכון כמו שכבר השיבו לך הוא עזר באירגון צוות השיפוט נקודה. דבר שני זה לא נראה טוב? לי זה נראה מצויין הלוואי וכל מי שיעזור בארגון תחרות גם יוכל למצוא את הזמן והכוח להשתתף בה. במקום להסתתר מאחורי השם התמים ולהמשיך לשפוך רעל וליכלוך אנא קום ותעזור בשמך המלא תתנדב תנהל ליגה או תחרות תראה לנו איך זה צריך להעשות בלי דיבורים רק מעשים כי הרי מה שאנחנו עשינו עד היום הוא לא מספיק טוב. שי לנואל (כן עם א) שמעדיף עובדות מדוייקות ומעשים טובים לא רק תלונות וגידופים

שי כן כן שמענו עליך .......

בהתחלה אמרת שתשובה לא ניהל ולא זכה עכשיו אתה כותב מה רע בזה ורק מקום 10 ואיפה העלבות שכתבת בדרך שאמרת שאני ממציא דברים . לא ציפיתי ממך להיתנצלות פשוט הוכחת בפעם המליון שאתה גאוותן .... ואם כבר למה אתה מכסה על בנו של שטייף ? כזכור לי (וזכור היטב ) כלל לא הית נוכח ביום הארוע בדשה בנתניה . האם הכיסוי זה בגלל ששטייף מקורב אליך או בגלל ששמיים נתנו רשיון דרגה 2 לילד מתחת לגיל הרשום בספר העזר המבצעי ? לך לעזאזל ואל תחזור לנועל שכמוך. נ.ב משה נקש אל תדאג יש מי שרואה ומעניש . לא משועממם ולא נעליים משקפיים בסך הכל מרחף להנאתו.

koki poki

New member
שימי עזוב אותנו בשקט

קרא שוב ובעיון את דבריו של שי תלמד ותתבגר לא יעזור השם שבחרת סגנון אתה לא משנה... ולך יחד עם נקש למנהל התעופה ואז חזור עם התנצלות בפני הלנואלים כמט שהתגאת שאתה יודע לעשות

למוציא דיבתי להנאתו

אתה סומך על כך שהחברים לא באמת יטרחו לבדוק את "אמיתותיך". תפנה אותי בבקשה למקום בו התייחסתי לאילן תשובה ו/או לתחרות "עוד יאיר השחר" בתשובותי אליך, ולמה ש"ניסיתי להעלים". התנצלותך אינה ראויה והיא נדחית מראש.

אוי שאוליקו מיסכניקו

לא ציפיתי להתנצלותך מראש שכן אני מכיר אנשים כמותך שאף פעם לא טועים ולא מודים. ובאותה הזדמנות אם אתה כבר פה ספר בבקשה לחברים איך זה להיות מושלם איך ההרגשה מה סדר יומו של המושלם הטיפוסי אותי אישית מאוד מעניין לדעת.ואני בניגוד אליך איני קטן אמונה . מרחף להנאתו שאף פעם לא היה מושלם וגם לא מתבייש להודות בטעוית(שאל את אורלי בן טובים ) יום טוב טרמיקות לרוב

למעלה