ידיעה בלעדית

SupermanZW

Well-known member
לא בלעדית ולא בטיח

עכשיו שמעתי חדשות, שרון עדיין חי ומונשם. פתאום בכל הפורומים אני מוצא את ההודעה ששרון נפטר ועכשיו בחדשות אמרו שהוא עדיין חי ומונשם, האם זהו יום ה"צומי" הלאומי?

ערב רב

New member
איך אתה יודע שהוא לא במוות קליני?

גם במוות קליני הגוף חי ומונשם, הלב פועם והריאות נושמות, ההבדל היחיד הוא שהמח לא מת, אבל כששרון נמצא ממילא בהרדמה עמוקה אין שום הבדל חיצוני בין שני המקרים. כמובן, הכל בהנחה שלא אומרים לנו את כל האמת או שמדובר באמיתות חלקיות. יש כמובן מדרג שלם של תפקודי מח בין תפקוד מלא למוות קליני, כך שתיאורטית גם אם הלך לשרון כל המח חוץ מהגזע, הוא לא במוות קליני, אלא צמח לכל החיים. כל עוד לא יפורסם הגליון הרפואי העדכני אי אפשר לדעת באמת מה גודל הנזק המוחי והאם שרון קרוב יותר למוות מוחי מאשר לתפקוד מלא.

Nellie Bly

New member
אני פשוט לא מבינה איך הליצן הזה לא

נחסם. תשפוך קטשופ על הריצפה אם צבע אדום עושה לך את זה. המעשה שאתה עושה כאן הוא אנטי-מוסרי וגם אנטי-יהודי (אתה יהודי לא?אז תתנהג כמו יהודי טוב.) איזה גועל נפש

ערב רב

New member
מה הבעיה שלך עם ההודעה שלי?

זה שאת מעדיפה למחוק מעל פני האדמה אנשים שהשקפת עולמם שונה משלך כבר ידוע.

Nellie Bly

New member
חלילה לי לקחת את התפקיד שלך

במחיקת אנשים מעל פני האדמה.

cפיר

New member
ומאיפה קיבלת ידיעה זאת? נענע.co.il?

אני מעדיף מה שהרופאים אומרים?

שרון שקרן והרופאים שקרנים

שרון ידוע כשקרן. זה אפילו נכתב ע"י בית המשפט בתביעתו נגד "הארץ". הרופאים שאמרו אחרי האירוע הראשון שאין חשש - היה לי ברור שהם שקרנים כבר אז, והיום כולם יודעים ששרון לא היה "רק" 114 ק"ג ועם לחץ דם תקין וללא סיכון לחזרה של האירוע. ועכשיו, אני לא יודע למי להאמין. הרעיון ששרון בהרדמה עמוקה על פי הנחיות/בקשות חיצוניות/שב"כ/וכו' ולמעשה אין טעם למצב הנוכחי ואפשר וצריך להכריז עליו מת - לא בלתי סביר. לרופאים אני בטח לא מאמין. לרופאים של ערפאת מישהו האמין?

למעלה