ידיים שמאליות

Gandalf24

New member
ידיים שמאליות

קודם כל אני מקווה שאני לא מציק פה יותר מדי, אחלה של פורום יש כאן לדעתי. אז יש לי רעיון מסויים, לתרגיל על המושג "ידיים שמאליות" בעיקרון, אליי לקחת את המושג הזה לכיוון חיובי, זה יכול להיות בעזרת יצירת מציאות, או מוצר, או שירות, או אישיות חדשים, ולהפוך את זה למשמעות חיובית. וכל זה ב3 דרכים דומות אך שונות, סדרה אפילו. אני הולך על אימיג'ים, וחשבתי...האם יעבוד דבר מהסוג הזה --> תמונה משפחתית, ישנה במקצת, גוון SEPIA, עם מסגרת יפה כזו. בתמונה מצולמים משפחה, כאשר כל אחד מהם איך לומר...מעוות, לא בצורה רעה, אלא בצורה מצחיקה. ואז...אם מסתכלים טוב, רואים אחד שהוא יוצא מהכלל, חמוד, בובה כזה..ואז מבינים..הנה, לפחות פה האבא לא פישל
מצחיק? יעבוד? סטירת לחי מצלצלת? :) לשיפוטכם

קולמוס

New member
take the deffect and make it effect

לדוגמה קח מוצרים שלעובדים שנגעו בהם היו "ידיים שמאליות" וכך הם יצאו מוטציות בלתי רגילות ,אבל עם רווח בצידם- סיגר ענק, ויברטור ענק וכו'.

Gandalf24

New member
רגע

למרות שזה רעיון נחמד...אבל אז כבר זה יהיה שיווק המוצר, ואם זה שיווק של מוצר, צריך לקחת אותו לעוד 2 תמונות כסדרה. מה גם שאז אני אצטרך להיכנס לקטע של עיצוב המוצר שבגללו זה קרה, אמממ :)

קולמוס

New member
באמת תודה

אין שום בעיה להראות מספר מוצרים בסדרת מודעות על אותה תבנית (קונספט) - מוצר לכאורה פגום שנעשה ע"י עובד בעל ידיים שמאליות, אבל למעשה במוצר הפגום יש רווח למשתמש. אגב, לבוא לפורום כזה ולבקש רעיונות לתרגיל במכללה לעיצוב זה גם סוג של "ידיים שמאליות". אני מריח פה עצלות. תנסה לחשוב מה הבריף אומר, איך להפתיע, לתקוף מזווית שונה, מה אחרים יעשו... בהצלחה.

Gandalf24

New member
אהה

תודה לא שכחתי להגיד, פשוט רציתי למשוך את השיח המהנה :) דבר שני, לא ידיים עצלות, חס וכרפס :) עובדה שכתבתי כאן מה הרעיונות שעלו לי וציפיתי לחוות דעת. :) ועל כל פנים ואופן, תודה :) דרך אגב, מה הקטע של ה50 מליון? מישהו בכלל יודע איך זה עובד? :)

למעלה