ידיים רועדות...

מנהלת הפורום סולחת..../images/Emo8.gif

ואנא קרא רת כל השירשור.. צויין בפרוש כי הרעידות היו לפני ההריון וכי גם אמה סובלת מכך ( ועפ"י ניחושי היא איננה בהריון..) לשאר דבריך הרשה לי לא להגיב..

rinutza

New member
ידיים רועדות...

לפעמים קורה לי שהידיים מתחילות לרעוד - בעיקר כפות הידיים ובד"כ יד אחת יותר מהשניה. לפעמים זה מלווה בכאבי שרירים ביד - כאילו עשיתי תנועה לא נכונה. אמרו לי שזה כנראה נובע מעצבים או מצבי מתח. האם זה נכון? האם יש דרך לשפר את המצב? זה כל פעם מלחיץ אותי מחדש.

rinutza

New member
שכחתי לציין, לא יודעת אם קשור

אבל אני בהריון בסוף השבוע העשירי. בדיקות לחץ דם תקינות - 120/70 וכך גם בדיקות הדם שהגניקולוג שלח לעשות - בשלב זה לא חסרים ויטמינים (אני לוקחת רק חומצה פולית).

איך הספירות של הכבד?

זו הבדיקה שנקראת כימיה. תעשי את הבדיקה הרחבה שכוללת: תפקודי כבד, שומנים ותפקודי כליות שימי לב אם הספירות נורמליות (אמצע ומטה) או שהן גבוהות - אפילו אם בתחום הנורמל, השווי לבדיקה שלפני ההריון. תעדכני...

rinutza

New member
איך יודעים איזה מהבדיקות הן של הכבד

והכליות? השמות בדפים לא אומרים לי הרבה.

rinutza

New member
זו תופעה שהיתה לי עוד לפני ההריון

ותפקודי הכבד והכליות היו בסדר בבדיקות (עד כמה שאני זוכרת). גם לאמא שלי יש את אותה התופעה. יכול להיות שזה תורשתי? אני עובדת במחשבים וכל היום עם מזגן פתוח (אין ברירה אחרת) ויוצאת מחום לקור וחוזר חלילה. יש לי גם בעיות של צוואר תפוס רוב הזמן. האם יכול להיות קשור?

כמה רעיונות, והכוונה לזיהוי הבדיקה

בין דפי הבדיקות: כימיה זה הדף עם קריאטינין, כולסטרול, טריגליצרידים, כל מיני צירופים של אותיות... צואר תפוס, מפעיל לחץ על חוליות הצואר, מהן יוצאים העצבים שמוליכים לידיים. הדרך בה את מתארת את התופעה: (...ובד"כ יד אחת יותר מהשניה... ...- כאילו עשיתי תנועה לא נכונה.) די מצביעה לכיוון כזה. אני מחזקת את דבריה של יעל, לפנות לנוירולוג, זה גם יכול להצביע על העצב המדוייק שנלחץ. ועוד עניין מדבריה של יעל: הרוח בגוף
המזגן הפתוח. האם התופעה הייתה גם לפני שהתחלת לעבוד בסביבה שכזאת?

רינה-מזל טוב לך ו...

המשך הריון תקין וקל, וכמובן לידה קלה. עצמי את עינייך, נסי לשחזר מה קורה לך באותם מצבים שהידיים רועדות, והאם עוד אחרים רועדים יחדיו עם הידיים. התחברי לעצמך, דמיון מודרך יוכל לסייע לך מאד לעשות סקירה עצמית לקורה איתך. תופעה כפי שציינת מאופיינת אצל נשים רבות בהריון כאשר הן מוצאות את עצמן מופצצות בעיצות מכל הכיוונים מה לעשות ומה לא לעשות תופעה זו גורמת לתחושה פנימית של חוסר שליטה על... בדקי מקום זה אצלך. מיותר לציין כי לחצים ומתחים מיותרים להריון אור ואהבה ובריאות לרוב בת חן

אסתי123

New member
ידיים רועדות

טיפול קינסיולוגי יאבחן את הגורם לרעידה ויטפל בגורם. הטיפול הוא ללא תרופות ומתאים להריון. הטיפול הוא טיפול הוליסטי. האם הרעד הוא בשתי הידיים או ביד אחת ואום כן באיזה יד? כול-טוב

תוספת למה שכבר נאמר..../images/Emo3.gif

רעד באופן כללי מעיד על רוח שנמצאת בגוף . הרוח מקושרת כמו שכבר נכתב פה לכבד שגם שולט על הגידים ואחראי על גמישותם. הסיבות להופאת הרוח יכולות להיות רבות - החל מחסר דם שהרוח חודרת לחסר.. וכלה בהתפרצות של הכבד לאחר סטגנציה ( תקיעות) - תקיעות שכזו יכולה להופיע ממתח ועצבים או מכאסים אגורים. האם את יכולה לקשר בין מצבי רוח לרעידות ( האם הרעידות מגעות אחרי ירידת מתח כלשהי?) אם כן יכול להיות שזה הכיוון.. מכיוון שציינת שאותה תופעה מופיעה אצל אימך הייתי ממליצה גם על בדיקה נוירולוגית ( עיצבית). כל טוב, יעל

למעלה