ידיים מפגרות,

For Martha

New member
ידיים מפגרות,

הכותרת נשמעת מצחיקה?
אם כן, שמחתי :)

בכל אופן, משו מה, כל הגוף מתפתח בצורה דיי אחידה (חזה התרחב, בטן התעצבה, גב גדל - הכל במסגרת ביתית), אממה, הידיים לא גדלות כמעט.

התחלתי עם מוט בווריאציות שונות כאשר כרגע אני עומד על 7.5 קילו בכל צד + המוט (ששוקל גם כ-8 קילו).
חשבתי על זה שיכול להיות שהתנועות שאני מבצע לא נכונות,
אשמח אם תסבירו או תפנו למדריך אינטרנטי מסודר,בו מופיעה הדרך לביצוע תרגילי יד קידמית בצורה תקינה.

תודה :)

דיבבלעס

New member
קראתי איפשהו

שהידיים זה שריר שמפותח לאט,
ביחס לשרירי החזה, גב, בטן וכו'
כנראה שאתה צריך פשוט לעבוד יותר על הידיים...
את העיצות היותר מקצועיות יתנו לך כבר אחרים, אני בתור חובבן בתחום זז צעד אחורה

MidNight Flame

New member
נייט, לעבוד על הידיים פחות...

הם יקבלו את שלהן ממתח, חתירות וכו'.
תרגילים ספציפיים הם בגדר מיותרים.

For Martha

New member
תשובות :

אני שוקל כ-70 קילו, 1.75

המשקל שאני מרים דיי כבד לי, ואני עושה 8 חזרות בשלוש סטים. כל פעם בווריאציה אחרת.

חשבת פעם להוסיף משקל ולרדת ל- 5 חזרות?

לפחות לסט הראשון. סט שני יכול להיות שתצליח 4 ואחרי זה אתה יכול להצליח רק 3.

אבל המשקל הכבד יותר ייעל את האימון שלך ואת הגירוי שהשרירים מקבלים.

במשקל והגובה הזה

אני לא חושב שאתה יכול לומר שיש לך שריר כולשה ובפיגור (אלא אם אתה על אחוז שומן חד סיפרתי). תמשיך להתאמן ולעלות במשקל ואתה כבר תראה את השינוי.

For Martha

New member
אני ככל הנראה על אחוז שומן שכזה,

בפעם האחרונה שבדקת, הייתי על 11 אחוזי שומן. לדעתי, כרגע זה פחות..

oxide

New member
יש לי בדיוק את אותה בעיה

כולי הולך ומתעבה, רק הידיים נשארו דקות. האמת האמות והכתפיים התעבו יפה מאוד, ספציפית הבייספס והטריצפס לא גדלו כמעט. כשאלתי מדריך כושר הוא אמר לי פשוט לעשות יותר תרגילים מבודדים ליד, רשם לי עוד איזה 3-4 תרגילים, להתחיל עם היד בתחילת האימון. אחרי שזה לא עבד שאלתי מדריך אחר. הוא אמר שמה שאמר לי לעשות המדריך הקודם זה שטויות, ושהיד הקדמית והאחורית כבר מקבלת מספיק עבודה דרך עבודה על החזה והגב כמו שאמרו פה בשירשור. הוא ייעץ לי בסוף האימון להוסיף עוד 2 סטים ליד הקדמית וליד האחורית אבל דווקא במשקל בינוני-קל ל-12-15 חזרות ולא לעבוד קשה מדי. ז"א שלא יהיה קשה מדי לעשות את החזרה האחרונה. זה דווקא עזר לא רע בכלל. היה יכול להיות יותר טוב אבל לך תתווכח עם גנטיקה

למעלה