ידיים באוויר!

ידיים באוויר!

ענת איז אין דה האוס. התגעגעתם, הא? אני יודעת. הייתי מגיעה קודם, אבל הכונפות לא הסכימו לשחרר מקום באדמין. למזלכם, הצלחתי לגרד סוד מטונף במיוחד מההסטוריה המצחינה שלהן והן התקפלו כמו נערת גומי. אבל למה לבזבז עליהן מילים? בואו נדבר קצת עליכם. אתם בטח משתוקקים לדעת יותר על האשה שמאחורי המלכה. אז אני שמחה לבשר שבקרוב יתפרסם כאן הכרטיס האישי שלי. החיים הטובים, או מה? טוב, זה הכל להפעם. תשמרו על עצמכם, ואל תשכחו לקרוא את ההודעות של רוני לפני השינה. אני ישנתי הלילה כמו תינוקת, בזכותה. יודעת הכל לפני כולם, ענת

p r u d e n s

New member
*חומה**כותל**התעלמות*../images/Emo176.gif

OK, אני אאוטסיידרית ולא בעניינים-אז בתור נילס האוסטרי החדשה של פורום בנות, אני מבשרת לך כבר עכשיו: רוני, סתיו ודנה צדקו!!! את באמת פוסטמה!!! אבל לא מהזן החביב כמו פוסטי החביבה שירן, אלא פוסטמה!!! את סנובית, מרשעת ו...טוב,אני לא אקרא לך נלוזה. לפחות לא עכשיו. אז תנסי להשתפר, וויל יו?

AngeL WomaN

New member
נילס האוסטרי..../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

אני מקווה שאת לא דומה לו במראה..

p r u d e n s

New member
אל תדאגי!!!אני נראית...../images/Emo176.gif

ככה. וזאת שאיתי בתמונה היא היצור הכי מושלם בעולם. פיבי. הכלבה של אחותי. וביי דה וויי-אם יש לכם ספקות, אני זאת זאתי בחולצה השחורה.

p r u d e n s

New member
וגם---../images/Emo176.gif

בגלל שהחדר היה נורא מואר, ומתי שהתמונה צולמה אז בדיוק קמתי מהשינה והחלפתי בגדים, ולא סידרתי את השיער משו משו, אני נראית הרבה יותר טוב במציאות. ודרך אגב-אין לי מושג איך הסדיסט ממדינת סקנדינביה נראה.

AngeL WomaN

New member
בואי ננחש..../images/Emo15.gif

הוא מחובר למחשב באינפוזיה, לא חושף תמונות שלו.. אולי, ההפך מגיא אריאלי
היום ב3 תפתחו MTV יש את טקס פרסי הוידיאו (קליפים?) לשנת 2003

p r u d e n s

New member
יש לי תחושה שנילס לא שזוף../images/Emo176.gif

או שכן...הוא תימני כפרה אעליו ורק עושה את עצמו אוסטרי. השמעת שהוא נפגש עם המלכה? הוא ישב לה על הברכיים ושר את ההמנון...או משו כזה... אבל הוא ח*א קטן, סקנדינבי, וסדיסט!!! אפילו טובלרון לא מביא לי.

AngeL WomaN

New member
תרגעי כפווה..../images/Emo15.gif

שי התלבש נורא ולא הצליח להתאים את עצמו לשיר.. נינט לא בחרה שיר שמתאים לה מבחינה קולית.. גם שירי בחרה שיר דבילי, הריקוד היה גרוע, והתלבושת.. בקיצור, כ-י-ש-ל-ו-ן עדיין אין תוצאות..

למעלה