ידיד

niki love

New member
ידיד

כשרקדת שם חופשיה, תלתלים בהירים מלאים עוטפים אותך, גינס, גופיה לבנה, כולך היית להבה. השדיים הגדולים הזקורים, הבטן החלקה, העיניים הכחולות, את החיים עצמם. אני יודע איך תרגיש היד שלך, איך תהיה הנשיקה, אני יודע איזה ריח יהיה לך, איך זה לעשות לך אהבה. "נו" הוא שואל, " את חושבת שהיא תאהב את זה ? " "מקסים" אני עונה. ובלילה שוב בכיתי, איזה מטומטם. Niki

bugbuster

New member
ניקי מספיקקקקקקקקק!

את גורמת לי להישמע כמו תקליחט, שמגיב בהתלהבות לכל כתיבה שלך? "... "מקסים" אני עונה. ובלילה שוב בכיתי, איזה מטומטם ..." איזו סיומות עוצמתית. חזקה כל כך. רק בלי הערה אי אפשר, ןזו רק טכנית. בדרך כלל נהוג לשרשר הודעות יחד. יש בזה איבוד של בלעדיות הכתיבה בשירשור בו היא היחידה, אלא שכאמור זה מקובל. הפורום קטן, כך שלא קיים החשש כמו באלה הרוגשים שהודעות תידחקנה לאחוריים ומהר, כך שבנתיים ישאר בשירשור נפרד. להבא? אני הייתי מחכה ומפרסם מחר, ואז כבר תקין לפתוח שירשור חדש.

niki love

New member
הבנתי,

תודה על המחמאה. וטכנית הבנתי, אני מצטערת, אני מוצפת אז אני מציפה ... אם אתה יכול לשרשר את זה עם הקודם, אין שום בעיה.

bugbuster

New member
אני יכל. אלא שישארו כבר ככה,

וב'מת. ולו משיקולי תיפרוסת ופיזור , "ידיד" כבר היה עושה את מחר ליום מדהים. את מבינה?

למעלה