ידיד נשא...

Jony Jerusalem

New member
אפשר להתקרב...

חבר יקר, אפשר להדרס מאוטובוס, אפשר להפגע בפיגוע, אפשר להחליק במדרכה ולהפגע, הרבה דברים יכולים לקרות. אז נפסיק לחיות ? נזהרים עד כמה שניתן וממשיכים קדימה

starina

New member
ידיד נשא...

שלום יש לי ידי נשא איידס. יש לנו קשר טוב והרבה פעמים יוצא לי להתנשק איתו (על יבש)- כלומר לא נשיקה צרפתית, להתחבק, לפעמים להתלטף ולתת ידיים. אני מאוד נשמכת אליו אבל לא מסוגלת ליותר ממה שעשינו עד ניום כי אני פוחדת .... הוא מבין את זה ולא לוחץ , ולמרות שאני יודעת הרבה על המחלה רציתי לשאול שוב.. אם הוא מתגלח ויש לו קצת סריטות טריות, או למשל כוויה ביד (הייתה לו לפני כמה זמן) או פצע קטן על השפה..האם אני מסכנת את עצמי במה שאנו עושים? אם יש לו דם על הבגדים אן זרע..האם אני יכולה להידבק? אני גם שותה ואוכלת איתו מאותם צלחות וכוסות בלי פחד, הוא החבר הכי וטב שלי ואני לא ינטוש אותו- אבל הייתי רוצה לדעת כיצד לשמור על עצמי בבטחון.

starina

New member
עוד דברים..

אנחנו גם נותנים נשיקות בלחי ויושבים מכורבלים אחד עם השני..אני לא יכולה ולא רוצה לבדוק כל רגע אם יש לו סריטות על הידיים או פצעים בפה..רוצה להרגיש חופשי ולדעת בדיוק מה מותר ומה אסור- תודה לך...

תשובה

אין סיבה שלא להנות מיחסי מין עם אדם יקר שהוא גם נשא איידס, בלי להסתכן. אם אין ממש דם נראה לעין או הפרשה לחה בשריטה או בכוויה או בפצע אין חשש לגעת בהם במקרה במהלך הקשר. דם יבש וזרע יבש אינם מדבקים באיידס, אך דם טרי רטוב וזרע רטוב כן. שתיה ואכילה מאותם כלים אינה מסכנת אותך באיידס.

starina

New member
תודה אבל..

אני לא מסוגלת להביא את עצמי ליותר מזה..למרות הכול- ברגע שזה עובר גבול מסוים אני מתחילה להיכנס לחרדות שלא לדבר על הנאה מינית ( איך אפשר להנות כשמפחדים?)- ואין טעם בזה בכלל...אני לא אהנה מזה כל עוד הפחד קיים בי. זה מקובל על שנינו- אז נסתפק בזה. אני גם ככה רגישה מאוד לחרדות ופחדים -בעיקר מאיידס ואם אשכב איתו אצטרך אח"כ לשחזר כל שנייה מהמעשה עשר פעמים כדי לוודא שלא סיכנתי את עצמי, ולפני כן אצטרך לבדוק לו את כל הגוף והפה..ו...כן אני יודעת שאולי זה לא נורמלי- אבל בקטע הזה הפחד שולט אצלי. אף אחד לא יכול להבטיח לי שזרע רטוב לא ייגע בי, שקונדום לא יקרע, או ייפול או יישאר בנרתיק- כמו שאני קוראת כאן...הוא אוכל ציפורניים ותמיד יש לו דם מסביב ועור מקולף- תאר לך שהוא מחדיר לי אצבעות..אני אמות מפחד!!! קשה לי להבין את כל ההגדרות של הפרשה לחה או חצי יבשה- זה מבלבל ומלחיץ עוד יותר...האם השריטה הזו מסוכנת או לא, והפצע ההוא? והשפשוף האדום ההוא?? אין לזה סוף!!!!! אז בגלל זה אני והוא יחד מסתפקים במה שיש למרות התיסכול- בסך הכול גם הוא לא רוצה להדביק אותי ודואג לי.

עוד תשובה

אני מציע שתתיעצו פנים אל פנים עם המטפלים בחבר שלך במרכז האיידס, אז זה יראה לך הרבה יותר פשוט והרבה פחות מפחיד.

למעלה