ידיד מאוהב

ידיד מאוהב

הי לכולם! אני בת 23, נמצאת במערכת יחסים כבר הרבה שנים יש לי ידיד,שאני מרגישה שהוא מאוהב בי (לפחות ככה אני מרגישה,לא יודעת האם זה באמת ככה) אני לצערי גם מרגישה אליו רגשות אבל מצד אחר אני אוהבת את חבר שלי וטוב לי איתו אני לא יודעת מה כדאי לי לעשות בקשר לידיד הזה,הוא ידיד מאוד טוב,אבל האם כדאי לי להשאר איתו בקשר? או בכלל איך עליי להתנהג כדי שידיד שלי לא יסבול (וגם אני.) הוא יודע שיש לי חבר ולא נדחף לקשר שלנו\אבל אני רואה לפי איך שהוא מסתכל עליי שהוא מרגיד אליי משהו אז אשאל כמה שאלות את הרונים האם אכן הוא מרגיש אלי רגשות שהם יותר מידיד? בקראנה לאגוז ווירד האם אני צריכה לנתק איתו את הקשר? (יהיה לי מאוד מאוד קשה..) קנאז קנאז (מה זה אומר הקלף הזה שהוא הופיע לי פעמיים??) אייהוואז קשה לי לשאול את השאלה הזאת לאור העובדה שאני עם חבר שלי כל כך הרבה שנים..אבל האם בכלל כדאי לי לחשוב על אפשרות לצאת עם הידיד הזה? (כמובן להפרד עם החבר לפני כן) ראיד'ו אלגיז ראיד'ו (ומה הקלף הזה מסמל??) תודה יקרים שלי

../images/Emo188.gif../images/Emo23.gif..והרי חדשות הספורט:

לפני שאני מתחילה עם הרונים תרשי לי לאמר שנשמע שאולי יש שם ספק אחרת, לא היית פותחת ברונים לא כל שכן שואלת ונחשפת בפורום, (קצת נחשפת.. עדיין יתכן שאת בכלל שטנית או שחורת שיער ולא נזהה אותך בחיים) אז בואי נראה א. מה הוא מרגיש כלפייך? אהבה רצון לקשר(בקרנה) רגש חזק שרוצה לבוא לידי ביטוי (לגוז-רון המוות-הלידה) הכל פתוח (ווירד הרון הריק /יענני ג'וקר של רונים) (לא בטוח שזה חתונה.. או לא) ב. האם לנתק את הקשר עם הידיד? נפל לך האסימון! הבנת מה קורה.. ועד כפול 2 - קנז - אייהווז= טרנספורמציה היפוך הרונים אומרים לך יש צורך בשינוי או שהקשר ישתנה או שיגמר ככה אי אפשר להמשיך.. (כידיד לא) ג. האם לשקול קשר עמו? צאי לדרך (רדיו) התקרבי לאור (אלגיז) לכי על זה (רדיו) מה ראריו מסמל שאלת? גלגל של מרכבה. פעם היה כלי שהיה רק לאנשים עשירים, ומשמעות הרון יאללה לדרך!!! נראה לי שיכול להיות מהפך לא קטן פה.. משהו שקראתי היום (במקום חשוב) "הנס אינו לעוף באויר, או ללכת על מים, אלא ללכת על פני הארץ." (פתגם סיני)

אוקיי...

1. יש מצב שהוא מרגיש אלייך יותר מרק ידידות... אבל לא בהכרח מסוגל או רוצה לפעול לפיהם. כלומר, לפעמים זה נוח לנו לאהוב מישהו בלתי מושג, ככה גם הלב שלנו מלא וגם אנחנו לא במחוייבות... בכל אופן, מה שאני אומרת, זה שיש מצב שאם, תאורטית, את אומרת לו שיש מצב שתהיו ביחד, הוא עלול להיבהל ולא להיות מסוגל לממש את האהבה שהוא מרגיש עכשיו. 2. את לא צריכה לנתק איתו את הקשר. אני מאמינה שאת כן צריכה להיות קשובה למה שקורה אצלך. למה הבחור הזה מרגש אותך? מה יש בו שחסר לך עם חבר שלך? האם את יכולה לשנות את הקשר שלך ככה שלא תמצאי את עצמך מרגישה משיכה לאנשים אחרים? כלומר, האם מה שחסר לך, הוא בר מילוי? 3. על השאלה הזאת אין תשובה חד משמעית בקריאה כפי שאני מבינה אותה. אני מבינה את התשובה שקיבלת ככה: או שלא שאלת את השאלה הנכונה, או שלא היית מרוכזת מספיק בשאלה כשבחרת רונים. כרגע, הפריסה שלך מדברת על מסע, על חוויות שקורות והן חשובות. לא ברור מהפריסה אם הן עם או בלי החבר הנוכחי שלך. מה שכן, שמתי לב שזה מאפיין אנשים מאוד גבוהים, או מרוכזים, או חדים ובעלי תושיה, כשביותר מפריסה אחת יוצאים רנים כפולים. זה בדר"כ אומר שהמסר התקבל בצורה כל כך ברורה, שאין סיבה להוציא יותר מרון אחד או שניים. בהצלחה!

למעלה