ידידי locutus

Zack DA

New member
ידידי locutus ../images/Emo91.gif

אמרת את דעתך בנוגע להומואים ולסביות. אתה יודע מה דעתי בעניין ובכל אופן זו זכותך המלאה להביע את דעתך בנושא (וכמו בכל מדינה דמוקרטית, אנשים יכולים לאהוב זאת או לא להסכים עם כך). אמרת פעם ואמרת פעמיים. אבל אפילו אני הרגשתי בהודעה האחרונה שלך שאתה מגזים - אין צורך להגיד לאנשים אלף פעם משהו שהם לא אוהבים לשמוע. קצת טקט. בכל מקום וזמן אחר הייתי כותב זאת כמסר אישי אך מכיוון שהודעה זו נכתבת בין ידידים ובאופן ידידותי אני מציע הפסקת אש טוטאלית בין כל ה"צדדים".
צחי
 

locutos

New member
תראה, אני מוכן לא לכתוב הלאה

אבל אתה כתבת את זה לפני חצי יממה ואני כבר הלכתי לישון אז ולא ראיתי את זה אבל הם המשיכו. אז אני חושב שאתה לא תצליח כל-כך עם הפסקת האש שלך. זוכר: צריך רק צד אחד למלחמה.
 
אילו דעות לא יכולות להתקבל

צחי, אלו דעות לדעתך לא יכולות להתקבל במדינה דמוקרטתית, ואסור לומר אותן? (אולי למשל הדעות של החמאס או של כ"ך?) מה אתה אומר?
 
למעלה