ידידי g-d-o

SoOren

New member
ידידי g-d-o

ידידי.. חבל לי על הקשר שאתה מנסה ליצור בין אינטלגנציה אישית לבין חוסר הכבוד שלי לחברה ממנה באתי. אז הנה לך חדשות, כן, אני שונא את החברה ממנה באתי, אני בז לה, אני חושב שהיא חברה בעלת פוטנציאל מסוכן! ויכולתי לכתוב פה עוד כמה עשרות שורות כאלה. ועם כל זה, אני כנראה אינטלגנט לא פחות ממך.. מוזר לך?? תתחדש.

G.O.D

New member
קודם כל G.O.D ולא מה שכתבת...

דבר שני, אני עדיין לא מכיר אותך לכן עניתי ישירות להודעה שלך, יכל להיות שאתה אינטיליגנט פי מיליון ממני, אבל עדיין אני הגבתי ישירות לתוכן של ההודעה שלך והתייחסתי למה שכתוב שם. דבר שני חבל שאתה בז לחברה בה גדלת, לדעתי כדאי לך לעצור קצת בצד ולעשות עם עצמך חושבים כי חבל להיות כל החיים נתון בהרגשת מירמור. לדעתי אתה צריך ליסגור מעגל ולהרפות מהעבר שלך בצורה שתיגדרום לך להשלים איתו. אבל שוב אני רק ממליץ, והכל בחברות, לא רוצה ליתקוף או לזלזל חס ושלום. נישתמע, G.O.D

SoOren

New member
re

הבט ידידי. אני דווקא עברתי את שלב ה"אנטי" שאותו חווה כל (או לפחות רוב) חו"ב בשנותיו הראשונות. להזכירך, עשיתי את הצעד בגיל 17 היום אני בן 24 אבל עדיין אני לא רואה בעובדה שאני בז לחברה בה גדלתי, אות קלון או "רגשות מרמור" כהגדרתך.. אין בי כמעט מרמור, ובהחלט השלמתי עם עברי. אך אני עדיין בז ונגעל מהחברה שבה גדלתי. אינני רואה בזה בהכרח מרמור, זה בהחלט ייתכן ממבט אובייקטיבי של אדם שחווה את החוויה. לילה טוב, וסליחה על הטון התוקפני מעט בהודעה הראשונה.

למעלה