ידידינו שון86

מאיר72

New member
ידידינו שון86

וזה מועתק מהפורום השכן (יעוץ למטפלים) מובא כלשונו המסר ששלח מרjhon86ו Rachel Ashkenazy ו 05:14 | 15/06 להנאתכם ולהחלטתכם אם להעזר בשרותים ההוליסטים הנל: "חסמת אותי למה כי יש לך אישיות מוגבלת עם חתיכת אגו מנופח את היודעת היועצת ומונעת מאחרים לדעת מה שאת כבר החלטת שאת לא צריכה רדי מהעץ חמודה כוח לחסום אנשים יש רק לאלוהים את לצערי לא מבינה עד כמה אתקטנה אבל מה לעשות משחקת את אלוהים מתוקה ז רק בפורום בטח בחיים את חתיכת אגן מנופח את בסך הכל פקידת תשובות בפורום את לא יכולה למנוע מאנשים כלי עזרה נוספים כגון צורות אבחון וייעוץ חדשות שלא לדבר על עניין הייעוץ האלטרנטיבי שעיקרו הוא בשינויי שהאדם צריך לעשות עם עצמו עי לימוד כל השאר זה כוסות רוח למת אז מה את מתנפחת אולי תוציאי קצת אוויר האגו שלך בבית " + הוספת תגובה ואני אוותר על הדברים ה"יפים" שהוא שלח לי בדואר

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifהודעה נמחקה - דליה ודוד,

אזהרה אחרונה.

../images/Emo41.gifלא מקובל להעלות לפורום מסרים

אישיים. כי הם אמורים להיות אישיים. אמנם זה נעשה קודם בפורום אחר, אבל בכל-זאת זה לא מתאים.

TaiJiDragon

New member
צנזורה ../images/Emo178.gif הודעה לדוד

דוד, בפרק זמן הקצרצר ובגיחות הלא סדירות שהדרקון מבקר בפורום התרשמתי מהמסירות, מקצועיות וכנות שאתה מפגין בתור מנהל. יחד עם זאת נשק הצנזורה שנראה בעליל שמופעל פה לאחרונה בצורה תדירה גורם לדרקון הרגשת אי נוחות. בלשון המעטה
אינני מסכים עם הדיעות, הסגנון וההתייחסות של דליה ודוד, אולם יחד עם זאת חשוב לי שקולו של המיעוט והחריג ישמע (אחת ההגדרות המעניינות לדמוקרטיה היא שאינני מאמין למילה אחת היוצאת מפיך אך אאבק עד טיפת דמי האחרונה שתוכל להגיד אותה) אולי ... ניתן להגדיר איזור מסויים בפורום שייקרא הודעות שנימחקו וכך תוכל להעביר את ההודעות לאיזור המסויים הזה ובכך: (1) תוכל עדיין למנוע מהודעות "לא רצויות" להפריע למהלך הדיון התקין לתפיסתך (2) עדיין נכבד את חופש הביטוי ונאפשר לכל הרוצה בכך לראות את תוכן ההודעות שנמחקו לילה טוב דרקון

1. אין אפשרות טכנית לעשות מה שהצעת.

2. הבעיה כאן היא לא הפרסומות של דליה ודוד, אלא האינטראקציה בין שני משתתפים בפורום; מדובר על ריב אישי, שראוי שיישאר אישי. 3. דמוקרטיה היא לא הנושא כאן; כל הודעה שרלוונטית לנושא הפורום, תישאר (כל עוד אינה עוברת על כללי הפורום, כמו פרסום ושפה גסה). הודעות שמיועדות רק לפגוע באדם אחר - יימחקו! 4. אני לא יודע כמה מכם הספיקו לראות את ההודעות לפני שנמחקו, אבל האמן לי - לא היה בהן שום דבר שקשור לרפואה משלימה. היה רק שנאה, ציניות ורצון לפגוע באחר. ממש לא משהו שמוסיף לפורום.

SideKick

New member
צנזורה...

האמן לי דרקון יקר, שאין כאן אף הודעה שנמחקת באופן שרירותי. כל מחיקה מלווה בהתייעצות וביידוע של שאר מנהלי הפורום. כדי שהודעה תימחק היא צריכה לעבור על כמה כללים אדומים שמתווים את אופיו של הפורום ומפורטים תחת נושא חוקי הפורום. בימים האחרונים נראו כאן הודעות שכללו פגיעות אישיות, סגירת חשבונות ואיומים הדדיים. אני בהחלט חושבת שלהודעות שכאלה אין מקום כאן בפורום. אם היה מדובר בוויכוח ענייני, אף אחד מן המנהלים לא היה מעלה בדעתו למחוק, גם אם הטונים היו עולים גבוה. אולם תוכנן של הודעות הללו היה רחוק מאוד מכך. באופן אישי אני רוצה לציין שחבל לי שאנשים שמתיימרים לטפל/לעזור/להנחות אחרים, לא מסוגלים להתבונן קודם כל פנימה, להתעלות מעל רמת הרחמים העצמיים ולטפל בעניינים שעולים בדרך בוגרת יותר, במקום להיגרר למקומות שקשה לצאת מהם.

ואמרו חז"ל

" אבן שטיפש זרק לבאר 100 חכמים לא יצליחו להוציא אותה" ולכן טוב שיש למנהלי הפורום את האפשרות למחוק אותה

TaiJiDragon

New member
הודעה לשון ובקשת ../images/Emo53.gif מהמנהלים

לשון הגבתי על המאמר שכתבת בנושא מטפל מטופל מה 15/6 למנהלים ? מדוע תגובה שכתבתי לא מקפיצה באופן אוטומטי את כל הדיון בנושא לראש הפורום? לילה טוב

הודעות "קופצות" רק במשך 72 שעות

מרגע עלייתן לפורום, וגם אז רק עם הוספת הודעה עם יותר מ-10 תוים בתוכן (לא בכותרת), או אייקון בתוכן. אחרי 72 שעות, הודעות לא קופצות יותר.

למעלה