"ידידים" ררררר.........

מלנכולי

New member
"ידידים" ררררר.........

ידידים" כמה שאני שונא אותם אתה משקיע את עצמך, חולם עלייה בלילות, נושם אותה בבקרים אוכל איתה, יוצא איתה אוהב מאוהב מטורף בוכה וצוחק בגללה, בקיצור בלעדייה עדיף למות אם היה אפשר היית קוטף לה ת´ירח אבל תמיד, תמיד אתה חייב לשמוע על כל מיני "ידידים" למינהם "ההוא למד איתי"...."עבדנו יחד"......"ידיד טוב של חברה שלי" אז מה ? תקנא ? לא ! כי זה ידיד לא ? ובטח תקבל גם ת´משפט המעפן ההוא "מה לך אין ידידות ? " לא, לי אין, טוב אפשר לדבר לקיר..... חבל שלא התעקשתי.....ולא הייתי קנאי...... כי יום אחד בא "ידיד" וזה התחיל בישיבה על קפה ( "סך הכל ידיד, ושתינו קפה.....") ואז הוא מראה לה משהו שהוא כתב ("הוא כזה רגיש..הוא כתב את זה לידידה שלו") והיא נשבית בקסמיו, (נו בטח,הוא רגיש אלק...) אתה מתעצבן...אתה מקבל מבטים ומשפטים..... והוא מזיין אותה, פעם פעמיים שלוש.... ונמאס לו ממנה, הוא הפסיק להיות רגיש הוא עשה את שלו נשמת אותה, ישנת איתה, גדלת איתה, אהבת אותה בכית בגללה, שמחת בגללה, ובא "ידיד" וזיין אותה, וזיין לי ת´חיים. "ידידים" כמה שאני שונא אותם !!!

danistar

New member
זה לא רק הוא זו גם היא .. ../images/Emo4.gif

תראה מה אני אגיד לך ?? שזה סיפור לעוס ?? שזה קורה כל כך הרבה פעמים .. היא ידעה בכלל שאתה אוהב אותה ?? אמרת לה ?? אם כן כנראה שהיא לא שווה אותך , זה הכל . מגיע לה מה שהיא מקבלת . אל תנסה להבין הגיון נשי הוא פשוט לא קיים ( ואני יודע שאני הולך לקבל על הראש עכשיו אבל זה מה יש ). דני

ronen1981

New member
בתור אחד שיש לו הרבה ידידות .

ולא פעם נתקל בחברים של ידידות שהם קנאים בהתחלה. (החברים של הידידות הכי טובות שלי נרגעים בד"כ אחרי שהם מבינים שאני ידיד שלהן כמה שנים טובות עוד לפני שבכלל ידעו על הקיום שלו ושאם היה אמור להתפתח משהו מעבר לידידות הוא לא היה נכנס לתמונה מלחתחילה ,ולכן הם לא מקנאים כשאני הולך איתן לרקוד או מזמין לבקר אלי וכד...) הבעיה היא כאשר הבחורה מגדירה בחור חדש שהכירה לא מזמן כשהתחיל איתה כידיד....פה באמת יש בעיה ואני מאמין שזה הסטואציה שהיתה אצלך....... לדעתי הרבה לך לעשות בנידון אין אתה בהנחה ואתה היתה בסדר פשוט כנראה לא התאמתם באמת עד הסוף מבחינתה בניגוד למה שנדמה לך. אני מציע לך להמשיך הלאה..........

באמת אין לנו שום הגיון

קודם כל נשים הם חרא של עם (וגם גברים הם לא משהו...) אבל מישהו חכם אמר פעם שכל ידידות היא או קשר רומנטי שנכשל, או קשר רומנטי בפוטנציה. אני מקווה שהוא טעה (זה קורה לטובים ביותר) כי זה מאד עצוב לחשוד בכוונות של כל בן אדם שבסך הכל רוצה להיות נחמד. אגב, זאת הסיבה שכל הבנות מתות שיהיה להן ידיד הומו. ככה אנחנו יכולות להיות בטוחות שאין לו שום כוונות נסתרות...

למעלה