ידידיי!

Alexa Zoom

New member
ידידיי!../images/Emo24.gif

חזרתי אליכם מארץ הגבינות/סמים/אופניים/חלונות אדומים/תחנות הרוח! סתומרת חזרתי מהולנד ובשורות בפי: באם וג'ן נפרדו! כבר לפני חודשיים! ובגלל שאני אישית מאוד עצובה [אתם יודעים אחרי הכל היו לנו רגעים טובים עם ג'ן...] חשבתי לשתף אותכם בצרותי [הלוואי ואלה יהיו הצרות שלנו!] אז באם? הוא שותה [אלקוהול, אהמ, לא מים...] די הרבה וההורים מסרבים לשתף אותנו בתקוות שנופצו לקראה בוא חתונה או וולד...
לזכרם

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif וואי מגניבי!

גמאני רוצה לסוע להולנד! הידעתם כי בני הנוער בהולנד צורכים הכי פחות סמים מכל בני הנוער באירופה.... אלה שצורכים הכי הרבה אלה השוויצרים! טוב זה בטח לא מעניין אפ'חד אבל לפתע פתאום נזכרתי בזה!
חע

holly shit

New member
כרמן צאי מהשיעורי בית!!

נראה לי את משננת אינצקולופדיות בשעות הפנאי?! סתם, בכיף שלך, רק שגאד דאמט מאיפה הבאת את זה ואין לך מצב לומר ידע כללי.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לא לא..

אינך יודעת מה המחנך שלי אמר לאימא שלי באסיפת הורים? אני אף פעם לא הייתי עושה ש.ב....כאילו מאיזה כיתה ז' לא עשיתי ש.ב... כאילו אף פעם! ואמממ.... אני די היפראקטיבית..ודי מפריעה... אבל רק קצת.. כי אני סה"כ ילדה שקטה ומאופקת.. ת'אמת אני בכלל לא מבינה מה הוא רוצה ממני? אני שקטה בשיעורים! אני רק שמה סלוטייפ על האף ומדביקה למצח וזהו! והוא ישר אומר לאימא שלי שאני מתפרעת וגוזרת ניירות וקמה באמצע השיעור ומורידה נעליים... וכלמיני שטויות כאלה.. קיצר מאזזזז היא כל הזמן מפקחת עליי....אומרת לי לעשות שיעורים וכאלה... מעיקה עליי.. וחוצמזה לא זוכרת מאיפה שמעתי את זה..נראה לי קראתי בעיתון... אההההה נזכרתי!!! לא לא קראתי את זה באינטרנט! כןןן באתר ההוא של הסטלנים אני זוכרת..כן כן.. שמה.. כן..

holly shit

New member
לא..צרפת היא

ארץ הבגטים, הולנד היא עם הגבינות (והקופי שופס
). עכשיו תבקש סליחה עם ולך לעמוד בצד!

sweet 666

New member
לא, בצרפת אוכלים צפרדעים ולא

מתקלחים...ו..בגטים?..לא ניראה לי.. והולנד היא ארץ עם אופנת נעליים הכי מפגרת בעולם... מי ילך עם בול עץ על הרגל?!..סעמק..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לא לא!

אני יביא לך קישור אפילו לכתבה שראיתי באתר של הסטלנים... שניה אני יחפש

holly shit

New member
../images/Emo36.gifשם..

איפה שהקיר עם הדבר העולה ויורד הזה.. אני עוד לא שמעתי התנצלות!!! ועכשיו בנימה קצת יותר עצובה.. מישהו שלמד בבית ספר שלי שנה שעברה נרצח יום שישי בשפיים, איזה עצוב זה היה
.. ראסמי, לא נחמד..

למעלה