ידידיי היקרים

turrican

New member
אוסף לא רע - יאללה תביא אותו

כן ראיתי את האלבום הכפול הזו (4 דיסקים) יש שם את השירים שהיית מצפה מאוסף אייטיז טוב אבל כמו תמיד יש שם כמה נפילות (למבדה?? דייוויד האסלוף? זה לא ההומו ממשמר המפרץ?) בכל מקרה לא הייתי ממליץ לקנות אותו בחום ,אלא אם כן אין לך בכלל אוספים ובא לך לקנות משהו מהאינטרנט . יש אוספים בארץ כמו Shine on (יצא 4 לא מזמן והוא ממש לא רע) שעליהם אני ממליץ בשיא החום כי הם מביאים שמות לא מוכרים מהתקופה כמו טוקסידימון וכדומה.

ההומו ממשמר המפרץ

אכן הוציא אלבום. ראיתי את אחד הסינגלים או הסינגל היחיד מתוך האלבום היום על 7" וגיכחתי לי במשך שעות. את הקליפ שלו ד"א, נורא אהבו להראות בCHANNEL V ז"ל ומשתתף בו איזשהו סלב.... אני לא זוכרת מי....

turrican

New member
ארטי ../images/Emo13.gif

מה עיינינים.. לא ראינו אותך כמה זמן.. תני לי דיווח יציאות שבועי שלך..דווקא מעניין אותי לדעת איפה בילית

ברטי ../images/Emo13.gif

הממממ.... לאן יצאתי השבוע?.... לשומקום.... תבין... אני חולה במחלה קשה שקוראים לה "אינליכסף" או "fuckinus brokus" בלטינית. היא תוקפת בד"כ אנשים מהמעמד הבינוני שאין להם כסף. אבל אני הולכת למקומות שלא צריך לשלם כניסה. מכיר כאלה?...

zViper

New member
שמעתי זילזול ב"אביר על גלגלים"?../images/Emo46.gif

אגב, מהרגע שהחליט להפיק את הסדרה האדיוטית עם הביקיני וכו´ לא התייחסתי כלל. אבל, שחקן מעולה ששיחק בסדרה Knight Ridder, אכן הוציא שלאגר בודד מתוך כל התקליט שלו, אגב, שיר טוב למדיי, מי שמעונין לאתרו: Looking for freedom בברכת שבוע טוב, הצפע.

turrican

New member
ממ..מכיר את המחלה הזו

כן גם אני מכיר את המחלה הזו תתפלאי והכי מרגיז אותי לשלם 50-60 עבור כניסה ולשלם 20 ש"ח עבור כוס בירה מזוקקת. אבל לפי מיטב הבנתי לילנבלום 41 (Lynex) אינו גובה כניסה בתשלום .

DJ Dawn

New member
ה- Lynx

שלום שלום. 1st- תודה, אלכס, על הפירסום. 2nd- בלינקס אכן לא דורשים מחיר כניסה אבל זה פאב... מה שאומר שחייבים להזמין לשתות (במיוחד אם יושבים על הבאר). 3rd- ביום חמישי לא ניתן היה להכניס סיכה למקום (מישהי חגגה יומולדת) וחברים שלי שהגיעו ב-1:00 נשארו בחוץ... לעומת זאת אתמול, בשבת, היינו *גג* 10 אנשים במקום (מה שאומר הרבה יותר אייטיז ומיעוט בביטים). ששניהם מצבים קיצוניים במקום. 4th- הנכם/ן מוזמנים/ות. ענת.

למעלה