ידידות אפלטונית

יעלגול

New member
בהחלט קיים דבר כזה

יש לי כמה ידידים שמעברכ לנשיקה על הלחי+ חיבוק שמחת פגישה לא קרה בנינו כלום. אני גם מהמוכשרות שחלק מהחברים שלה לשעבר/ בחורים שיצאתי איתם ולא הלך, הם היום ידידים שלי ואפלטוניים לחלוטין. אפילו אם יש משיכה מינית, לא נותנים לה להפריע לקשר, כי לפעמים לא שווה לקלקל קשר טוב וחם של ידידות בשביל סקס. יעל

BlueButterfly

New member
אני התכוונתי-

שממש בלי שום קטע מיני, לא פיזי לא מילולי וגם לא סתם במחשבות שלנו.

../images/Emo26.gif טאז, שים לב ../images/Emo36.gif

הבעיה העיקרית בתזה שלך, היא שאתה מניח ששניהם מושכים בטירוף (היא ערומה וזה מספיק לך, והוא שרירי עם זרועות מסוקסות). אתה מניח שכל זוג חברים טובים, אם תהיה בידם הזדמנות והחופש, יכנסו במהרה למיטה בצוותא, ושוב, לדעתי, זה לא נכון. או באמת בגלל שאינם נמשכים אחד לשני (מה? זה לא קיים? שני אנשים שלא נמשכים אחד לשני?), או שהם כבר ניסו וזה יצא להם מהסיסטם, וכל מה שנותר להם זה לחלוק ידידות אמיצה וכנה, בדיוק כמו הזוג הנשוי שכבר לא מקיים יחסי מין אך עדיין חברים טובים.

taz512

New member
שמתי לב מאוד

ועדיין את אומרת בעצמך, היה בשלב מסוים מתח מיני ממומש או לא ממומש. מתח מיני לא חייב להיות רק מיופי, יכול להיות בגלל שאת מלקקת את הגלידה שלך בצורה מגניבה, או שכשאת עושה ספונג´ה ואת על ארבע אז זה גורם למחשבות מסוימות. עם היה מתח מיני פעם או שיש אותו או שהוא יבוא בעתיד זה אומר שהקשר הוא לא אפלטוני. כי בכל קשר בין גבר לאישה, או שהיה או שיהיה או שיש איזה שהוא מתח מיני ממומש או לא ממומש. וזה נוגד את ההגדרה של קשר אפלטוני. בסופו של דבר אנחנו מתווכחים פה על סמנטיקה. ואני טוב בויכוחי סמנטיקה
טאז, השד והמתח

ואם נניח שהיה מתח מיני

והוא נגמר בצורה זו או אחרת, הקשר היום לא אפלטוני? על ההגדרה של קשר זה כבר שוחחנו, אז אתה יכול להסכים שייתכן קשר כזה (ומה שקדם לו, קדם ואיננו). ולמרות זאת אני עדיין טוענת שייתכן קשר בין שני אנשים, בלי מין מעורב בשום צורה.

taz512

New member
זה עניין של סמנטיקה

את אומרת פוטטו אני אומר פוטיטו זה בולשיט. כי את רואה את הקשר במקטעים, הקטע שכן היה מתח מיני והקטע שלא היה מתח מיני. אני רואה קשר קקטע אחד בלבד, מהיום ששני בני האדם נפגשו ועד היום שנפרדות דרכים. זה ההבדל העיקרי בהגדרות שלנו. טאז, השד והסמנטיקה

ל יב י

New member
אפלטון היה משולל יצר מיני,

מה שאיפשר לו לפי דעתי לשקוע בעולם הרוחני. זה נדיר, אבל קורה.

zimes

New member
אז יש לי שאלה לאפי ולטאז

אפי - האם, לדעתך, יכול להיות קיים זוג אנשים שיש ביניהם קשר אפלטוני לאורך כל שנות היכרותם? טאז - האם, לדעתך שיירים של א-אפלטויות ישפיעו על תקופות אפלטוניות בקשר? > מנסה לחדד את הויכוח ולהתגבר על קשיי השפה <

התשובה שלי

בהחלט יכולים שני להיות בקשר אפלטוני לאורך כל שנות הכרותיהם. עכשיו טאז.

taz512

New member
מצטער על האיחור

הייתי בצפון *הלכתי לרכב* איזה כיף לי
טוב חזרה לנושא. התשובה לשאלה ששאלת אותי היא, לדעתי זה חייב להשאיר שיריים, תחשוב רגע, אם עשית סקס עם מישהי או שהיית קרוב לזה עם מישהי, תמיד המחשבה תהיה בראש, בכל מיני סיטואציות שונות ומשונות. ואני רוצה גם לענות לשאלה ששאלת את אפי, אני מאמין שזה לא אפשרי, תמיד יהיו מחשבות ורצונות ומתחים מינים מתחת לפני השטח ועל פני השטח. ד"א אפי תדאגי שהשרשור הזה לא יעלם, הוא יותר מידי מעניין אני לא יודע אם הוא כבר הפסיק לקפוץ. טאז, השד והתשובות

לא ייעלם, יקירי

הדיון המרתק שמור נשמר ברמת המאמרים (אנא חפש תחת הקטגוריה - "מאמרי הפורום"). ואל נא תתפלא ששמרתי את זה, ועוד עמלתי תוך כדי החג, שכן בחג משלמים לי 200 אחוז...

taz512

New member
תודה יקירתי

ומה קורה עם זימס? שאל אותנו שאלה, אנחנו נתנו תשובה, איפה הוא עכשיו? גם אני רוצה 200% טאז השד והתודות

taz512

New member
הנשק פרוק ונצור המפקד!

או משהו כזה. טוב בכל זאת עברו כבר כמה חודשים טובים מאז שהיו אלי מדים. ושלא יעלו אלי שוב פעם לעולם. טאז, השד והצבא

למעלה