קיימת ואפילו מומצלת לכולם!!
ידידות אפלטונית היא דבר שקיים כאשר זוג האנשים מוצאים את עצמם במצב שנותן להם אמונה שדבר כזה טוב לשניהם ומשם השמיים הם הגבול. יותר מזה אין לי ממש להוסיף חוץ מסיפורים של דברים שקרו לו. אני יתן כאן רק אחד שחשוב לדעת והוא רלוונטי. עד היום יש לי ידידה שהיא ממש ידידה טובה שלי , שבאמת אנחנו מדברים על כל מה שעולה בראש ( כן גם על זה , תתפלאו כמה זה יותר טוב להחליף מידע עם מישהו מהצד השני , זה עוזר וזה בדוק !!

) , הקשר ביני לבינה התחיל כמעט במקרה כאשר מישהי שהכרתי מתוך מטרה רצינית הכירה לי אותה , ומשם התחיל קשר מעולה , שאני מאוד מקווה שימשך לתוך העתיד הרחוק מאוד , אבל אתם יודעים איך זה , אני רק יודע שמחר הוא מחר ולא יותר מזה . מצד שני , יש לי ידידה נוספת שאני יכול להגיד בפה מלא שאיתה אני יכול לדבר על הכל , והיא דווקא אחות של אחת האקסיות שלי , ואיתה היחסים הם פשוט אפלטוניים משני הצדדים , ואני פשוט שמח מכל רגע . נ.ב. ידידות נפש זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לבן אדם , זה עוזר ומביא מענה להרבה בעיות . תקשיבו לידידות שלכם , ותלמדו הרבה דברים מועילים , זה תמיד עצה טובה. נ.ב. 2 אני יציג את עצמי , אני חיים סטודנט לתואר ראשון בטכניון , ומבקר חדש בפורום זה , אני מקווה להכיר את כולם ושיהיה רק טוב.