ידידה טובה שלי

itaystud

New member
ידידה טובה שלי

(שהיא גם יזיזה) הציעה לי לבוא איתה לטיול לכמה ימים ללונדון על חשבונה. אני מדבר על כל הטיול כולל הכל - על חשבונה (מה לעשות שאני סטודנט תפרן). בעבר היא התאהבה בי אבל הבהרתי לה שלא יהיה בינינו כלום, היא הסכימה ומאז - סקס נטו. השאלה היא עכשיו: האם להסכים או לא. הדילמה העיקרית שלי: אני מפחד שהיא מתאהבת בי שוב (או שמעולם היא כנראה לא חדלה לאהוב אותי) והסכמה שלי לטוס איתה על חשבונה בעצם תהווה "כאילו" הסכמה מצדי לרגשות שלה. כמובן שאני אדבר איתה על כל זה ואבהיר לה שוב איפה הכל עומד. אבל בלי קשר, מה דעתכם? להסכים או לסרב? (וסליחה על זה שאני מעלה פה "צרות של עשירים").

tryme 2 m

New member
פחחחח...מה אתה חושב פעמיים?

לך על זה..במקרה הכי גרוע תתמודד אחר כך עם התוצאות...לא בא לך לראות עולם? ראבאק...אל תחשבן...סע...ואל תהיה יפה נפש!!! ואל תשקח לתת תמורה נאותה...

daniella1980

New member
אם אתה מבהיר לה הכל,

הרי שזו בחירה שלה. תן לה לעשות את הבחירות שלה, עשה אתה את החישובים שלך ואל תחליט בשבילה. לדעתי זה אפילו מתנשא קצת "אני מפחד שהיא מתאהבת בי שוב" ותרגום שלי - אני רוצה להיות בן אדם טוב ולא לעשות לה את זה. היא מבקשת שתבוא, היא רוצה שתבוא, היא שומעת את דבריך (ואני מאוד מקווה שאתה מסביר אותם **היטב** ושם את כל הקלפים על השולחן ולא נותן לה לחיות באשליות). אז תן לה לעשות את הטעויות שלה, אף אחד לא שמך למחנך. מישור אחר לחלוטין הוא - האם **אתה** תהנה מזה. תחשוב על האם אתה רוצה את זה, ולא האם היא צריכה או לא צריכה לרצות את זה (ודי ברור שהיא רוצה, אולי זה הרס עצמי, אולי היא מקווה שהיא "תגרום לך להתאהב בה" או שטות שכזו ואולי אולי היא לא מאוהבת בך כמו שאתה חושב).

itaystud

New member
ברור שאני רוצה את זה

וכל הקלפים אכן מונחים על השולחן

daniella1980

New member
פשש כמות מכובדת של סימני קריאה

כנראה שבאמת התכוונת לזה:) אז תודה.

אני לא מוצא פה דילמה בכלל !!

מה אתה גנוב ?? יש לך טיסה ללונדון + מלון + ביזבוזים + פק"ל זיונים. איפה פה הדילמה בכלל ???? אתה עדיין לא על המטוס ??? אתם גם ככה זיזים.. אז מה זה משנה באיזה ארץ :) ילה ילה לך תעשה חיים - ותתן לבריטיות בראש - הן הרבה יותר כוסיות !

itaystud

New member
נפלה ההחלטה ../images/Emo88.gif:אני טס ללונדון

מישהו\י רוצה\צריך משם משהו?

למעלה