ידידה ואהבה

Dr Bugi

New member
ידידה ואהבה

היי חברים,

בטח זה נושא נפוץ והיו פה לא מעט הודעות בעניין..
רציתי להתייעץ איתכם כי אני אובד עצות לגמרי.

הכרתי בחורה דרך חברים משותפים והתידדנו מהר מאוד.
היא מאוד ידידותית כלפי כולם בכללית, רגישה ואינטליגנטית.

לאט לאט התקרבנו באופן ידידותי ויוצא שלאחרונה אנחנו נפגשים הרבה וגם מתכתבים כמעט כל יום.
נפגשים אפילו בקטע של ללכת לשבת בכל מני מקומות ולשתות בירה (את זה היא גם עשתה עם ידידים אחרים בעבר).

ערב אחד הסתובבנו הרבה והלכנו לשבת איפהשהו.. שנינו שתינו קצת יותר מדי והיא התחילה לנשק אותי באופן שלא משתמע ל-2 פנים.. זה לא המשיך כי היא לא הרגישה טוב ואז חזרנו כל אחד לביתו.
למחרת התנצלה פאשלות קטנות שהיא עשתה כמו לחבק אותי כדבריה, והציגה את זה כעניין שקורה לה כשהיא שותה ונמצאת עם אנשים שבוטחת בהם. ראוי לציין שלא הזכירה נשיקות אלא רק "חיבוק". טוענת שלא זכרה חלק שזה הגיוני.

למען האמת מהשניה הראשונה שראיתי אותה היא מצאה חן בעיניי.. וזה הלך והתגבר.. ואחרי הערב ההוא, על אף שאלכוהול היה מעורב, אני ממש רוצה אותה וקשה לי להפסיק לחשוב על זה.
וכבר נפגשנו כמה פעמים מאז ועל פניו זה נראה כמו המשך של הידידות שהייתה לנו.

היא בחורה שאוהבת כנות ומאוד מודעת לסביבה שלה (למרות שהיא קצת ביישנית ויש לה את המורכבויות שלה), אבל אני ממש לא יודע איך לשאול אותה או איך לברר אם בכלל יש מצב למשהו מעבר לידידות. אני חושש מדחייה ולמעשה חושש שבכל צורה שבה אנסה לברר האם היא הייתה רוצה "לשדרג" את הקשר, כל צורה כזאת תוציא אותי לא טוב.

אני בן אדם ביישן (וגם היא יחסית) וקשה לי לעשות דבר כזה באלגנטיות ובנונשלנטיות. ולכן אם אנסה ככה, כנראה אפשל.
מצד שני אם אשאל אותה באופן ישיר אולי זה לא ייתן לה מספיק מרחב ולמעשה יבהיל אותה.

כך או כך אני מרגיש שאעשה את זה לא נכון ואפשל.. ובינתיים המחשבות עליה גוברות מבלי אפילו לדעת האם היא הייתה מעוניינת בי כיותר מידיד.
אני לא מצליח למצוא עיתוי מתאים לשאול אותה וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.
אני מפחד שאעשה את זה בצורה שעלולה להוציא אותי פחות "גבר" ושיוריד לה ממני, או לחילופין מפחד שבאופן ישיר מדי היא תיבהל ותירתע ממני.

בבקשה אשמח אם יש לכם עצות או ניסיון ותובנות בעניין הזה..

תודה ואחלה סופש לכולם :)

שלום

נסה לקרב אתה את הקשר בעדינות. לא למהר למגע, יותר בדיבור אוהב עם הרבה מלים טובות וכנות, דאגה והתעניינות, מגע מתוך אהבה ולקרב את המגע בהדרגה. כך לאט אולי תהפכו לחברים. אל תהרוס אתה את הידידות.

The Heretic

New member
תחכה קצת

ותתן לה זמן לבחון אותך ואם תהיה מעונינת תרמוז לך. מעבר לחשש מהתשובה בלשאול ישירות אם אתה לא בטוח מספיק לשאול אז זה רק מכפיל את הפחד ולא נראלי שכדאי.
אם היא מתנהגת ככה אם עוד ידידים לא הייתי ממהרת לשאול אבל הייתי אומרת לה בשיחה עם 'החיבוק' שזה היה מעבר לחיבוק ורואה מה התגובה שלה.

אני מאלה שחושבים...

שאלכוהול אולי משחרר עכבות, אבל אם אין משהו לפני , גם לא יקרה עם השתיה.

מה שאני אומרת זה שאין לך מה להפסיד, אם לא תהיה כן וישיר אתה פשוט תפספס וחבל..... פשוט מאד תאמר לה שהיית רוצה לצאת איתה לדייט ( כדי שהיא לא תחשוב שזו

עוד פגישה ידידותית נטו ) אל תזכיר את קטע האלכוהול או הנשיקה, כי אין בזה טעם.

אתה מעוניין? כן, יש בזה סיכון, אבל האלטרנטיבה היא לא לעשות כלום ואז שום דבר גם לא יתקדם.

למה אתה צריך להסתבך כ"כ ? מה יוציא אותך פחות גבר? זה מאד פשוט..... אתה מעוניין לצאת איתה, כנות היא הדרך היחידה שתוציא אותך הכי נכון ואי אפשר לטעות איתה.

כשאתה כותב נישקה אותי...

אתה אומר שהמשכת להיות ביישן ולא הגבת כל כך בחזרה?
כי אם כן זאת סיבה מספקת בשביל בחורה ביישנית
גם לפחד משלילה ולשקר לך בעדינות כל הדרך חזרה
אל המצב הקודם בו היא היתה "רק" ידידותית אליך, בלי לחשוף
כוונות מעבר שיכול להיות שהיו לה מההתחלה.

תפסיק לפחד ולבלבל, אתה היחיד כאן שיודע אם היא באמת השקיעה
בך מעבר בתקשורת ופגישות על בסיס יומי ושבועי, או שסתם
נראה שהיא אוהבת להתקשקש.

תחליט אם היא ידידותית לכולם, או ביישנית כמוך. אין גם וגם.
היא כבר אזרה אומץ לחצות את הגשר של ידידות, אני לא רואה
איך אתה מפסיד כאן אם אתה שם את הדברים על השולחן?

מצד אחד אם היא ככה עם כל אחד שהיא יוצאת לשתות ומרגישה
בנוח אני לא הייתי רוצה קשר רציני איתה ולדעת שיש לה ידידים ויציאות
כאלו. מצד שני מה אתה רוצה שהיא עוד תעשה תדפוק בדלת
לבושה רק בחיוך? התקרבתם, דיברתם, יצאתם והכל נחת עליך מהשמים. תגיד תודה על ההזדמנות קח את זה כביישן בשתי ידיים
ותנסה לצאת מהשבלונה שלך למשהו חדש. בהצלחה.

למעלה