ידוע לכם אם

ידוע לכם אם

פבל המסכן כותב או קורא פה בפורום? או שהוא לא יודע לכתוב ולקרוא אז הוא לא בא לפה?

חחח הוא באמת מושפע

אתמול הוא העיף אותי בלי סיבה ושמעתי שאני לא היחידה שהוא עושה לה את זה ...טוב מה לעשות יש פה ילדים שהצ'אט יותר מידיי נכנס להם לחיים........ קורה, יעבור לו אני מקווה ,:)

אביר אני אוהב לענות לילדי בלוגים כמוך

אז ככה: נכון אני משועמם וכבר ממזמן הגעתי למסקנה שאתה אחד ברמה של פבל וגם אתה אם אפגוש אותך ברחוב אני ייגרום לך לנוסטלגיה מהילדות איזה ילד כעפות היית ואיזה ילד כעפות תישאר
מחכה לתגובתך הכנה והלא מעניינת

כן? אני מזמין אותך לנסות יא מתחנגל

ילד כאפות עלאק...פחחחחח לך לך חפש צומי יא טמבל.... יורד פה על אנשים ועל הרמה שלהם אבל כל הזמן בא ושואל אותם המלצות למועדונים ושאלות אחרות... חפש את החברים שלך...הא בעצם...אין ללך.. אז בכל מקרה חפש אותי....ותנסה להראות לי... נראה לי אני יהנה מזה אז.....נטע לי חמודה.....תעשי פרסה וזדייני לי מהעיניים

הא ושכחתי....

תמשיך לעשות מסיבות דמיוניות...עם די גי טיאסטו ועופר ניסים ואז ב"תאכלס" (שגם זה לא קיים)יבוא די גי סולי תראה באיזה שעות אתה נמצא פה יא אפס...5 בבוקר...6 בבוקר.....עכשיו תחרטט אותנו שחזרת מהעבודה? תנסה להגמל מהמבוגרים קוקסי .

זה אחד אהבל

כל הזמן מעיף אנשים סתם לא פלא שאחר כך במיפגשים הוא מקבל כעפות והולך לבכות את הכינויים שלו אני לא זוכר יש כל מיני ואני גם לא מחפש לזכור אני מקבל את הבעיטות שלו בסבבה שלי כולה בלוג TV\אינטרנט\צ'אט\וירטואלי= עבריין מיקלדת\ילד בלוגים

למעלה