ידועים בציבור

ידועים בציבור

שלום לכולם,

רציתי לדעת קצת מנסיונכם מה הסיכויים לקבל מעמד של ידוע בציבור . אנחנו ביחד כבר כמעט שנה, אני יחסית צעירה- בת 22, הוא לא יהודי,בן 27,ממדינות אירופה שנמצא כאן בשליחות לשנה,
אני סטודנטית מתחילה שעדיין מתגוררת עם ההורים,
האם הגיל והסטטוס שלי מהווה פרמטר?
מה הסיכוי לקבל מעמד כזה אם כרגע אנחנו לא גרים ביחד? האם יש סיכוי שהוא יוכל להשאר פה אם כרגע אנחנו לא גרים ביחד? ואם כן נוכל לעבור לגור ביחד,איך אפשר לקבל מעמד זה אם נגמר לו החוזה עבודה והויזה בעוד 3 חודשים?
ובאופן כללי, כמה זה מסובך? אנחנו בכל מקרה עדיין לא שנה ביחד, האם הם כבר מצפים מזוגות כמונו להצהיר על כוונות נישואים?
האם יוצאים מנקודת הנחה מלכתחילה שאנחנו מרמים?
זה נשמע מהצד כל כך מתסכל, אשמח לשמוע חוויות ודעות בנושא...

יש להראות חיים משותפים

היינו חים תחת קורת גג אחת. אם תעברו לגור יחד ויהיה גם שיתוף כלכלי, אפשר יהיה להגיש בקשה לאשרת ישיבה עבורו.

בטי89

New member
אפשרי

אנחנו גם לא גרנו יחד לפני ההליך, והיינו זוג שנה לפני ההליך מתוכה בילינו יחד רק 3 חודשים ככה שסיכוי בטוח יש לך... אבל כדאי שתעברו לגור ביחד אפילו אצל ההורים שלך כדי שיראו רצינות של הקשר. פשוט תצטרכו להראות הוכחות לקשר כמו כולם ולהביא מהמדינה שלו את המסמכים הנדרשים.
כשערכו לנו ראיון זוגיות אמרנו שאם הוא יסתדר פה עם עבודה והכל אנחנו חושבים על העתיד משותף, אבל כמובן שזה לא מחייב ודברים משתנים לפעמים.
לא יודעת אם הם יוצאים מנקודת הנחה שמרמים, פשוט מקשים מאודדד בשלבים השונים לקבלת אישור העבודה, בייחוד בלשכות מסויימות באיזור המרכז.
אני מציעה שתגישו בקשה להליך מדורג לזוגות מעורבים ותכינו כל מה שצריך לכך, ואולי אפילו תתייעצו עם עו"ד.

בהצלחה!

randyloo

New member
לא לדאוג

אם אתם אוהבים והתחלתם קשר זוגי זה מספיק בשביל להתחיל. בשלב הראשון המערכת מתעניינת בעיקר בניירת שעליכם להכין. לאחר שנה יבחנו גם את מגוריכם המשותפים שמן הסתם כבר יהיו מסודרים. אין צורך להנשא וגם לא להצהיר כוונות, אנחנו כבר במאה ה21 ואפילו משרד הפנים יודע זאת. בהצלחה.

למעלה