ידועה בציבור

• פותח הנושא zoha
  • פורסם בתאריך

zoha

New member
ידועה בציבור

מחפשת מידע בנוגע למעמד ידועה בציבור של חלל צה"ל, נוכח אטימות הממסד כל פיסת מידע תתקבל בברכה ותודה

יש את פורום זכויות בביטוח לאומי

(לא זוכרת את שמו המדוייק) של זהבה נגבי, שיוכל לתת לך את מלוא המידע. כמו כן - את יכולה להזמין באתר של ביטוח לאומי את החוברת שלהם של כל הזכויות, חינם בדואר הביתה.

עופר ב.ה

New member
זה משהו שחנה יכולה להגיד בתור גולשת

ולא בתור מנהלת. עו"ד עמנואל ויזר, מנהל פורום "האזרח מול השלטון", שגישתו שובניסטית, הומופובית ואנטי חברתית בעליל.

augustus

New member
היא כבר אמרה לי בטלפון

לא בתור גולשת, לא בתור מנהלת, סתם בתור חנקה
אבל תודה

wolf18

New member
ידועה בציבור../images/Emo104.gif

יכול להיות שבארגון נכי צה"ל יהיה מידע בנושא. אני אבדוק. גילעד

ציפי ג

New member
פורום דיני ירושה ומשפחה ../images/Emo104.gif

בניהולה של עו"ד דיין. לגבי פורום ביטוח לאומי - אני לא חושבת שהוא המקום, כי הקצבה המשולמת לאלמנות צה"ל היא מכספי משרד הבטחון, למיטב זכרוני. בכל מקרה, כדי שאשה/גבר יוכרו כידועים בציבור, עליהם להוכיח מגורים משותפים, קיום חיי משפחה, על הכרוך בכך, ותא כלכלי משותף. מועדים לשמחה, ובנחמת ציון תנוחמי.

אפרת_ח

New member
ציפי שכחת תנאי חשוב

שאף אחד מבני הזוג לא היו נשוי באותו זמן למישהו אחר.

ציפי ג

New member
זה נכון ../images/Emo104.gif

רק במקרה של חוק הירושה, למיטב זכרוני. (ורק לא מזמן הייתי בהרצאה של פורפ´ כלשהו בענין). הבעיה אכן קיימת במקרה בו לחייל יש גם אלמנה, וגם ידועה בציבור. האם המדינה צריכה לפצות שתי נשים בגין בגמיה של הגבר?

אפרת_ח

New member
אכן נתקלתי בחוק זה בהקשר של ירושה

אבל הייתי מנחשת שיתייחסו להטבות של משרד הביטחון בצורה דומה כי זה נראה אותו דבר מבחינה הגיונית.

ידועה בציבור של חלל צה"ל

אני חושבת שאם את עונה על התנאים שציינו למטה (יכולת להוכיח חיים משותפים פרק זמן משמעותי וכו´ וללא נישואים לאחרים) כעיקרון את זכאית לאותן זכויות של אלמנה. תוכלי לקבל יעוץ בנושא בארגון "נעמת" (ברחבי הארץ) או "משפחה חדשה" (ת"א)

למעלה