יג' יד' באדריכלות

מצב
הנושא נעול.

Lp Fairy

New member
יג' יד' באדריכלות

יג' יד' באדריכלות
מישהו למד..? מי שכן ומי שמבין בזה... אני השנה מסיימת יב..יש לי את כול מה שדרוש ללהמשיך יג' יד'..המורה שלי לאדריכלות אמרה לנו שלא כדאי.. אבל בכל זאת אני אשמח לקבל עוד עצה בעניין.. אני רוצה אחרי צבא לעסוק באדריכלות...אבל לא להרבה זמן משו כמו שלוש ארבע שנים (חח לא הרבה זמן..) אז כדאי ללכת..?

מסלול הנדסאים- עתודה

יג' יד' באדריכלות
מישהו למד..? מי שכן ומי שמבין בזה... אני השנה מסיימת יב..יש לי את כול מה שדרוש ללהמשיך יג' יד'..המורה שלי לאדריכלות אמרה לנו שלא כדאי.. אבל בכל זאת אני אשמח לקבל עוד עצה בעניין.. אני רוצה אחרי צבא לעסוק באדריכלות...אבל לא להרבה זמן משו כמו שלוש ארבע שנים (חח לא הרבה זמן..) אז כדאי ללכת..?
מסלול הנדסאים- עתודה
אני למדתי במסלול כזה בתיכון באורט טכניקום גבעתיים. זה מסלול שמאפשר לעבוד באדריכלות בצבא. מה שכן, חשוב להבין שלהיות הנדסאי בצבא זו לא מציאה כזו גדולה [ע"פ מה ששמעתי] עבודה די אפורה שמתמקדת בצד הטכני של המקצוע. [שרטוט וגם פיקוח] אם תרצי ללמוד אדריכלות, למעט מספר פטורים, הלימודים לא מוכרים בארץ לתואר אדריכל [בחו"ל יש מקומות שאפשר]. רב האנשים בגילך לא ממש יודעים מה הם רוצים, אפשר ללמוד גם אחרי צבא במתקונת דומה. לסיכום... זה שיקול אישי.

Smileey Girl

New member
אני לומדת עכשיו כיתה יג'

יג' יד' באדריכלות
אני לומדת עכשיו כיתה יג'
מהשיקולים האישיים שלי אני חושבת ששוה לך מאוד את מסימת ללמוד יד' אחרי שנה וחצי עם דיפלומה של הנדסאית וזה מאוד מכובד להתחלה. אני אישית לא מתכוונת "להתקע" כל החיים שלי במקצוע אחד לכן מסתפקת בהדנסאות בניין ובעתיד פונה לתחום אחר לחלוטין שאני גם אוהבת. בקיצור אם בשנה וחצי את יכולה לצאת הנדסאית,יש לך כוח להשקיע אז לכי על זה..

shany5

New member
כרגע אני בי"ד

יג' יד' באדריכלות
כרגע אני בי"ד
קודם כל אל תקשיבי למורות של התיכון-כלל! לכולם יש אינטרסים גם למורות מהתיכון שאומרות לא וגם לרכזת מכללה שאומרת כן.. בכל אופן אני רק אומרת לך שהעתודה הזאת נותנת לך להיתעסק יותר עם הצד הטכני מאשר עם הצד התיאורתי((אוניברסיטה). שזה באמת מאפשר לך לדעת יותר תכלס. בסופו של פסוק מה שבעצם את צריכה להיתחשב זה הזמן שלך. אם את לוקחת שיקול שאת הולכת ללמוד אדריכלות באוניברסיטה והשנה וחצי האלה מציקות לך אל תלכי אבל אם תלכי גם לעתודה וגם לאוניברסיטה זה מאוד יעזור לך. ואם לא תלכי-לא סוף העולם. תתגיסי כמו חברותיך,תשלימי פסיכומטרי ותלכי ללמוד כמו כולם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה