יגרמסטר

סער א

New member
ברור , וגם לשונות לטאה , כבדי עטלף

מחושי מקקים , חתיכות מוח של ינשוף והכי חשוב לבלב של חולדה

השאלה היתה רצינית לחלוטין

אם אין לך תשובה אל תענה. אשמח לתשובה ממשהו רציני.

אני חושב שהוא ניסה להסביר לך

שזה סתם מיתוס, כמו התולעת בטקילה שתרוקן לך את הבקבוק אם לא תשתה אותו מהר.

frady

New member
אבל יש תולעת בטקילה

רק שניראה לי שהיא לא ממש אוהבת טקילה, כי עוד לא ראיתי בקבוק טקילה על המדף שיש בו רק תולעת שמנה בלי טקילה...

amircn1

New member
פעם אחת ולתמיד אין תולעת בטקילה../images/Emo70.gif

יש משקה דומה שנקרא מסכל שבו כן ישנה תולעת

frady

New member
דוקטור, יש טקילה עם תולעת../images/Emo60.gif

ראיתי, לא שתיתי, ולא אני לא מדבר על מזקל. במזקל אתה יכול למצוא או תולעת או עקרב, אמנם זה משהו מסחרי לחלוטין, אבל זה קיים...

katadgi

New member
לעעע אני עובד עם הרבה מותגי טקילה

מעולם לא נתקלתי בטקילה עם תולעת ומסקל עם עקרב
לצערי גם בזה לא נתקלתי

LaDjA

New member
לא ראית - זה עדיין לא אומר שאין.

זה כמו להגיד שלא יכול להיות מסטיק שום. יכול להיות - אבל אנחנו לא מכירים אירוע כזה! ולגבי מזקל עם עקרב - תבדוק את האתר הזה

vgsign

New member
אין חיה כזאת תולעת בטקילה

כמו שכבר אמרו כאן, המשקה עם התולעת הוא mezcal, התולעת היא מסוג גוזנו או משהו כזה, יכול להיות שאני טועה לגביי זה. בכל אופן, תכלס המשקה מאוד דומה לטקילה, שההבדל הוא בעצם שאין לו חוקים לגביי האחוזים של האגבה לסוגיה, איזורי הגידול וכו'.. מה שהופך אותו למשקה פחות איכותי שעומד רק בזכות הגימיק של התולעת.

frady

New member
על התולעת ששתתה טקילה והפכה לנסיך

יש תולעת בטקילה, לא מזקל, טאקילה, מה לעשות ש90% מהטקילות לא יוצאות מתחומי מקסיקו אבל ראיתי ושתיתי, אפשר להמשיר לברבר בנושא עוד 100 שנה אבל עדיף שזה יגמר כאן, לא מיתוס, לא סיפור, לא המשקה השני ההוא (מזקל) טאקילה עם תולעת, אמנם קצת מאכזבות התולעים של מקסיקו (תולעת די קטנה וכשאוכלים אותה היא לא ממש במרקם של תולעת אלא יותר כמו צ'יפס (הסבירו לי שזה משו שהאלכוהול עושה להן..) ולא ממש טעימה, אבל היא שם.. הבנתי שזאת פרה קדושה פה, אבל כדאי שגם בהודו יתחילו לאכול המבורגרים מבשר בקר... תעשו חיים, לחיים. יניר

amircn1

New member
אני עדיין לא דר'

וגם לא מתכוון להיות בזמן הקרוב, תן לי קודם לסיים את התואר הראשון, אח"כ נדבר :) ואני לא חוזר בי, אין כזה דבר טקילה עם תולעת !

למעלה