יגור 16.2.07

razali48

New member
ההופעה ביגור

אתמול היית בהופעה של עמיר בפעם השניה בתוך חודש בהופעה הראשונה הייתי בעננים מרוב הנאה ולא שמתי לב מה קורה איתי ומרוב התלהבות כל ההופעה צילמתי להופעה ביגור כבר הגעתי בלי מצלמה ביד ויותר מרוכז ונהנתי בצורה יוצאת מהכלל ההופעה היתה מדהימה , עמיר היה ענק ביחד עם כל הלהקה המצוינת הזו שלו בהופעה היתה גם ידידה שלי שלא הכירה את השירים של עמיר כמעט בכלל ואפילו היא לא רצתה לבוא אך היא יצאה מההופעה עם חיוך גדול על הפנים והיא כבר הולכת לקנות דיסק של עמיר

דפ19

New member
ההופעה ביגור! היה מדהים!

הרבה זמן לא נהנתי, התרגשתי ככה.. ההופעה מדהימה. ההרכב, הנגנים, השירים, וכמובן עמיר.. מדהים! תודה! אני מבינה שאין אפשרות לשמוע את השירים שהיו בהופעה ואין אותם על דיסק. כמו שייר הוודקה ובחייאת..? אני ממש רוצה לשמוע שוב..

drumsking

New member
צריך את המילים של בת מלך(רזלי כנס)

איציק רזלי אתה שם? אני צריך את המילים של השיר בת מלך אם כולכם יכולים לעזור תעזרו

drumsking

New member
הופעה ענקית

הייתי גם נגנים ואבי ועמיר היו ענקיים ממש כל הכבוד תבואו יותר לצפון ככה מוסיקה מהנשמה נשמעת

razali48

New member
בת מלך הנה המילים

עצמי עינייך ולכי לישון מלאך שומר על פתח הבית שומר על בנייך, תנוחי בינתיים עצמי עינייך ולכי לישון כי את מאור ראשון עובדת שמחה ושותקת, קשובה ועוטפת מבלי הרהור מבלי לחדול את בשבילי אפילו שאני כבר ילד גדול, כל כך גדול מבלי תירוץ מבלי לחשוב, לשלומי את מתפללת בכל צעד בכל נתיב ושעל בכל מקום עצמי עינייך ולכי לישון חלות שבת שולחן לתפארת ערכת לפנות ערב, טרחת בת מלך פקחי עינייך וראי איך כולם מסביבך כאן הערב מצאו את הדרך אלייך, בת מלך מבלי הרהור מבלי לחדול את בשבילי אפילו שאני כבר ילד גדול, כל כך גדול מבלי תירוץ מבלי לחשוב, לשלומי את מתפללת בכל צעד בכל נתיב ושעל בכל מקום

drumsking

New member
מסכים איתך איציק

אחלה הופעה הייתה אתמול אם לא הבנת עדיין זה עומר אח של רותם אישתו של רון כל הכבוד לעמיר ואבי וכל הלהקה

ו ר ד ב

New member
יגור 16.2.07../images/Emo188.gif

נא לשרשר לכאן את כל הרשמים/שאלות מההופעה - תודה...

מימי32

New member
גם אני הייתי

למרות הסערה שבחוץ בפנים היה חם!!! עמיר היה מרגש ומקסים כתמיד, פירגן לאבי ונתן לו להשאר לבד על הבמה. ההערות המצחיקות הלהיבו את כולם היה פשוט נפלא!!! בוא יותר לצפון.

למעלה