בנות הפורום היקרות: יגאל קיבל ממני עידכון מפורט על הנעשה בפורום והבטחתי להדפיס לו קטעים מובחרים. לכן, מי שמעונינת שתשלח "תגובה" להודעה הזאת ואני מבטיחה להדפיס ולתת לו ביום שלישי או שישי... (בחזרות של שיער) ...שתדעו...
היי גשם. (איך קוראים לך באמת?) איך את מכירה את יגאל? אני לא רוצה שתדפיסי את ההודעה הזאת. בבקשה. אם את הולכת לפגוש את יגאל תקחי אותי איתך בבקשה. אני מאוהבת בו כל כל הרבה זמן שאין לך מושג... שלחתי לו מכתב והוא לא ענה לי וכל מיני כאלה דברים... ואנשים בטוחים שאני איזה מעריצה אבל אני פשוט אוהבת אותו כמו ששלא אהבתי אף אחד בחיים שלי. אל תראי לו את ההודעה הזאת בבקשה... אבל מתי את הולכת לשיער? וכשתלכי. קחי אותי איתך.
את מופיעה אתו או משהו? כי יש כאן מישהו שהוא מופיע אתו והוא תלמיד בית צבי, אבל לא אנקוב בשמו. הוא יודע שאני מדברת עליו... באמת רציתי אחרי ההצגה של שיער, שאני רואה ביום ראשון הקרוב, לבוא אליו ולהזמין אותו לפורום שלנו. אני בטוחה שהדיונים הארוכים על כמה שהוא מושלם עשויים לעניין אותו...
כיוון שאת מתעסקת ומעורבת בהפקה של "שיער" (אפילו מתפשטת
) החלטתי שאולי תייצגי את כל הנושא של "שיער" ויגאל מזרחי בפורום של תפוז. מה את אומרת ?! מה אתם אומרים ?! גשם יכולה לספק את כל מה שאתם רוצים הקשור "בשיער" :מילים, מוסיקה, פגישות עם התפקידים הראשיים ומי יודע אולי אפילו כרטיסים בחינם. עד התשובה.... לילה טוב. נ.ב מי עכשיו אלים בריקודים ?! I´LL BE BACK
החלטתי להחזיר טובה תחת טובה ולהפתיע אותך! אני יודעת שאין לך סורק אז סרקתי לך את התמונה שלך ושל סמדר (החברה הנוכחית). התמונה שצילמתי אחרי אחת ההופעות של שיער. אתם ממש פוטוגנים שניכם!!!!!! תמסור לה ד"ש. צ´או... אנשללה תכשל במבחן אצל אלכסיי. באהבה.... אני.
חשוב לי פשוט להביר שאומנם אני משתתפת בשיער אבל רק ב"קורוס"- כלומר בלהקה שרוקדת. אני לא מעורבת בהפקה ולכן צילאוט קצת סילף את המידע.... הוא לא חיובי בזמן האחרון....!אבל- הוא בטח ישמח לקחת אותכם לכל שחקן שתרצו.... תהנו ביום ראשון!