יבש !
מ מקסיקני טעים New member 9/1/03 #2 יאללה זזתי ליד אליהו למשחק... שיהיה לכם אחלה ערב...ולנו שתהייה הרבה הרבה הצלחה במשחק... להשתמע מאוחר בלילה או מחר סביר להניח... צ´אוווווווווווווווווו...
יאללה זזתי ליד אליהו למשחק... שיהיה לכם אחלה ערב...ולנו שתהייה הרבה הרבה הצלחה במשחק... להשתמע מאוחר בלילה או מחר סביר להניח... צ´אוווווווווווווווווו...
פ פלסר גבעתי2002 New member 12/1/03 #3 מכבי בשבועות האחרונים ממש על הפנים. וזה גם חרוז... אוליי תעשה מנוחה העושה מר מקסיקני יקר ותשב בבית בכיף תראה את זה בטלויזיה עד סוף העונה... מה אתה אומר?
מכבי בשבועות האחרונים ממש על הפנים. וזה גם חרוז... אוליי תעשה מנוחה העושה מר מקסיקני יקר ותשב בבית בכיף תראה את זה בטלויזיה עד סוף העונה... מה אתה אומר?
מ מקסיקני טעים New member 13/1/03 #4 פלסרוש מכבי בשבילי זו מחלה... גם כדורסל וגם כדורגל אין דבר כזה לראות בטלויזיה לא קיים דבר כזה אצלי...מכור לזה מה אני יעשה לטוב ולרע אני איתם באש ובמים...
פלסרוש מכבי בשבילי זו מחלה... גם כדורסל וגם כדורגל אין דבר כזה לראות בטלויזיה לא קיים דבר כזה אצלי...מכור לזה מה אני יעשה לטוב ולרע אני איתם באש ובמים...
מ מקסיקני טעים New member 13/1/03 #6 לכל המשחקים פלסר בית חוץ... בשבילי אותו הדבר נמצא עם מכבי באש ובמים... שיהיה לך המשך יום נפלא...
פ פלסר גבעתי2002 New member 13/1/03 #8 חחח אתה צריך לרשום בחתימה שלך... גם אני חלק מהקומץ של מכבי ת""א