יבש
שאלוןןןן

Meytar 888

New member
יבש../images/Emo4.gifשאלוןןןן../images/Emo9.gif

שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?
תהנו

עונה=]]

שם: רותם גיל: 12 מין: נקבה מזל: מאזניים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) הש"ש, מדיה פאלטה ומגרש ביתי.. ספר אהוב? אין יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא זכור לי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? לא זוכרת חח נשארת ער כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם? בכיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא זכור לי הרגת חיה בטעות? זבוב חחח הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא זכור לי פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן אבל בסוף לא-הלכתי למחשב ואז אח שלי בא ואכל
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא זכור לי התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא זכור לי עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן-עכשיו הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא זכור לי
התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כמעט
העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? שזה אומר? =\ ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? ?? שנאת את עצמך? לא זכור לי צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן, ביום שכולם באים בפיג'מה :p בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לב? אולי השם שלך הופיע בעיתון? לא

חניניתה

New member
עונההההה

שם: חן גיל: 16 עוד שבוע מין: נקבה מזל: דלי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן): שמשודרת עכשיו: רבדלה, כנגד כל הסיכויים, פלוריסיינטה והשיר שלנו ספר אהוב? קיץ אחד ביחד יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חח לא שחית בעירום? שהיתי קטנה אז בטוח..חח אבל סביר להניח שעם תחתונים ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה אבל הרבה זמן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה ועוד ג'וקים אחרים הרגת חיה בכוונה? ג'וקים גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה?לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת?לא התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע?לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מלחמת אוכל צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? שנולדתי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? מפורומים התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? בטוח ששיקרתי היית מאוהב?כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי?כן עשו לך? כןןן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? ברורררררררר המשחק הכי כיפי שיש שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כןןןן הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כמעט ולא נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? ברור.. איך אפשר לחיות בלי זה תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כןןןן נכנסת למצב כפית? המוןןןןןן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אממ רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט?כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?אממ לא נראה לי

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo20.gifמיתרושש.. מה עם האייסי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני חייבת לדברר איתךך........

Meytar 888

New member
אני עכשיו מחוברת../images/Emo3.gifכמה שעות אחרי

אבל לא חשוב...חחח

sukrazit

New member
צודקת באמת יבש!

שם: סיון גיל: 13 מין: נקבה מזל: טלה תוכנית אהובה? השיר שלנו!! המורדים!! ספר אהוב?יש הרבה... אהבה אינדיאנית! יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? אולי כשהייתי תינוקת... ברחת מהבית? לא התחילו איתך? לא צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? עדיין לא... הרגת מישהו? חח לא נישקת מישהו מאותו מין? לא רק על הלחי! חח בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וק! זה נקרא? גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים?לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי כשאני יהיה גדולה... עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן למטרת דגם בבית ספר צללת עם דולפינים? לא אבל בקיץ הזה אני אצלול עם דולפינים קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא אולי רק בבריכה כשהייתי תינוקת..(כבר אמרתי את זה) היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי עדיין הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן פעם אחת... שיקרת למישהו? לא אני שונאת שקרים! היית מאוהב? לא ממש... התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? מה? עשו לך? ... נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? בתעודה לא במבחנים מלא... שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? היום כמעט אבל בסוף לא...אה ולפני כמה ימים הברזתי רק לשעה אחרונה... התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן המון פעמים חח התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן(לקולה אני עדיין מכורה) היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן אני בבדרך כלל זוכרת את החלומות המשונים שלי.. נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כל הזמן.. תפסו אותך? כן פעם אחת...חח זה מזכיר לי שהיום המורה לתנ"ך תפס ילד שולח לאיזה ילדה שקוראים לה עדן פתק והוא אמר לו לקרוא את זה והיה כתוב עדן ממצב חחחח... ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? אני כל הזמן מחורפנת נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? בגלל חברה שרבתי איתה... עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן שהיה לנו מסיבת פיג'מות בבית ספר בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן! נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון?לא

cheli89

New member
עונה..והשקעתי המון...קראו עד הסוף!

שם:רחלי גיל:15 וכמה חודשים מין: נקבה מזל:אריה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) הש"ש, חברים, היכל התרבווות ספר אהוב? מנסרות יצאת מהמדינה? עדיין לא.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ומשו שגרם לי להקיא? שחית בעירום? בעעע...לעולם לא! ברחת מהבית? תכננתי, השתפנתי בסוף.. התחילו איתך? כמה פעמים..:) צפרו לך? חחח...הרבה פעמים.. נשארת ער כל הלילה? כמעט כל לילה.. ואז ישנה 15 שעות.. לא אכלת יום שלם? בכיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט...3 וחצי שעות נחשב? הרגת מישהו? לא שניסיתי.. נישקת מישהו מאותו מין? בטעות..כן.. בגדו בך? חברה שלי.. הרגת חיה בטעות? אני? אולי יתוש.. הרגת חיה בכוונה? גם יתוש..או נמלה.. גנבת משהו? לעולם! פגעת בעצמך? כמה פעמים.. רצית למות? אני יצור שמייח! עישנת סיגריות? אני אסטמטית.. עישנת נרגילה? כנ"ל ניסית סמים? גם אם לא הייתי אסטמטית.לא רוצה לחשוב על זה.. שתית אלכוהול? הרבה...והשתכרתי.. השתכרת? עניתי מקודם...חחח.. התנשקת? כמעט.. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי.. עשית קעקוע? לא עושה! אסור, מסוכן מיותר! כמו סמים! הסתפרת? פעם או פעמיים. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? תמיד..אני אשפית של ג'יפות! צללת עם דולפינים? חולמת לעשות את זה..עדיין לא .. קפצת כתה? כמעט הקפיצו..בכיתה ב' לג'..הפסיכולוגית אמרה שמבחינת הבגרות עדיף שלא..מבחינה שכלית מומלץ..אז בסוף לא.. היית ערום בציבור? מה אני? סוטה?? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד ?לא, גם לא יהיה. לתקופה ממושכת? שבועיים נחשב? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? הכי גבוהה היה לי 60..אז 500?! נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? בת דודה שלי..:) התאפרת? תמיד רצית להיות משהו שאתה לא? אולי פעם אחת.. רצית להיות בן המין השני? אפ'פם! אני אישה גאה! התקלחת יותר מפעמיים ביום? הרבה פעמים עברת יישור שיניים? לא צריכה 5-5-5! היו לך משקפי ראייה? היו..עכשיו עדשות מגע.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כל יום..כשאני כוססת ציפורניים.. :\ התביישת בהורים שלך? אולי פעם..פעמיים.. שיקרת למישהו? אולי שקרים לבנים... היית מאוהב? תמיד! התעלפת? בתור ילדה..הייתי ילדה היפוכונדרית משו.. נשברה לך שן כן..אבל לא רציני? עשית למישהו היקי? יאקי קאקי! עשו לך? כנ"ל...אולי בעתיד הרחוק.. נעצרת? אממ...איזה מח קרימינאלי יש לכם! קיבלת נכשל בתעודה? אפ'פם! אני אומרת לכם רצו להקפיץ אותי כיתה! שברת עצם בגוף? את יד ימין ואחרי חצי את יד שמאל.. רכבת על אופניים? עד לפני שנתיים, ואז גנבו לי אותם..מאז החלטתי שאני כבר גדולה בשביל זה. רכבת על סוס? לעולם...גם זה חלום שלי.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אם אני מתחילה לרקוד..זה נגמר רק אם אני נופלת על הרגליים.. שיחקת כדורסל? לפני יומיים. שיחקת כדורגל? פעם אחת, ואז קלעתי גול עצמי, במשחק חשוב..מאז לא.. הלכת מכות? כמעט כל יום..עם החברה הכי טובה שלי.. שיחקת טאקי? אתמול שיחקת מונופול? אמממ.....גם אתמול.. שיחקת שש-בש? כן, לפני כמה שנים הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד..אני בזבזנית בצורה איומה.. הברזת מבצפר? היום..כדי לבזבז מלא כסף על שטויות... התחרטת על משהו שעשית? כן.. היית אובססיבי כלפי משהו? לגבי רן דנקר, זה נחשב? היית מאושר? תמיד! התנצלת על משהו שעשית? אני בנ'דם מתנצל.. היית מכור למשהו? לשוקולד! עד שגילו שאני אלרגית לחלב...  היית כל הלילה על המחשב? כל לילה בתקופה של הלא לחץ בלימודים.. התקלחת עם מישהו? עדיין..ואני לא סוטה! קמת באמצע הלילה סתם ככה? לפני יומיים, גירדתי בעין, והגעתי למסקנה שהעדשה נפלה לי מהעין..עזבו את זה שאני ישנה בלי העדשות.. זכרת חלום? תמיד נרדמת בשיעור?אפ'פם..אני לא מצליחה! העברת פתקים בשיעור? תמיד..אני חולה על זה תפסו אותך? במה? עושה פלוצים? ביצעת אקט מיני בבית הספר? חעעע.אני? בעעעע..! ביצעת אקט מיני בשירותים? של הבית? התעקשת על משהו מטופש? תמיד..אני מין יצור שכזה.. הברזת למישהו בלי להודיע? אבל אני בהחלט לא יצור כזה. התחרפנת? תמיד..אני בהחלט יצור כזה! נכנסת למצב כפית? אולי... ביקרת אצל פסיכולוג? לא ביקרתי..אבל התייעצו לגבי..כשהייתי צריכה לעלות כיתה חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כשאני לא מצליחה להירדם חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לפגוש את דנקר פנים מול פנים?! רקדת בגשם? קרה לי כמה פעמים.. צרחת מפחד? כשהכלבה של השכנים קפצנה עלי.. היית 'צומי' במודע? כשצרחתי שסקעת קרץ לי! שנאת את עצמך? שנייה אחרי שצרחתי את זה.. צעקת על מישהו? תמיד..אני שונאת שאנשים עושים טעויות ולא מודים על זה.. קינאת במישהו אחר? בחברה שלי..שיש לה ציצי..ואני שטוחה! היית גאה בעצמך? היום! כשקיבלתי במבחן בתנ"ך 98, אחרי שלא הייתי חודשיים בביצפר (מחלות..מחלות..) הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? היום, כשקיבלתי 98..והמורה אמרה שהמבחן היה קל..! בכית בגלל מישהו בגלל חברה שלי ששכחה ת'יומולדת שלי כי האוגר שלה מת! עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא זוכרת דבר כזה.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מיד! הופעת בציבור בפיג'מה? אממ...לא נראה לי בכית בסרט? בטרזן, לפני איזה 5 שנים.. היית על במה? תמיד..אני מופיעה הרבה.. היית מחוייב למישהו? לכלב שלי! הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לכלב שלי.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן..זה קורה לי.. סיננת מישהו בטלפון? כנ"ל ניתקת למישהו בפרצוף? כנ"ל רצית לצרוח ולא עשית את זה? אני עושה את זה! נשבר לך הלב? קרה.. שברת לב? כשהייתי בכיתה ב', והילד הכי שווה בכיתה אמר לי שהוא אוהב אותי, ואמרתי לו "אז מה?!" השם שלך הופיע בעיתון? השם של אחי נחשב???

o0o0GalusH0o0o

New member
עונהההה

שם:גל גיל:14 מין:נקבה מזל:בתולה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)רבלדה!בויוה למי שלא יודע.. ספר אהוב?וואלה לא קוראת ספרים יצאת מהמדינה?כן! חחח פעם אחת בחיים שלי בטיול בת מצווה חחח אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום?פחחחח לאא! ברחת מהבית?ממש לא!זה גם בחיים לא יקרה התחילו איתך?כן צפרו לך?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?וואי לא..אין תקציב הרגת מישהו?לאא ואני בחיים לא אחשוב אפילו לעשות את זה! נישקת מישהו מאותו מין?לאא בגדו בך?לא הרגת חיה בטעות?לאאא הרגת חיה בכוונה?לאאאא חס וחסה!! גנבת משהו?לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?ממש לאא עישנת סיגריות?כן!שהייתי בכיתה ג' ולא הבנתי כלום אז דוד שלי נתן לי לעשן סיגריה אז אני כזה עושה פווו והוא אומר לי לא לא תנשפי פנימה ואני כזה כמעט נחנקתתת חחחחחחחחחחח זה היה מצחיקקק עישנת נרגילה?לאא ניסית סמים?לא לא לא שתית אלכוהול?לא השתכרת?לא התנשקת?לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?ככןןן תכננתי באף ובפופיק באף לא נראה לי שזה יקרה אבל בפופיק יש מצב עשית קעקוע?אממ עשיתי חינה ואת הקעקועים האלה שעושים עם מים חחחח הסתפרת?בטח! אחרת היה לי עכשיו שיער עד הרצפה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?יכול להיות... צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור?לאא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לאא לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כןן
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?לא התאפרת?בטח רצית להיות משהו שאתה לא?כן כל אחד רוצה משו שאין לו רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים?כן וכבר הורידו לי ומזה התבאסתי שהורידו לי איך אהבתי את הגשר הוא היה כזה יפה! היו לך משקפי ראייה?לא אבל אני רוצההה הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לאא התביישת בהורים שלך?ממש לא! אין כמו ההורים שלי! שיקרת למישהו?שקר לבן לא יותר מזה וגם לא הרבה פעמים אני לא אוהבת לשקר! היית מאוהב?כן התעלפת?לא נשברה לך שן?כןןן שהייתי קטנה אז אבא שלי שטף את המרפסת והוא הושיב אותי על המכונת כביסה ואז רציתי לרדת והחלקתי מהמים ונשברה לי שן אחרי חודש לאבא שלי נשברה אותה שן ואותי חתיכה שנשברה לי וזה היה כזה מגניבב אבל אז נפלה לי השן וצמחה חדשה אז זה כבר לא היה מגניבב חח עשית למישהו היקי? עשיתי מההה??? עשו לך?...??? נעצרת?... קיבלת נכשל בתעודה?בינתיים לא אבל נראה לי שבתעודה הזאת יהיה לי! שברת עצם בגוף?לאאאא והלוואי שזה יקרההה רכבת על אופניים?כןןןןן רכבת על סוס?על פוני!!! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?אממ רקדתי הרבה אבל לא שכמעט נפלתי מהרגליים שיחקת כדורסל?אממ בשיעור ספורט...נחשב? שיחקת כדורגל?אני משחקת כל פעם שהולכים לסבתא כמעט כל הבני דודים שלי בנים ומשעמם לי אז אני משחקת כדורגל! הלכת מכות?לא משו מיוחד.. שיחקת טאקי?כןןןןן איך אהבתי ת'משחק הזהה שיחקת מונופול?כן גם את זה אני אוהבת שיחקת שש-בש?בטחחח זה המשחק הכי שווה שיש הוצאת מלא כסף על שטויות?כל הזמןןן הברזת מבצפר?לאא התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר?בטח מי לא! התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו?אני מכורה לרנינט!
היית כל הלילה על המחשב?כןן בחופש הגדול כל חופש גדול!! התקלחת עם מישהו?שהייתי תינוקת אמא ואבא קילחו אותי! נחשב? חחח קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?אני כל הזמן זוכרת חלומות יש לי חלום או יותר נכון סיוט שחלמתי בגיל 8 אני חושבת ואני זוכרת אותו עד עכשיו אני ממש זוכרת תמונות מפחידדדד נרדמת בשיעור?לא אבל נראה לי שזה יקרה מתישוו כי בימים האחרונים... העברת פתקים בשיעור?כןן תפסו אותך?לאא ביצעת אקט מיני בבית הספר?לאא ביצעת אקט מיני בשירותים?לאא התעקשת על משהו מטופש?כןן כל הזמן אני מתעקשת על דברין מטופשים! הברזת למישהו בלי להודיע?לא בכוונה זה היה כי שכחתי... התחרפנת?אני לא ממש יודעת את משמעות המילה כל עם שאנ קצת משתגעת מבחינתי --->>>התחרפנתי... נכנסת למצב כפית?לא ביקרת אצל פסיכולוג?לאא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?שלעולם לא הגיע...והוא גם לא יגיעע רקדת בגשם?הלכתי בגשםםם צרחת מפחד?כןןןןן היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך?לא צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן
בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?לא היית על במה?בטחח מגיל 4 עד עכשיו היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?לא סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא שם...אבל תמונה!! אחחחחחחחחחחחח סופסוף סיימתי זה היה ארוךךךךךךך

חח זה ניהיה פורום שאלונים../images/Emo6.gif

מחר בבוקר אני אענה, בכל מיקרה אני לא הולכת לבצפר..לא מרגישה טוב

o0o0GalusH0o0o

New member
אשכרה!!../images/Emo214.gif

יוווו תרגישי טוב!!! מצד אחד לא כיף להיות חולים כי לא יכולים לצאת מהבית וזה... אבל מצד שני זה כז כיף כי כולם מפנקים אותך וזה... והכי חשוב!!!! לא הולכים לבצפר!!! חחחחחח אז תרגישי טוב! החלמה מהירה!!

למעלה