יבש פה!!!

MS6

New member
אולי הגיע הזמן שאנשים שיבש להם..

יתחילו ליזום דברים מעניינים במקום לקטר...

עם כל כך מפריע לך!

את יכולה לארגן כאן גם משהו כמו מה שעומר עשה!! עזבי את משה הוא עשות והוא גם מפגר!!

who is this

New member
משהו מעניין..

הדרך הכי טובה להעיר פורום זה סקרים.. גם נכיר אחד את השני גם נעביר צחוקים ויהיו לנו בדיחוקת פרטיות וכולם יקנאו בנו בטיולים של בית"ר כי אנחנו בפורום.. אז הנה עוד סקר.. וסקר גדול.. אז כולם בצו 8 יאללה לענות!! שם: ניקים בתפוז: גיל: עיר מגורים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: את/ה אוהב/ת רכבות הרים: את/ה היית בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית בחו"ל? היית מאוהב/ת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: ארטיק: צבע: יום בשבוע: חורף\קיץ: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? את/ה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?

eliadiv2

New member
התשובות לסקר....

שם: אליאב (למי שלא יודע ואנ מקווה שאין הרבה כאלה) ניקים בתפוז: eliadiv2 ואל תשאלו מה זה... גיל:16 עיר מגורים: אופקים צבע שיער: שחור צבע עיניים:שחור אחים/אחיות: בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: את זה אתם תגידו משקפיים? לא תודה גשר? גם לא עבר פלילי: למה נראה לכם?? שפות: עברית - מי צריך יותר מזה? הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוק/ה על מישהי: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: מה הקשר? את/ה היית בחו"ל: ב 13.9.2005 אני יהיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עדיין לא סגור על זה להרוג אנשים: נגד (חוץ מערבים חחח סתם סתם בצחוק) עישון אצל בני עשרה: נגד! למה הם צריכים את זה??? נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? 0 (התנחלות נחששב??) היית מאוהב/ת: כן נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: אולי... השם שלך הופיע בעיתון: למה נראה לכם? התחרטת על דברים שעשית: מי לא? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: לא אוהב סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: must lelo sukar hhhhh ארטיק: שוקו-שוקו (בדיחה אישית) צבע: כתום יום בשבוע: חמישי חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: לא היו הרבה... צעק עליך: הרס"פ בקורס ג' (אברהם) שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא שזכור לי.. 5 5 5 5 5 אהבה ממבט ראשון? יש מצב... חיים שאחרי המוות? יש דבר כזה בכלל? האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כןןןןןןןןן בכית בסרט? לא היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? ערבית הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא, או שכן, דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: לא רואה הרבה טלויזיה ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה וסתם מה השעה עכשיו? 01:22 תפוח או בננה? תפוז כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם .... באיי סי איזה ארוחה אחרונה אכלת? מה?? תיכון או אוניברסיטה? את/ה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ההקלדה של האיי סי קייו ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? צהוב עולה זה מכבי! (כדורסל)

dragonfly017

New member
מה עושים שמשעמם=)

שם:גילוששש ניקים בתפוז: מחורפנת ברמות/ dragonfly017 גיל:16 באוקטובר עיר מגורים:שקד סיטי צבע שיער:שחור, חום צבע עיניים: חום ירוק אחים/אחיות:שניים- אח ואחות בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה:18-17 משקפיים? יש גשר? היה עבר פלילי: יש קצת המידע חסויי שפות:אנגלית,רומנית,רוסית קצת,ספרדית-לא מטלנובלות בעע,ערבית ועברית הכי חשוב הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כוח הרצון הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?השאיפה לשלמות האם... את/ה דלוק/ה על מישהו:כן המידע חסוי את/ה רוצה לגור במקום אחר:בחיים לא -שקד סיטי ולא זזים מהשטחים את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית:לא-רק חשקים(ואני לא אפרט) את/ה אוהב/ת רכבות הרים: ברור אין על זה-רק צריך להתפלל שזה שלפנייך לא יקיא את/ה היית בחו"ל: לא=( בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד-אל תנסו את זה -לא משנה מה יגידו לכם להרוג אנשים:כן אבל זה רק תחביב עישון אצל בני עשרה: בעעעע נסיעה במכונית אחרי ששתית:כן בתנאי שאני לא נוהגת חחח מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהיה להם בכייף כל עוד הם לא עושים את זה ליידי האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן..שחברות שילי נרצחו אי פעם בכית על בן:כן אחרי שזרקתי אותו אי פעם שיקרת:לא בכלל לא...אני לא משקרת אני פשוט מעלימה פרטים אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית בחו"ל?הייתץי בדותן הרבה זה נחשב חחח היית מאוהב/ת:כן נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:אני מאמינה שכן השם שלך הופיע בעיתון:נייט התחרטת על דברים שעשית:הרבה מאוד פעמיים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:שינה ממתק:שוקולדד בכל הטעמים סרט מצויר:מולאן קורנפלקס: אני "נושחת" רק כריות מסטיק:בזוקה ארטיק:שוקולד צבע:ירוק כחול(ובזמן האחרון גם כתום) יום בשבוע:שישי חורף\קיץ:קיץץץץץץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אם כבר יש מישהו במיטה שילי אני לא ישנה-סתם לא זכור לי ממש ראה אותך בוכה: האקס שילי צעק עליך:אחות של האקס שילי חחח שלח לך מכתב: האקס שילי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות?לא ..טפו.. טפו אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון?מאוד חיים שאחרי המוות?לפעמיים כן ולפעמיים לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן כן כן כן נכשלת במקצוע?לאאאאאאא(עדיין לא) הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?ממש לא דברים אהובים שיר אהוב:how deep is you'r love אוכל אהוב:מוקפץ תוכנית אהובה:דפנה ודודי דו ספורט אהוב:אתגרי תחביב:להציק לאנשים זמר/זמרת/להקה אהובים:אין וסתם מה השעה עכשיו?לא יודעת אין לי שעון חחח תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא הולכת לשום מקום גם ככה אני תקועה בבית כרגע איזה ארוחה אחרונה אכלת?שוקולד תיכון או אוניברסיטה?עמ"ל את/ה משועמם/ת?לא רואים רעש אחרון ששמעת?את הכלבה שילי מפליצה ריח האחרון שהרחת?חחחחח...בהקשר לשאלה הקודמת -תבינו לבד איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"אלה" תראו מה השיעמום עושה לאנשים בייווש

MS6

New member
לה לה לה

שם: משה ניקים בתפוז: 1 גיל: עוד מעט 20 עיר מגורים: בצ'מש צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 23-24 אני חושב... משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: חח סגל ד' בזינזאנה... שפות: עברית, אנגלית וספרדית (בינוני). הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: לא את/ה היית בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית בחו"ל? 3 השם שלך הופיע בעיתון: הרבה התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ביתר? ממתק: פסק זמן סרט מצויר: סאות'פארק הסרט קורנפלקס: עוגי מסטיק: לא יודע ארטיק: אמממ גם לא יודע צבע: צהוב יום בשבוע: שבת חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: איתי העצני חחחח סיפור ארוך ראה אותך בוכה: צעק עליך: אחי שלח לך מכתב: הצבא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא האם אי פעם... היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: עטור מצחך וscar tissue אוכל אהוב: הרבה תוכנית אהובה: סימפונס וסופרנוס ספורט אהוב: טניס שולחן ושחייה תחביב:... זמר/זמרת/להקה אהובים: רד הוט צ'ילי פפרז, לוריין היל, כוורת... וסתם מה השעה עכשיו? 1:41 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול.. הכל.. רק לא אדום
סתיו או אביב? אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות סרט איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא יודע איך קוראים לזה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה את/ה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הכלב נובח ריח האחרון שהרחת? ריח של האוכל שאני לא יודע איך קוראים לו איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בינבה...

יאלהללהלהללהלה הנה שלי!

שם: עודד שמולביץ שם מיסכרי עודד שמילו! ניקים בתפוז: 1 מתנחל גאה בדוווק!!!! גיל:עוד מעט 17! עיר מגורים:הישוב היפה בכל יש"ע שקד כמובןן!! צבע שיער: חום צבע עיניים:חום אחים/אחיות: שתי אחים ואחות בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: לא ידוע פלוס מינוס 18 לפחות ככה אומריםפ אני לא חשוב ככה! משקפיים? שלילי גשר? שלילי עבר פלילי: חקירה פעם אחת אבל זה לא נחשב! שפות:רק עיברייתת!! אני דיסלקט עם אתם לא שוכחים! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את עדן אבל היא נפלה!!! ): דיאנו הגבה שלי ז"ל!! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא שונא בעצמי כלום! האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: אני אוהב משהיי לא דלוק! את/ה רוצה לגור במקום אחר: נראה לכםם?? שקד זה האימפריהה אה אולי לעבור לעץ שלנו בלמעלה! את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית:לא! את/ה אוהב/ת רכבות הרים:אני ידוע אוהב! את/ה היית בחו"ל:כמובן! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני במערגכת יחיסם כזאת וכן אני בעד!! להרוג אנשים: תלוי מי! עישון אצל בני עשרה: נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: כמובן שנגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מבין מה המילה השלישית אומרת אז אני לא ידוטע מה להגיד אני בעד גבר עם אישה וזהו!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כןן אי פעם בכית על בן: כןן שמשהו קרוב נרצח בפיגוע! אי פעם שיקרת: מי לא!! אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל?לא ידוע הייתי כמה פעמים! היית מאוהב/ת: אני עכישו אוהב! נשבר לך הלב: לא! שברת לבבות: לא שידוע לי! השם שלך הופיע בעיתון: בטחח לא ידוע באיזה עיתון אבל בטווח שהוא הופיע באיזה עיתון! התחרטת על דברים שעשית:מי לא?? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: לא ידוע איזה! סרט מצויר: המומינים כמובןן! קורנפלקס: שוגי! מסטיק: אני יודע....מאסט! ארטיק:שוקו וניל הכי טוב! צבע: כתום! יום בשבוע:שבת יש טיול ליער! חורף\קיץ: קייץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמא עכשיו נרדמה לי במיטה! אבל עם מדברים איתי אז שירלי כפרה עלייה! ראה אותך בוכה: שירלי! צעק עליך: אמא! שלח לך מכתב:ב"ס האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא! אהבה ממבט ראשון?לא! חיים שאחרי המוות?לא ידוע! אני מאמין בעיקור בבורא עולם! האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בטחח! בכית בסרט? מה אני כוסיתת?? היית על במה? בטחח הרבה פעמייםם! חשבת שאת\ה הולך למות?לא שזכור לי! נכשלת במקצוע: אנגלייתתת! הורידו אותך כיתה?למה? הקפיצו אותך כיתה? גן הקפיצו זה נחשב?? רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:וואי הרבה זה בתקופות אתם ידועים מה היום אחרי שסעדו זכה ניתן לו ת'כבוד! אז על כפיו אותו יביא! אוכל אהוב:אוכל של אמא בעיקר גחנון! תוכנית אהובה: מה נראה לכם המומיניםם! ספורט אהוב: דוקיםםם תחביב:מה שבא ברוך הבא! זמר/זמרת/להקה אהובים:זוהר ארגובב!!! המלךך!! וסתם מה השעה עכשיו? 11:46 תפוח או בננה?תפוז! כחול או אדום?ברור כחול מה אדום מה אני קומנויסט?? סתיו או אביב?אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לפרד איזה ארוחה! איזה ארוחה אחרונה אכלת? לאתמול אכלתי מלאוח! תיכון או אוניברסיטה? תיכון שנה ארחונה אצל קלמן! את/ה משועמם/ת? לא! רעש אחרון ששמעת? מוזיקה יהודה סעדו! ריח האחרון שהרחת? ריח ניכוח אורנייםם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הפלא אצל אחי אז לא זוכר!

who is this

New member
עכשיו אני..

שם: עומר נרוי ניקים בתפוז: יש יותר מדי גיל: 17 עיר מגורים: ישוב שקד צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור אחים/אחיות: אחות ואח בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 18-19 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: כן את/ה היית בחו"ל: כן.. צרפת- גועל נפש בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה מסתדר אז סבבה להרוג אנשים: רק את מי שצריך עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יכול להיות אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? 1 ונקווה שהפעם השניה תהיה בקרוב היית מאוהב/ת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: הפסקתי כבר לספור השם שלך הופיע בעיתון: יכול מאד להיות התחרטת על דברים שעשית: כן.. היו כמה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בית"ר ממתק: שוקולד עלית סרט מצויר: מלך האריות!! קורנפלקס: קוקומן מסטיק: מאסט פירות ארטיק: מגנום 2000 צבע: צהוב, כחול יום בשבוע: נראה את המערכת ואז נחליט חורף\קיץ: כשחורף אז קיץ, כשקיץ אז חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכר ראה אותך בוכה: לא זוכר צעק עליך: לא צועקים עלי.. שלח לך מכתב: צבא הגנה לישראל.. והם גם כל הזמן מתקשרים.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כןןן בכית בסרט? כןןן למה סקאר הרג את מופסה?? למה??????? היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? היו כמה עפמים כאלה.. נכשלת במקצוע? חחחח אלקטרוניקה (ותודה לתייסיר וגדי שהביאוני עד הלום) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: עבודה בעיניים (שיר שכתבתי וחבר שלי הלחין.. אחד השירים היפים!!) אוכל אהוב: של אמא תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לכתוב שירים, ולהציק למשה!!! זמר/זמרת/להקה אהובים: שירותי בנות!! (להקה שהקמתי ועזבתי אותה..) וגם רובים ושושנים, מוניקה סקס, משינה, כוורת, ותיסלם וסתם מה השעה עכשיו? תקראו ליד ההודעה תפוח או בננה? תפוח זהב כחול או אדום? אדום זה קומינסטי, כחול הפכןו אותו להיות של השמאל, אז סגול סתיו או אביב? אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם עודד ואז ישיבת סגל איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחם עם שוקולד תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, למרות שגם בתיכון אני סטודנט חופשי את/ה משועמם/ת? מאד!! סתם אני מפרסם את הסקרים האלה? רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה נדלקת ריח האחרון שהרחת? הדאודורנט שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נוקיה טיון

talia s

New member
וואי .. משעמם לי

שם:טליה סלנט ניקים בתפוז: אין גיל:עוד מעט 14 עיר מגורים:אני in in in אני ממודיעין צבע שיער:חום צבע עיניים:חום אבל לפעמים קצת צהוב אחים/אחיות: 3 אחים ומטורללת אחת בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה:או... 18-19 ומישו נתן לי 24!! משקפיים?כן.. בעע גשר? גם משקפיים וגם גשר?! תודה לאל לא.. עבר פלילי: עדיין לא שפות:עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?וואלה לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כנ"ל האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: אה הא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא! את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית:לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים:תלוי..בעיקרון כן.. לצרוח זה כיף את/ה היית בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:אם זה עובד אז סבבה להרוג אנשים: נגד! עישון אצל בני עשרה: בעע סתם מסריח.. נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכל אחד יעשה מה שבא לו האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית בחו"ל?1 היית מאוהב/ת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון התחרטת על דברים שעשית? אממ הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אוכל ממתק:גרנולה.. ולא מטעמי דיאטה סרט מצויר:מלך האריות לייק דה!! קורנפלקס:תלמה מסטיק:מאסט ארטיק:מישמיש צבע:ורוד או טורקיז יום בשבוע:שישי חורף\קיץ:חורף!! בררר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:חברות שלי צעק עליך:אמא ? שלח לך מכתב:הבצפר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא טפו טפו טפו אהבה ממבט ראשון?אולי חיים שאחרי המוות?יכו להיות האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן.. חח היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?בערך נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? גאד סייק לא דברים אהובים שיר אהוב:אקונה מטטה אוכל אהוב:של אבאאאאאא תוכנית אהובה:כמעט ולא רואה טלוויזיה ספורט אהוב:כדורסל!! תחביב:לישון זמר/זמרת/להקה אהובים:או.. ביטלס,פינק פלויד וכו' כן אני ילדה יצור וסתם מה השעה עכשיו? 12:32 הרגע קמתי תפוח או בננה?איכס בננה .. תפוח! כחול או אדום?כתום או כחול צהוב!! סתיו או אביב? אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?לא זוכרת אבל עכשיו אני הולכת לאכול תיכון או אוניברסיטה? תיכון את/ה משועמם/ת?מאוד .. למה אתה חושב שאני עונה על זה?!? רעש אחרון ששמעת? המקלדת ריח האחרון שהרחת?הריח של השמפו איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אממ סתם משו מעפן

והנה שלי!!!

שם: ספיר ניקים בתפוז:1 גיל:15.5 עיר מגורים:פתח תקווה צבע שיער: חום צבע עיניים:חומות אחים/אחיות: יש לי 2 אחים ואני בת יחידה בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: מאיפה לי לדעת!!! משקפיים? יש אבל אני לש שמה גשר? יהיה עבר פלילי: אין שפות:עברית וקצת צרפתית לפעמים הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?השפתיים והעיינים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?האף האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: הייתי את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: כה יש מקרים את/ה אוהב/ת רכבות הרים:כה את/ה היית בחו"ל:כה ארצות הברית תורכיה וקפריסין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מה לא ברור מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה לצערי הרב אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? 3 פעמים היית מאוהב/ת: כה נשבר לך הלב: כה שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: לא הופעתי אבל בעיתון התחרטת על דברים שעשית: כה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: צ'יפס סרט מצויר: בת הים קורנפלקס: אני לא אוהבת מסטיק: לא יודעת ארטיק: צבע: כתום!!! יום בשבוע: שישי חורף\קיץ:קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אח שלי ראה אותך בוכה: כה צעק עליך: כה שלח לך מכתב:לא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אני לא אני סתם אומרת מה שאחרים אומרים!!! אהבה ממבט ראשון? כה חיים שאחרי המוות? כה האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ברור!!! בכית בסרט? כה הרבה היית על במה? המון... חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: יוסי אזואלי אוכל אהוב:בורגרנץ תוכנית אהובה:השיר שלנו ספורט אהוב:שחייה תחביב:לרקוד לשיר ולשחק בתאטרון זמר/זמרת/להקה אהובים:יוסי אזואלי וסתם מה השעה עכשיו? 13:04 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ליתכתב או לראות טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת?ספגטי ועוף היה טעים תיכון או אוניברסיטה? תיכון את/ה משועמם/ת?לפעמים רעש אחרון ששמעת? צעקות ריח האחרון שהרחת?בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון?רגיל

gdog

New member
הנה..עומרי..שלא תבכה

שם: עומרי ניקים בתפוז: gdog גיל:18 עיר מגורים: מעלה שומרון צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום יפה שכזה..חח אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 18?? משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי:לא שפות:אנגלית,עברית,קצת ערבית,קצת רוסית,קצת פיליפנית וקצת לטינית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודע הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?לא ידוע האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: יש מצב את/ה אוהב/ת רכבות הרים:כן.. את/ה היית בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל עוד לא נוגע לי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יש מצב אי פעם בכית על בן: לא נראה לי אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא מזמן...חח כמה פעמים... היית בחו"ל?2 היית מאוהב/ת: לא יותר מדי... נשבר לך הלב: יותר מדייייייי שברת לבבות: ראיתם אותי פעם??? אני אתפלא עם שברתי אחד. השם שלך הופיע בעיתון: בטח...אבל עם שם משפחה באותו העמוד? התחרטת על דברים שעשית: ליתר דיוק דברים שלא עשיתי..כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיים ממתק: במבה סרט מצויר: מי הפליל את רוג,ר רביט! קורנפלקס: קלוגס מסטיק: לא משנה ארטיק:לא משנה צבע: כחול יום בשבוע: רביעי חורף\קיץ: חורף! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: לא יודע... צעק עליך: לא יודע גם שלח לך מכתב: עיריית כפר סבא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אני איפשהו מאמין...לא סגור על מה..זה מגיע ברגע אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן! בכית בסרט? לא.. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? רק אחד?! הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:getto gospel אוכל אהוב:מוקפץ סיני בזמן האחרון תוכנית אהובה: סמולוויל ספורט אהוב:פיינטבול(זה ספורט!) תחביב:להיותת עם חברים זמר/זמרת/להקה אהובים: nickle back וסתם מה השעה עכשיו? ערב תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם אנשים איזה ארוחה אחרונה אכלת? משהו טוב..אוכל של אמא! תיכון או אוניברסיטה? תיכון! את/ה משועמם/ת? אני עונה על זה..לא? רעש אחרון ששמעת? מוזיקה...הgorilaz!!! ריח האחרון שהרחת? התגלחתי..אז האפטרשייב(איך זה נשמע מילה רוסית איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של לינקין פארק,breaking the habbit

שלייי

שם: סיון ניקים בתפוז: סיויקונית?! גיל: 14 עיר מגורים: אם אפשר לקרוא לנו עיר.. בנימינה צבע שיער: חום נראה לי צבע עיניים: כחול:p אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: חח בכתה ה':p משקפיים? אין גשר? יש עבר פלילי: נופפ שפות: עברית אנגלית טיפה ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני לא אתחיל לבכות פה:p האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר:כעע את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: בערך את/ה אוהב/ת רכבות הרים: לאא את/ה היית בחו"ל: כעע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: לאאא!! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד :p ולא אנלא לסבית:) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? אממ 5 בערך היית מאוהב/ת: לא הייתי מאוהבת נשבר לך הלב: ממ עזבו שברת לבבות: חח לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: כן, המקומי התחרטת על דברים שעשית:מאוד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: ממממ.. לא יודעת סרט מצויר: פו הדוב קורנפלקס: צ'יריוס מסטיק: אורביט מנטה ארטיק: כל מיני צבע: שחור ואדום יום בשבוע: שישי חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ולפניי מאי ראה אותך בוכה: לא זוכרת כבר צעק עליך: המורה היום בכתה שלח לך מכתב: מאי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בערך בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:מלאך- אביב גפן, לא אומרת כלום- מטרופולין, צועקים על אהבה- סינרגיה ועוד מלא של אביב גפן ואפרת גוש ואמ..dont cry- guns and rosess אוכל אהוב:פיצההה תוכנית אהובה: לא רואה ממש טלוויזיה ספורט אהוב: אין תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן מטרופולין אביב גפן עברי לידר סימפל פלאן בלינק 182 סינרגיה ומלאאא.. וסתם מה השעה עכשיו? 21:50 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? לא יודעת מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כנראה איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגי מצופה שוקולד של קליק תיכון או אוניברסיטה? תיכון את/ה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? את אביב שר- לבכות לך ריח האחרון שהרחת?ריח של פלסטיק איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אם כבר של היהודים

למעלה