עכשיו אני..
שם: עומר נרוי ניקים בתפוז: יש יותר מדי גיל: 17 עיר מגורים: ישוב שקד צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור אחים/אחיות: אחות ואח בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 18-19 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוק/ה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינ/ה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהב/ת רכבות הרים: כן את/ה היית בחו"ל: כן.. צרפת- גועל נפש בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה מסתדר אז סבבה להרוג אנשים: רק את מי שצריך עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יכול להיות אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? 1 ונקווה שהפעם השניה תהיה בקרוב היית מאוהב/ת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: הפסקתי כבר לספור השם שלך הופיע בעיתון: יכול מאד להיות התחרטת על דברים שעשית: כן.. היו כמה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בית"ר ממתק: שוקולד עלית סרט מצויר: מלך האריות!! קורנפלקס: קוקומן מסטיק: מאסט פירות ארטיק: מגנום 2000 צבע: צהוב, כחול יום בשבוע: נראה את המערכת ואז נחליט חורף\קיץ: כשחורף אז קיץ, כשקיץ אז חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכר ראה אותך בוכה: לא זוכר צעק עליך: לא צועקים עלי.. שלח לך מכתב: צבא הגנה לישראל.. והם גם כל הזמן מתקשרים.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כןןן בכית בסרט? כןןן למה סקאר הרג את מופסה?? למה??????? היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? היו כמה עפמים כאלה.. נכשלת במקצוע? חחחח אלקטרוניקה (ותודה לתייסיר וגדי שהביאוני עד הלום) הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: עבודה בעיניים (שיר שכתבתי וחבר שלי הלחין.. אחד השירים היפים!!) אוכל אהוב: של אמא תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לכתוב שירים, ולהציק למשה!!! זמר/זמרת/להקה אהובים: שירותי בנות!! (להקה שהקמתי ועזבתי אותה..) וגם רובים ושושנים, מוניקה סקס, משינה, כוורת, ותיסלם וסתם מה השעה עכשיו? תקראו ליד ההודעה תפוח או בננה? תפוח זהב כחול או אדום? אדום זה קומינסטי, כחול הפכןו אותו להיות של השמאל, אז סגול סתיו או אביב? אביב מה את/ה הולך/ת לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם עודד ואז ישיבת סגל איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחם עם שוקולד תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, למרות שגם בתיכון אני סטודנט חופשי את/ה משועמם/ת? מאד!! סתם אני מפרסם את הסקרים האלה? רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה נדלקת ריח האחרון שהרחת? הדאודורנט שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נוקיה טיון