יבש פה

oRockGirLr

New member
יבש פה../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

אז החלטתי להעתיק לפה סקר מפורום היהודים =] שם:
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים-
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה-
שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף-
לאיזו כיתה את עולה?
באיזו מגמה את? מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת?
חיבקת מישהו/י?
מישהו/י חיבק/ה אותך?
עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
היית בים?
היית בבריכה?
לבשת חצאית?
קנית בגד?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה?
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח?
היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] היום:
באיזו שעה התעוררת?
מה/מי העיר אותך?
מה היה הדבר הראשון שאמרת?
מה היה הדבר הראשון ששמעת?
מה היה השיר הראשון ששמעת?
מה אכלת?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?

daveScorpions

New member
השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד ל2

המינים :p אוקי אז אני מבין שאני צריך לענות
אז יאללה נתחיל
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- דיסק של Tranquility Dark , מכשיר iRiver. גיטרה בס. גיטרה אקוסטית ו...כרטייסת אוטובוס :)
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- פולסווגן. דירה. עסק. טיסה לאוסטרליה (אני מגעגע!) וילד פיליפיני העונה לשם נעים :)
שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- אהבה (מן הסתם!). בריאות ושלום :,) (כל כך מרגש!)
לאיזו כיתה את עולה? סניף אני כבר לא עולה... מפה רק יורדים
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואו זה היה מזמן לפני בערך יותר מחצי שנה... :\
חיבקת מישהי? לפני שבועיים
מישהי חיבקה אותך? לפני שבועיים
עישנת? לא מעשן סיגריות אבל נרגילה אממ לפני חודשיים ככה :)
שתית משקה אלכוהולי? שלשום
השתכרת? אף פעם
שכבת עם מישהו/י? never :)
היית במועדון? אממ לפני חודש ככה :)
היית בים? לפני חודשיים
היית בבריכה? לפני חודש וחסי
לבשת חצאית? לפני יותר מחצי שנה. :)
קנית בגד? לפני חודש
אמרת למישהי "אני אוהב אותך"? אם הכוונה היא לא למשפחה (מן הסתם זה לא ככה) אז אממ לפני שנתיים
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? לפני שנתיים אותה בחורה :)
הקדישו לך שיר? אממ אני לא זוכר שהקדישו לי שיר ;-;
שיפרו לך את המצברוח? היום
היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] היום: אממ אולי :))
באיזו שעה התעוררת? רבע לשש :)
מה/מי העיר אותך? אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? חלאס כבר! התעוררתי!
מה היה הדבר הראשון ששמעת? דוד תתעורר! 200,000,000,000X פעם...
מה היה השיר הראשון ששמעת? פבלו רוזנברג ושלומי שבת - מלדיטה לונה.
מה אכלת? סטייק פרגית ואורז
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ אני אשתוק פה :)

daveScorpions

New member
בעצם עוד תיקון

הנשיקה אני לא ממש יכול לקרוא לזה נשיקה אז קבלו תיקון -
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף פעם :)

MikeY fReAk

New member
^^../images/Emo79.gif

שם: אודליה חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- תיק, עטים, עיפרון 0.5, מחק, ובטוח אני כבר אמצא על מה לזרוק את הכסף חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- כרטיס טיסה להולנד, כרטיס טיסה לניו יורק, מחשב חדש, דיסקמן חדש, בית/חדר חדש שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- אהבה[?], חברות ועוד כמה תכונות שלא יזיקו >< לאיזו כיתה את עולה? ח
באיזו מגמה את? אע:| מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חחחח אפעם:| חיבקת מישהו/י? שייייייייי
!!!!! אורי!!!!!
!! אורי ריסק לי את הצלעות
מישהו/י חיבק/ה אותך? ארינה ^^ עישנת? רק נשמתי את העשן של הנרגילות והעשן של הדברים שאני לא רוצה בכלל לדעת מה הם:| שתית משקה אלכוהולי? אפעם
השתכרת? אפעם
שכבת עם מישהו/י? בונא.. ;[ היית במועדון? חחח אתמול
היית בים? 2.8 .. היית בבריכה? חחחחחחחחחחחחח מי זוכר?! לבשת חצאית? אע!!!!!!!!!!!! לפני חודשיים. ומחר זה מתחיל שוב.. קנית בגד? 15.8 אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה ימים.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? גם, לפני כמה ימים.. הקדישו לך שיר? לפני כמה שבועות [: שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] אתמול
אורי
היום: באיזו שעה התעוררת? 6 בערב.. מה/מי העיר אותך? ישנתי מ3 בלילה בערך.. אז התעוררתי בעצמי:| מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" [בלי קשר לזה שהתעוררתי, תמיד בוקר.] לאמא שלי מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מה יהיה?" מאמא שלי
מה היה השיר הראשון ששמעת? הגענו ב10 מה אכלת? פתיתים וסלט ועוד 2 דברים שאני לא יכולה להסביר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? *** ***, *** ****. וגם שמחר לימודים.

oRockGirLr

New member
מוהאהאה ../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

שם: אור
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- ממ תנו לי כסף, אני כבר אסתדר.
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- סקסופון טנור וסופרן, גיטרה קלאסית ספרדית משובחת ויקרה P:, פיית מתכת לסקסופון.
שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- "Can't buy me love" - אהבה =] נמממ... זהו בערך.. =\
לאיזו כיתה את עולה? ט'
באיזו מגמה את? עדיין אין מגמות, אבל אני מאמינה שאהיה באדריכלות בתיכון מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? ל"ג בעומר.
חיבקת מישהו/י? אתמול
מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול
עישנת? אני מודה, הייתי ילדה קטנה ומטומטמת. ניסיתי
אבל כבר יותר מחצי שנה שלא נגעתי...
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים ככה.
השתכרת? אף פעם.
שכבת עם מישהו/י? אף פעם =] אני קדושה וחסודה
היית במועדון? לא אוהבת מועדונים =\
היית בים? חודש שעבר
היית בבריכה? חודש שעבר
לבשת חצאית? מזמןןןןן..
קנית בגד? שבוע שעבר
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לדייב
לפני שניה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? נו, אני לא אומרת סתם=]
הקדישו לך שיר? היום.. דייב
שיפרו לך את המצברוח? מזמן..
היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] לאמא ואבא =] היום:
באיזו שעה התעוררת? 8 ורבע ככה...
מה/מי העיר אותך? לא יודעת. אולי השיפוצים או שסתם התעוררתי לבד.
מה היה הדבר הראשון שאמרת? 8 ועשרים [אחותי שאלה מה השעה]
מה היה הדבר הראשון ששמעת? קדיחות
מה היה השיר הראשון ששמעת? נמרוד שיקלר - כל יום שאת לא איתו
מה אכלת? צ'יריוס =]
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שזה קורה מחר =\

אני! אני! אני!..../images/Emo54.gif

שם: בר :) חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים-נובלס,נובלס,נובלס,נובלס וחבילת מסטיקים של מאסט חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- דירה,אוטו,גיטרה חשמלית,אספקה של מאלברו מנטה *לסיון* וחיים (נחשב?) שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- אהממ... חוצמ-ממשפחה נורמלית.. כלום לאיזו כיתה את עולה? י'! איזה גדולה אני! באיזו מגמה את? אומנות =/ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול :) חיבקת מישהו/י? היום :) מישהו/י חיבק/ה אותך? היום :) עישנת? לפני חצי דקה שתית משקה אלכוהולי? 10 חודשים!!!!! השתכרת? 10 חודשים :) שכבת עם מישהו/י? חצי שנה בערך.. היית במועדון? ווווואיייי.. לא זוכרת היית בים? שנה היית בבריכה? שנה לבשת חצאית?מגיל 6 קנית בגד?חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? היום :)) הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצברוח? היום :) היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] אתמול, לחברה שלי *סיוניייי* היום: באיזו שעה התעוררת? 7!! וואי!!!! מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הפיצה של הסרטן היא הפיצה לך.. כע! לך ו.. ליייייי.." *קטע מתוכנית בוב ספוג.. הטלויזיה בחדר הייתה דלוקה* מה היה השיר הראשון ששמעת? כנסיית השכל "ידיים למעלה" מה אכלת? ספגטי לפני חצי שעה וזהו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם ליאלי בסדר חייה ונושמת.. ו/או אם אני אראה את סיון.. לא הייתה לי מחשבה אחת, היו לי 2 כל הזמן.

cowgirl Ms

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif

עשית :\ על אומנות!!! בושי לך!! אומנות זה ה-דבר!!

לא לא לא...../images/Emo54.gif

לא היבנת בובה.. אומנות זה מעולה, אני ציירת מגיל 0.. אני בנאדם הומני וכל זה.. אבל שיש לך מורים כמו שלי! את לא רוצה ללמוד אומנות

princess black

New member
זה הולך להיות מביך...

חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- מתנה ליומולדת של אחותי, ספר שרציתי המון זמן, אולסטאר חדשות, חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- בערך כל דבר.. משכורת צבאית
לאיזו כיתה את עולה? סניף.. נושא כאוב
באיזו מגמה את? אם זה עוזר הייתי בכימיה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?אם מדובר על חיבוק אמיתי אז לפני שבוע וחצי עישנת? לפניי שעתיים שתית משקה אלכוהולי? אתמול בערב השתכרת? לפני שנה שכבת עם מישהו/י? אתמול היית במועדון? לפני שבוע היית בים? פחחח...לא זוכרת היית בבריכה? גם לא זוכרת לבשת חצאית? לפני חודש קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ביום שבת שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? ביום שבת שעבר (כן זה אותו אחד) הקדישו לך שיר? מזמן מזמן מזמן..
שיפרו לך את המצברוח? אתמול בערב היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] לידיד שלי המקסים, ביום שישי היום: באיזו שעה התעוררת? 8:00
מה/מי העיר אותך? מאמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? חררר..הממ? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאמא אמרה משהו.. אין לי מושג מה מה היה השיר הראשון ששמעת? פאק אין לי שמץ.. בבוקר אני בעולם שלי מה אכלת? אממ..3 בורקסים ופרכיות אורז עם גבינה..אני מתה מרעב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה האיש הזה הוא המפקד שלי????

אני עכשיוו

שם: נופר 5 דברים שאני צריכה לקנות בימים הקרובים? נעליים,קלמר,כרטיסייה,מתנה לחבר,צבע לשיער. 5 דברים שהייתי רוצה לקנות אבל אין לי כסף לזה?ואיי מלאא מלתחה חדשה למשל.. איזה כיתה עולה?יא' איזה מגמה את?אומנות הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני רבע שעה בערך.. היום חיבקת מישהו? כן את חבר שילייי האם מישהו/י חיבק/ה אותך? יום ראשון חברה שלי הודי... עישנת? לפני שבוע(אני בגמילה..) משקה אלכוהולי:חודש בערך.. שכבת עם מישהו? שלשום.. היית במועדון? וואיי מלא זמן לא יצאתי!! היית בים? לפני יומיים. לבשת חצאית? היום! קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? היום. הקדישו לך שיר? לפני שבוע. שיפרו לך את מצב הרוח? אתמולללל מי?חבר שלי היום: באיזה שעה התעוררת? 7:10 מה/ מי העיר אותך? אמאא הדבר הראשון שאמרת?אמאאא מה שעה?? השיר הראשון ששמעת? ברי סחרוף- הזיות. מה אכלת?טונההה איזה מחשבה העסיקה אותך? מה באמת יש תלבושת אחידה????אוףףףף

אני עכשיוו

שם: נופר 5 דברים שאני צריכה לקנות בימים הקרובים? נעליים,קלמר,כרטיסייה,מתנה לחבר,צבע לשיער. 5 דברים שהייתי רוצה לקנות אבל אין לי כסף לזה?ואיי מלאא מלתחה חדשה למשל.. איזה כיתה עולה?יא' איזה מגמה את?אומנות הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני רבע שעה בערך.. היום חיבקת מישהו? כן את חבר שילייי האם מישהו/י חיבק/ה אותך? יום ראשון חברה שלי הודי... עישנת? לפני שבוע(אני בגמילה..) משקה אלכוהולי:חודש בערך.. שכבת עם מישהו? שלשום.. היית במועדון? וואיי מלא זמן לא יצאתי!! היית בים? לפני יומיים. לבשת חצאית? היום! קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? היום. הקדישו לך שיר? לפני שבוע. שיפרו לך את מצב הרוח? אתמולללל מי?חבר שלי היום: באיזה שעה התעוררת? 7:10 מה/ מי העיר אותך? אמאא הדבר הראשון שאמרת?אמאאא מה שעה?? השיר הראשון ששמעת? ברי סחרוף- הזיות. מה אכלת?טונההה איזה מחשבה העסיקה אותך? מה באמת יש תלבושת אחידה????אוףףףף

cowgirl Ms

New member
תורי ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שם: מריאנה.
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות בימים הקרובים- תיק צד, עט 0.5, עוד חולצות של תלבושת אחידה, דיסקים לצריבה, מחברות לביצפר.
חמישה דברים שאת צריכה[רוצה] לקנות אבל אין לך כסף לזה- דיסקמן, ראשיית רכיבה חדשה לחמור שלי, דיסק של הכנסייה, מאנגות, וולסקרול של אנימה.
שלושה דברים שהיית רוצה לקנות, אבל אי אפשר לקנות אותם בכסף- אמא אחרת, קצת גובה ו... זהו.
לאיזו כיתה את עולה: י"ב
אומנות (רולז!!!
) מתי הייתה הפעם האחרונה ש....
התנשקת? יום שני נדמה לי ^^
חיבקת מישהו? איזה שעה.
מישהו חיבק אותך? גם היום.
עישנת? לפני שעה וחצי.
שתית משקה אלכוהולי? אע... זה צריך להיות בפסטיבל ביום שישי האחרון.
השתכרת? בפסטיבל, ביום שישי האחרון ^^
שכבת עם מישהו? לפני יותר מחצי שנה...
היית במעודון? אאעעע... @_@;; רוקי נחשב למועדון?...
היית בים? לפני איזה שבועיים עם חברה שלי
היית בבריכה? הממ... בתחילת החופש נראה לי...
לבשת חצאית? אתמול.
קנית בגד? היום. אם תלבושת אחידה מזורגגת נחשבת לבגד ><
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום, לידיד שלי ^^;
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת לזה? לפני איזה שנה, לחבר שלי לשעבר.
הקדישו לך שיר? לפני הרבה זמן :\
שיפרו לך את המצברוח? זאת משימה בלתי אפשרית >_>
היית אסירת תודה למישהו/י?[למי?] היום: אעעע.. לא :X
באיזו שעה התעוררת? 7.
מה/מי העיר אותך? אמא שלי.
מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת... אני סנילית!!
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי מתקרצצת אליי.
מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו ביפנית....
מה אכלת? קורנפלקס.
איזו מחשה העסיקו אותך? מתי אראה את חברה שלי שוב, מה המורה שלי לאנגלית תעשה לי... ועוד הרבה דברים ^^; הע. זה היה ארוך X_X

למעלה