יבש פה...

Master Yoda

New member
יבש פה...../images/Emo110.gif

בוא נפתח מחדש את הטריוויה או משהו...

יאללה אני מתחיל-שאלה הכי קלה

איך קראו לכסף שבו ג´אר ג´אר היה צריך לשלם על הדג שהוא "אכל" וירק על סבולבה?

יפה!!!!!

7 וופה וופה....לפי התרגום.....7 וופים....אני נותן לך את התואר והכבוד לשאול שאלה.

tuchi

New member
אהה...

אני לא יודע מה לשאול...טוב... ש...איך קוראים לו,המוכר, הטיל קוביית מזל לראות על מי תיהיה ההתערבות על אנאקין, או אמא שלו, מי היה, איזה צבע?

tukh

New member
לא נכון

הפוך! כחול אנאקין ואדום אמא שלו.

טוב, גם לי יש שאלה! ../images/Emo13.gif

אנחנו חוזרים לפרק 4..... (זה שהתחיל הכל!
) כמה כסף הבטיח אובי ואן לשלם להאן תמורות הטיסה לאלדוראן(ככה כותבים את זה?
)?

Master Yoda

New member
המממם.....

´גאה עליז ומאושר´ (אני לא זוכר את השם שלך) אתה חדש כאן ולא הייתה בטריוויה הקודמת אז אני רק אזכיר שכדי שהשרשור לא יצא מכלל שליטה ולא ידעו איפה השאלות רק מי שענה נכון וקיבל את האישור של מי ששאל את השאלה יכול לשאול שאלה חדשה. אוקידיי? אז בוא נחתוך את התת-שירשור הזה ונמשיך מהקודם.

טוב, רק רציתי לתרום לפורום... ../images/Emo10.gif

בכל מקרה, התשובה היא באמת נכונה!
2000 במוס אייסלי ו 15000 באולדראן! אבל השאלה באיזה כסף נשארה פתוחה.....
אם מישו יודע זה יהיה נחמד!

Master Yoda

New member
וד"א התשובה היא Credits ../images/Emo110.gif

מה שדי משעשע כי גם בימי הרפובליקה אף אחד לא קיבל Republic Credits בטאטואין אז אחרי שהרפובליקה נפלה החליטו להכניס אותם לתוקף?

לא, פשוט שהאן היה סוחר בין-כוכבי

ולא היה מקובע בטטואין, וחוץ מזה, הוא היה צריך לשלם לג´אבה בקרדיטים. מה אף אחד לא שואל שאלה? אז הנה. ליואן מקגרגור, ששיחק את "אובי וואן" הצעיר, יש קשר משפחתי לאחד השחקנים בטרילוגיה המקורית. למי מהשחקנים, ומה הקשר שלו אליו?

Master Yoda

New member
בדיוק....../images/Emo110.gif

הוא היה צריך לשלם לג´אבה בקרדיטים, וג´אבה לא זז לשום מקום (והמבין יבין). וחוצמיזה מנהל יקר, אם היית מבקר בפורום יותר מפעם בשבוע היית יודע שלא שואלים שאלה עד שזה שענית לו מאשר שזה נכון. אני עניתי, אז אני מחכה.

Master Yoda

New member
טוב נו ולעזאזל עם האישורים../images/Emo110.gif

אין לי רעיון אז אני אזרוק שאלה קלה וטיפשית. מה קרם לליה לחשוד בANH שלוק הוא לא באמת סטורם טרופר עוד לפני שהוא הוריד את המסיכה ואמר לה שהוא בא להציל אותה.

למעלה