יבש פה קצת
O orguy New member 24/10/04 #2 איפה גיא??? אמר יביא הפתעה או משהו כזה גיא!!!!!!!!!!!! גיא!!!!!!! ענה לי!
P PretTy LiTtle DittY New member 25/10/04 #4 גיא, תעשה לנו הפתעה../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif או משו
P PretTy LiTtle DittY New member 25/10/04 #5 זה משמח../images/Emo26.gif המממם, רואים שמשעמם לי אולי שזה יהפוך לשרשור כן יופי
ב בובה שמחה מידי New member 25/10/04 #6 ../images/Emo32.gifאני לא מאמינה שזה קרה לי../images/Emo7.gif היו הופעות בשדרות, הגעתי, נהניתי, הלכתי, אחרי כמה דקות- מי עלה להופיע? גלעד! גרררררררר איך פספסתי אותו??? איך?!? הייתי עצבנית כל היום!
../images/Emo32.gifאני לא מאמינה שזה קרה לי../images/Emo7.gif היו הופעות בשדרות, הגעתי, נהניתי, הלכתי, אחרי כמה דקות- מי עלה להופיע? גלעד! גרררררררר איך פספסתי אותו??? איך?!? הייתי עצבנית כל היום!
A A N I g M A New member 25/10/04 #7 בובית ../images/Emo24.gif אנחנו נתלונן אצל ההנהלה ונדרוש החזרה כסף
ב בובה שמחה מידי New member 25/10/04 #9 חחח זהו, שזה היה בחינם..אבל מתי אני אראה אותו שובה?? מתי??? הנגב הזה שומם! לא בא לפה אף אחד! אההההההההההההההה
חחח זהו, שזה היה בחינם..אבל מתי אני אראה אותו שובה?? מתי??? הנגב הזה שומם! לא בא לפה אף אחד! אההההההההההההההה