יבש פה פחד

• פותח הנושא SGVB
  • פורסם בתאריך

SGVB

New member
יבש פה פחד

לעומת זאת בחוץ דוקא לא כ"כ יבש

coolit

New member
ללללאאא... יורד ברד..^^|בלוןכ|

ראית איזה ברד יפה ירד היום, שי?^^ כולם קראו לזה "שלג".:)

SGVB

New member
ירד באמת ברד חזק

אבל אותנו הישיבה הפתיעה ואירגנה ללא ידעתנו טיול לירושלים לשלג אבל לצערי הגענו עד לטרון וכל הכניסות נחסמו אז לא היינו בשלג אלא רק בברד שממילא יש גם בפ"ת

דוגרי?

אצלנו לא היה כל קשר לקמצנות, רק לפחד על הבנות. בת שרצתה לצאת לשבוע התנדבות בגוש קטיף- לאור המצב שלא נתנו לפועלים הפלסטינאים להיכנס לשם בכלל- לא קיבלה השראה מהצוות באולפנא, רק תמיכה כמו עזרה באירגון הלנה ונסיעות ושבוע חופש מהר"מ ככה סתם. זה עידוד של האולפנא לבת לעשות מה שהיא חושבת לנכון- יפה מצידם לא לערב פוליטיקה... בקשר לטיול השנתי, היה לנו ברור. היו גם טיולי של"ח בכל מחיר. באסה שאתם לא יוצאים, הייתי שמחה אם היית שולחת לי למסרים איפה את לומדת :)

אושרה1

New member
איזה דאגה אחרי מה שהם תיכננו

בס"ד לנו בשבת פרוים(שהיא אגב עוד שבועיים!) זה פשוט מגעיל. דוגרי אני לא הייתי אמורה לדעת אבל אמא שלי שמעה את זה הם פשוט רעים וחסרי התחשבות איכסססס והלוואי שיכולתי לשלוח מסרים אבל האינטרנט שלי קצת דפוק..... תני לי אימייל או משהו אושרה

איילת כ

New member
איזה כיף לכם...

גם אני רוצה לנסוע לירושלים אבל אין לי איך.ואחיות שלי הולכות מהבית ספר שלהן לירושלים. זה ממש מבאס...

שרוך

New member
נסעתי בסוף לפגישה היה נהדר !!!

בס"ד הי לכולם כן לאחרי התבלטות לבגי מזג האויר אני וחברי נסענו למחוז חיפה (שנמצא בחור בתוך קרית י-ם) מי שרוצה לנסוע לשם אני מציא שיקח מפה זה עדיף !!! היה לנו פגישה אחלה ממש נהנתי להכנס לדבר הזה שנקרא ועדת חבריה ב' מחוז חיפה !!! חבל שלא כל הסניפים שלחו נציגים אני מקווה שאני יהיה גםה נציג של הפורום הזה שם וגם של סניפי ואני מקווה שגם בישיבה הבאה אני יעלה אותכם !!! בקיצור זה היה ממוש מוצלח חבל רק שלא היה לי אתמול אחר הצוהורים אבל למזלי זה יהיה פעם בחודש !!! ואל תשאלו היה לי מה זה קטעים בנסיעות אבל מי שרוצה לדעת השמח לספר לו !! אני חי ונושם כמו כולם שרוך

yair13m

New member
נו היה טוב?

ראית מישהו מכרמל? אולי את הקומונרית שלנו מישהו??

שרוך

New member
ראיתי את ...

בס"ד הי יאיר הקומונרית שלכם לא הייתה אבל כן היו: ניצן שחר(גינגית ) מכיר? חגית גרסל משבט אלעד אני חושב , מכיר? הילה וישובסקי מכיר? אם תראה אותם בשבט תמסור להם ד"ש מסניף פיתוח !!! שיהיה לכם שבת שלום השבת אני בשבט אירוח בצפת !!! חוויות אחרי שבת שרוך

שרוך

New member
או קי פירוט נרחב על ההודעה

בס"ד הי לכולם מקווה שלא תכעסו פשוט ליאור ביקש אני יעשה זאת אז ככה אני וחברי הגעתי בשלב של מה היא תנועה !!!! ואז עלה הקטע הזה של חולצות תנועה שאף אחד לא אוהב אותם !!!! ואמרו שמפגישה הבאה כולם צריכים לבוא איתה !! ואז החבריה העלו העצה של הרקדה לחבריה ב' למחוז !!! תקבלו על זה הודעה בהמשך ואז גם הם רצו לעשות סטיקר לחבריה ב' על זה בעיקר דיברנו והדנו בכל נושא הרבה זמן אז האמת אני בטוח שעלו יותר נושאים פשוט את האמת אני כבר לא זוכר !! את כולם ואני לא בטוח אם מותר להגיד פה את הכל כי אולי הם לא רוצים שכולם ידעו אז לכן אני ממש מצטער שלא הרחבתי הרבה כי את האמת אני לא זוכר אז שבת שלום לכולם ליאור סליחה שלא כתבתי מגילה אני מקווה שבפעם הבאה אני יכתוב טרי ואז אני לא ישכח פשוט בשעה כזאת אני לא זוכר כבר !!! (סורי סורי סורי ) והכי חשוב אני מקווה לעלות את הנושא הזה של הפורום שאנו רוצים לעשות סניף ורטואלי !!! שרוך

yair13m

New member
אני מכיר את הילה ואת ניצן

ניצן שחר היא אחות של אבר שלי.. הייתי לא מזמן אצלם בבית בשבת..

yair13m

New member
תעשה לי טובה...

אני לא ממש זוכר את השם שלך אז תתן לי אותו במסרים פרטיים בבקשה. כי אח"כ אני לא ידע לממי!?

איילת כ

New member
בסוף נסעתי לירושלים

חזרתי מביה"ס ושכנעתי את אמא שלי לנסוע לירושלים, נסעתי עם המשפפחה שלי וכל הדרך אחותי אמרה שלא יהיה שלג, דבר שעיצבן אותנו, והיו פקקים אדירים נסענו איזה שעה וחצי וראינו איך כל עם ישראל נוסע לירושלים. ירושלים הייתה כל כך יפה, זה ממש נראה כמו חו"ל. ואז שהגענו שיחקנו בשלג, והשלג היה מאוד רך והיה מאוד כיף. ומי שלא הלך פיספס...

למעלה