יבש פה, אז שאלון:)

יבש פה, אז שאלון:)

שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה אהובה: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כמה כריות? חיית מחמד? מכונית אידיאלית: מוזיקה: זמרת אהובה: אחים: אהבה ממבט ראשון? מה עושה אותך לעליז? מה אתה אוהב לעשות? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? וותרנית או עקשנית? אוהבת ילדים? אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? איזה משפט אומר לך הרבה? משפט,פתגם: החיים הטובים: לבוש: איפור: ברגע זה. לובשת: חושבת על: מוזיקה: דבר אחרון. עשיתי: קראתי: קניתי: זה זה או זה זה? תה קפה? כלבים חתולים? וואלה נענע? תפוז קלמנטינה? מה מי? להרוג: לשמוע: להיות כמו: אחרון. סרט בטלוויזיה: מס´ שחייגת: אכלת: שתית: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה. מעשן? שותה? ישן עם חיות פרווה? מנגן? מאמין בחייזירים? מאמים בניסים? קורא עיתון? מתפלל? שונא את עצמך? חובש כובעיים? אובססיבי לגרביים? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? מאמין במכשפות? -אוהב ציניות? מאמין בשטן? שר במקלחת? האם יש לך. סודות? פירסינג? חלום שחוזר על עצמו? דייט מושלם? סרט אהוב? בנאדם שנוא? פיצול אישיות?

כמובן שעונה לעצמי-

שם: סיון גיל:16.9 מין: נקבה מזל: שור מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: דיאט קולה סדרה: הבובות, השרדות האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? עדיין לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? מדי פעם כמה כריות? המון. חיית מחמד? אין מכונית אידיאלית: אממ העיקר שייסע ולא יעשה בעיות. למרות שאני אוהבת את האוטו של אבא- טויוטה קורולה מוזיקה: העל בערך זמרת אהובה:אפרת גוש אחים:2 אהבה ממבט ראשון?מאמינה מה עושה אותך לעליז? ויטל מה אתה אוהב לעשות? להיות עם ויטל אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? מאוד וותרנית או עקשנית? עקשנית בטירוף אוהבת ילדים?כן אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? כנות, נאמנות, הערכה וגם משיכה. איזה משפט אומר לך הרבה? אין לי עכשיו משפט,פתגם: אין גם החיים הטובים: שמש, חוף, קולה קרה ואפשר גם מגש פיצה עם זיתים ירוקים, יושבים על כסאות חוף(או יותר נכון על אחד) ומתחבקים(ויטל ואני כמובן, וגם לבד!!) לבוש: ממ גינס וחולצה, אבל אוהבת גם שמלות קיץ איפור: עפרון כחול, מסקרה ברגע זה. לובשת: טייץ מתרחב אפור וכמה שכבות של חולצות חח חושבת על: ויטל מוזיקה: אין דבר אחרון. עשיתי: דיברתי עם ויטל קראתי: אממ קניתי: איזה בגד.. זה זה או זה זה? תה קפה? תה כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? נענע תפוז קלמנטינה? קלמנטינה מה מי? להרוג: אין כרגע לשמוע: את ויטל ואם מוזיקה אז קובי אפללו חח להיות כמו: אףאחד אחרון. סרט בטלוויזיה: רטטוי מס´ שחייגת: לויטל אכלת: טוסט שתית: דיאט קולה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: עכשיו חח אני מצוננת ויורדות לי דמעות פעם אחרונה שחייכת: בשיחה עם ויטל פעם אחרונה שצחקת: גם האדם האחרון שחיבקת: אממ אח שלי הקטן האדם האחרון שנישקת: ויטל הדבר האחרון שאמרת: משהו לויטל הריח האחרון שהרחת: האף שלי סתום:) האם אתה. מעשן?לא שותה? פעםבמיליון אלף שנה וגם זה בקושי ישן עם חיות פרווה? חח כלב בשם ואן גוך(כי יש לו אוזן אחת) מנגן? לא מאמין בחייזירים? לא מאמים בניסים? קצת קורא עיתון? כן מתפלל? לא שונא את עצמך? משתדלת שלא חובש כובעיים? מדי פעם אובססיבי לגרביים? קצת מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא יצא לי לראות הרבה, אבל כן מאמין במכשפות? לא -אוהב ציניות? אוהבת להיות צינית אבל שונאת כשאחרים ציניים מאמין בשטן? לא שר במקלחת? פעם ב.. האם יש לך. סודות? כן בטח פירסינג? 3 חורים באוזניים חלום שחוזר על עצמו? לא דייט מושלם? עם ויטל:) היה כמה סרט אהוב? אממ בנאדם שנוא? לא פיצול אישיות?לא

McBlack

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: מאיה גיל: 18.5 מין: אולי הלילה, הוא יוצא |בניסלע| מזל: בתולה (אה הא) מאכל אהוב: טטרזין, חמאה ומונוסודיום גלוטמט [= שתייה אהובה: ציאניד סדרה: האוס, סאות'פארק האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? כן, תפס אותי שוטר ב-4 בבוקר כשנהגתי ואמא שלי הייתה המלווה, מסתבר שאסור לה להיות. אבל הוא לא שלל לי רישיון ולא כלום, אפילו לא שם לב שאני בלי שלט של נהג חדש... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? מרשה לעצמי עד רמה מסויימת, ובתנאי שהם מהאנשים שיכולים לצחוק על עצמם כמה כריות? 1.5 חיית מחמד? חתולות גינה מכונית אידיאלית: מה אני יודעת. איתמר רוצה פורשה. אז כנראה ש-911. מוזיקה: וואי מזמן לא יצא לי לחשוב על הז'אנר האהוב, זה דעך והתמזג עם השאר אבל נראה לי שעדיין פרוגרסיב מטאל זמרת אהובה: חלאס נו אחים: 2 אהבה ממבט ראשון? תחושה ממבט ראשון מה עושה אותך לעליז? הכל, אני בנאדם די מאושר בכלליות. אלא אם כן אני עייפה מה אתה אוהב לעשות? כלמיני דברים [= אתה אוהב להיות בבית? כןןןןןןן אתה נאמן? כן וותרנית או עקשנית? בהתאם למצב אוהבת ילדים? לא במובן של מייקל ג'קסון, כן אהבה בנויה על 3 מריכיבים, מהם? נאמנות, כנות ומוכנות להקריב נראה לי? או איכפתיות? מה אני יודעת, לא אוהבת לחפור על רגשות איזה משפט אומר לך הרבה? משפט,פתגם: הכל לטובה החיים הטובים: תמיד אפשר לשפר, אבל בכללי תמיד טוב לי לבוש: ג'ינס וגופיה. או מדים. פיתחתי פטיש לכיס הפנימי של המעיל הצבאי שלי. איפור: עיפרון שחור ברגע זה... לובשת: מכנס פיג'מה אפור, גרבי שינה, גופיה קצרה לבנה ומעל גופיית סבא ארוכה חושבת על: על מה שאני עונה, המממ מוזיקה: לא שומעת, מוזר דבר אחרון... עשיתי: לפני המחשב? התקלחתי קראתי: האי של סופיה קניתי: כרטיס ברכה לדודה של אמא, היא ביקשה שאקנה זה זה או זה זה?... תה קפה? תה כלבים חתולים? חתולים וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? תפוז מה מי?... להרוג: אחמדינג'ד
לשמוע: את הפעמון של הדלת שאומר שאיתמר הגיע להיות כמו: עצמי, זה נחמד אחרון.... סרט בטלוויזיה: לא זוכרת מס´ שחייגת: לאיתמר אכלת: נראה לי שחלוז'... בורקס צ'רקסי שתית: מים פעם אחרונה שהתקלחת: רבע שעה פעם אחרונה שבכית: אתמול בלילה, גם אז איתמר היה
פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום האדם האחרון שחיבקת: חברה מהבסיס האדם האחרון שנישקת: איתמר, הבוקר הדבר האחרון שאמרת: כנראה "ביי" בטלפון הריח האחרון שהרחת: שמפו? האם אתה... מעשן? לא שותה? לעתים רחוקות ישן עם חיות פרווה? פעם ישנתי, עכשיו היא בצד כי נראה לי שאיתמר פעם בעט אותה מהמיטה. לא זוכרת מנגן? מזמן לא מאמין בחייזירים? זה הדבר הזה שעושה אוינק אוינק, לא?
מאמין בניסים? מאמינה בגורל קורא עיתון? כשיש, וכשיש זמן מתפלל? לא שונא את עצמך? לא חובש כובעיים? כן אובססיבי לגרביים? עליתם עליי
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן מאמין במכשפות? לא -אוהב ציניות? תלוי ממי, תלוי מתי מאמין בשטן? לא שר במקלחת? גם ממנה אני חוסכת את זה האם יש לך... סודות? כנראה פירסינג? לא חלום שחוזר על עצמו? נראה לי דייט מושלם? הא? סרט אהוב? תעביר את זה הלאה תמיד שובר אותי
בנאדם שנוא? לא שונאת, סתם לא מעריכה... פיצול אישיות? היה פעם, אבל רצחנו אותו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ray512

New member
מוחשלי מחק את עצמו

אז אענה. אם תהיינה שגיאות כתיב, תסלחו לי. עבר עליי יום לא קל מכל הבחינות >< (בבקשה, שמישהי תגרום לי להפסיק לשמוע את The blower's daughter אחרת אני אשתגע...! ותהיה לכן מינוס חברת פורום אחת. לא חבל?) שם: ריטה גיל: היום- 17 וחודשיים
מין: נקבה מזל: קשת מאכל אהוב: פרוזן יוגורט? שתייה אהובה: מיץ תפוזים וגזרץ סדרה: יש ממש המון... עקרות בית נואשות! האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? אממ לא שבדקתי. אני די זהירה כשאני מבצעת פשעים, לא תופסים ולא מאשימים אותי! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? תלוי במצברוח. ועל אנשים טיפשים. כמה כריות? 2 חיית מחמד? כלבה. מכונית אידיאלית: מאזדה! מוזיקה: איזה ז'אנר? לא יודעת, כל מה שנשמע לי חביב ואני מתחברת אליו. זמרת אהובה: אורית הכוסית
אחים: איזו אחת. אהבה ממבט ראשון? לא ממש. אבל אפשר ממש למצוא חן. מה עושה אותך לעליז? דגל בכל הצבעים. מה אתה אוהב לעשות? לקרוא. אתה אוהב להיות בבית? כן... מאוד. אין כמו הבית. אתה נאמן? כן. וותרנית או עקשנית? עקשנית. אוהבת ילדים? תלוי באיזה גיל הם, באיזה מצב אני, והאם הם מטרידים כאלה. אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? לוקיישן, לוקיישן, לוקיישן?
איזה משפט אומר לך הרבה? סתם נזכרתי עכשיו... "הייתי יכול להתאהב בך רק בגלל שאת יפה" משפט,פתגם: כולי עכשיו במשפטים מהתפסן... אז למה לא. "האדם שאינו מבוגר ניכר ברצונו למות מוות אצילי למען איזו מטרה, ואילו האדם המבוגר ניכר ברצונו לחיות בצניעות למענה". החיים הטובים: ים. שמש. שלווה. 100 בכל המקצועות. לא לדאוג. פשוט שקט. ומיץ אקזוטי כלשהו. ספר טוב. לבוש: שמלות. כל שמלה. ונעלי עקב. איפור: מעושן. ברגע זה. לובשת: מה שלבשתי שהייתי בביצפר. חולצה מכופתרת ומכנסיים בצבע שחור. חושבת על: כמה הסיפור במבחן בספרות ריגש אותי. מוזיקה: The Blower's daughter- Damien Rice דבר אחרון. עשיתי: כתבתי תשובות בחוברת גרמנית קראתי:שום גמדים לא יבואו- שרה שילה קניתי: כרטיס לרכבת
זה זה או זה זה? תה קפה? תה כלבים חתולים? כלב וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? תפוז מה מי? להרוג: את המורה לספרות לפניי שתספיק לבדוק את המבחן שלי. לשמוע: שיר שיעשה לי קצת טוב. להיות כמו: עצמי לפניי שנה. אחרון. סרט בטלוויזיה: ראיתי סמולוויל. מס´ שחייגת: לינור. אכלת: שניצל. שתית: מים. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול. ותכף הולכת להתקלח שוב. פעם אחרונה שבכית: אתמול. כמעט היום. פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: היום. האדם האחרון שחיבקת: אממ.. וואי, לא זוכרת. האדם האחרון שנישקת: יובל. הדבר האחרון שאמרת: מה זה השאלות האלה >< משהו לאמא שלי, אנערף... הריח האחרון שהרחת: הריח של השניצל! האם אתה. מעשן? לפעמים שותה? כשיוצא ישן עם חיות פרווה? אני ישנה עם חיית פרווה אמיתית... כזו שגם מסריחה. מנגן? כן מאמין בחייזירים? לא... מאמין בניסים? לא... קורא עיתון? כמובן. מתפלל? לא. שונא את עצמך? לא. אבל די לא מרוצה מעצמי לעתים קרובות מדי. חובש כובעיים? רק כשממש קר. אובססיבי לגרביים? לא הייתי קוראת לעצמי אובססיבית. אבל אני לא יכולה לישון בלי גרביים. או בכלל להיות בלי גרביים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. מאמין במכשפות? לא. -אוהב ציניות? במידה. מאמין בשטן? מאמינה באיזה מישהו שדופק אותנו כל פעם. שר במקלחת? כן
האם יש לך. סודות? תלוי מאיזה אנשים. פירסינג? אוזניים. חלום שחוזר על עצמו? כן. בחודש האחרון. והוא מפחיד אותי. אני חולמת כל מיני חלומות שיש בהם מקור מים גדול של מים עומדים, עכורים, מגעילים כאלה. ואני תמיד ממש מפחדת ליפול לתוכם, ותמיד נופלת. דייט מושלם? עם מישהו שאוהב. סרט אהוב? בכלל? אי אפשר לענות על זה. יש המון. בנאדם שנוא? אפחד ספציפי. פיצול אישיות? אה?

McBlack

New member
ממש אהבתי את הציטוט מהתפסן ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

Conviction

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: הדר.
מזל: תאומים.
מאכל אהוב: ספגטי.
שתייה אהובה: קולה.
סדרה: חברים, סיינפלד.
האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא.
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? חח כן, אבל בצחוק, מה.
כמה כריות? 1.
חיית מחמד? אין.
מכונית אידיאלית: אאודי A6/A8.
מוזיקה: רוק בעיקר.
זמרת אהובה: אין.
אחים: אח גדול.
אהבה ממבט ראשון? "קראש" ממבט ראשון אפשרי.
מה עושה אותך לעליז? התקפי צחוק.
מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים
לישון בעיקר.
אתה אוהב להיות בבית? יאפ.
אתה נאמן? כמובן.
וותרנית או עקשנית? וותרנית
אוהבת ילדים? מאז שהתחלתי לעבוד בחנות צעצועים לא. הם מעצבנים!
אהבה בנויה על 3 מריכיבים, מהם? הרבה יותר מ-3 לטעמי, אבל אם צריך לבחור: כבוד, נאמנות והערכה.
איזה משפט אומר לך הרבה? לא יודעת נו
משפט,פתגם: אין לי משהו בראש כרגע.
החיים הטובים: מיטת קינג-סייז רכה, בטלנות לשמה, בלי שום דאגה עם הראש, גשם וסופות רעמים בחוץ, הבחורצ'יק לידי, מוזיקה טובה ברקע. [
אוף, נהיה לי חשק.]
לבוש: ג'ינס ומעיל ארוך [כאילו, עם הברכיים כזה] וצעיף.
איפור:
ברגע זה.
לובשת: מכנס אפור, קפוצ'ון אדום.
חושבת על: עבודה שאני צריכה להכין ולהגיש..
מוזיקה: אין ברקע, אבל בראש מתנגן November Rain של גאנס, כי הוא היה בטלוויזיה לא מזמן..
דבר אחרון.
עשיתי: ראיתי אבודים!
קראתי: עיתון ידיעות
.
קניתי: ארטיק, בצהריים.
זה זה או זה זה?
תה קפה? גם וגם.
כלבים חתולים? כלבים נראה לי.
וואלה נענע? נענע. נראה לי. אני בקושי גולשת בשני האתרים האלה האמת.
תפוז קלמנטינה? תפוז.
מה מי?
להרוג: אף אחד.
לשמוע: את הבקסטריט בויז בהופעה
להיות כמו: אף אחד אחר, מה.
אחרון.
סרט בטלוויזיה: רשימת שינדלר.
מס´ שחייגת: נויה, חברה.
אכלת: פיצה.
שתית: קולה.
פעם אחרונה שהתקלחת: לפני כמה שעות.
פעם אחרונה שבכית: יום שישי
פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה בערך כשהבחור התקשר.
פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל.
האדם האחרון שחיבקת: ממ.. חברה שלי שירן, נראה לי
.
האדם האחרון שנישקת: רוני
לפני שלושה שבועות כמעט..
הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב" לאמא.
הריח האחרון שהרחת: פיצה
.
האם אתה.
מעשן? נופ.
שותה? גם לא.
ישן עם חיות פרווה? כן
:$
מנגן? לפעמים, מנסה קצת.
מאמין בחייזירים? לא.
מאמים בניסים? לא.
קורא עיתון? כן.
מתפלל? בדר"כ לא.
שונא את עצמך? לא.
חובש כובעיים? לא.
אובססיבי לגרביים? כןן.
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן.
מאמין במכשפות? לא.
-אוהב ציניות? כן.
מאמין בשטן? לא.
שר במקלחת? כשאין אף אחד בבית
האם יש לך.
סודות? האמת שלא.
פירסינג? כן, נזם.
חלום שחוזר על עצמו? קרה לי
דייט מושלם? אפשר להגיד, כן..
סרט אהוב? יש כמה סרטים אהובים P:
בנאדם שנוא? לא.
פיצול אישיות? חח, לא.

והוווו שאלון. מתאים לי עכשיו ../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 18 מין: אהיה צפויה ואגיד - כן בבקשה
מזל: גדי מאכל אהוב: שוקולד
שתייה אהובה: קולה
סדרה: הממ אין קבועה. אוהבת כל מיני. מכושפות, ניפ טאק, CSI, חברים.. האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? אממ מורה תפסה אותי יוצאת מהגדר של ביה"ס פעם אחת חח. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כן כל עוד זה בגבול הטעם הטוב. אני קודם כל צוחקת על עצמי ורק אז על אחרים
כמה כריות? בעיקרון יש לי 4 במיטה
אבל ישנה עם 2. חיית מחמד? יש. כלבה. מכונית אידיאלית: בשבילי? הממ. כל מכונית שהיא 5 דלתות. הן חמודות ופחוסות כאלה
מוזיקה: כל מיני. אוהבת מאוד ג'אז. זמרת אהובה: ממ לא יודעת. אחים: יש אח. טעות של הטבע לדעתי
אהבה ממבט ראשון? אולי יש. לא יודעת. יש הידלקות לדעתי. מה עושה אותך לעליז? את אומרת שאני הומו?! מה אתה אוהב לעשות? לישון, לנגן, להיות עם חברות, להיות עם החבר, לרכב על סוסים.. אתה אוהב להיות בבית? האמת שכן. אבל רק כשהוא ריק. אתה נאמן? כן מאוד. וותרנית או עקשנית? תלוי במה. בדר"כ עקשנית. אוהבת ילדים? לא כלכך בזמן האחרון חח. אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? כנות, אמון, ותשוקה. איזה משפט אומר לך הרבה? "ניוטון יקירי, תחזיק חזק, אני חושבת שכל האהבה הזו לא נותנת לי לעוף" (אורין רוזנר) משפט,פתגם: חיה ותן לחיות? לא יודעת. החיים הטובים: במבה + קולה
לבוש: ג'ינס וחולצה. איפור: אני שמה רק שחור בעיניים. ברגע זה: לובשת: פיג'מה
חושבת על: אמיר, האמת. מוזיקה: שומעת את הטלויזיה ברקע. דבר אחרון: עשיתי: הייתי במיטה קודם. קראתי: את השאלון הזה? קניתי: קניתי ריח וניל לחדר
זה זה או זה זה? תה קפה? מעדיפה קפה, אבל זה עושה לי כאבי בטן אז גם תה זה סבבה. כלבים חתולים? כלבים. וואלה נענע? וואלה. תפוז קלמנטינה? תפוז. מה מי? להרוג: את אח שלי. לשמוע: פסנתר מתנגן. להיות כמו: אף אחד. אחרון: סרט בטלוויזיה: אתמול - "משחק המלכים". סרט חמוד. מס´ שחייגת: של אמיר. אכלת: עוגייה שקניתי היום בבוקר. שתית: קולה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: היום. פעם אחרונה שחייכת: גם היום. פעם אחרונה שצחקת: ממ. אולי בביה"ס. האדם האחרון שחיבקת: וואו, לא זוכרת... :/ האדם האחרון שנישקת: אמיר, ביום שבת בלילה. הדבר האחרון שאמרת: "ביי" בטלפון. הריח האחרון שהרחת: וניל
האם אתה. מעשן? לא. שותה? מידי פעם. ישן עם חיות פרווה? חח בובות, כן
מנגן? כן, על פסנתר. מאמין בחייזירים? מממ לא יודעת. לא נראה לי. מאמים בניסים? כן. קורא עיתון? כן מידי פעם. מתפלל? לא. שונא את עצמך? לפעמים. חובש כובעיים? לא. רק בקיץ בטיול שנתי
אובססיבי לגרביים? לא
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? ברווווור! מאמין במכשפות? הממ האמת שאני לא יודעת. פעם האמנתי. עכשיו לא יודעת. אבל אני מאמינה בעל-טבעיות בכללי. אוהב ציניות? כן. מאמין בשטן? לא. שר במקלחת? חח לפעמים. האם יש לך. סודות? כן. פירסינג? רק עגילים באוזן. לא נראה לי שזה נחשב פירסינג... חלום שחוזר על עצמו? כשהייתי קטנה היה לי אחד כזה. דייט מושלם? מממ לא יודעת, הדייט תלוי בבנאדם שיוצאים איתו. זה לא חשוב איפה כ"כ, העיקר שהשיחה זורמת ומרגישים את הקליק. סרט אהוב? אין אחד. בנאדם שנוא? עזבו חח. פיצול אישיות? כןןןןןןן! NOT.

BaaaaaRi

New member
עונהההה:]]... שלא תחשבו שנטשתי..

שם: בר גיל: עוד קצת 18 מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: הכללל שתייה אהובה: התה החדש של פריגת אפרסק סדרה: דני הוליווד.. כי הישרדות זה תוכנית חח האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לעע.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? תלוי על מי:D כמה כריות? הא? 2.. אם על המיטה כאילו חיית מחמד? לא מכונית אידיאלית: טויטה 2008 מוזיקה: רוק ישראלי, שירי מסיבות, שירים חביבים בעברית ובאנגלית זמרת אהובה: אין... אחים: אחד..דודי אהבה ממבט ראשון? אוליי מה עושה אותך לעליז? מממ הרבה דברים מה אתה אוהב לעשות? להשתגע אתה אוהב להיות בבית? לא תמיד אתה נאמן? חחחחחחחחחחחחחח :D וותרנית או עקשנית?עקשנית אוהבת ילדים? כן אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? כנות, סקס, נתינה איזה משפט אומר לך הרבה? מה השאלה המטומטמת הזו באמצע הלילה משפט,פתגם: כשאוהבים מישהו צריך לגעת גם לשחרר :) החיים הטובים: אני ורן דנקר באי בודד לבוש: ג'ינסים שמלות שורטים מה שבא ליד חצאיות מיני גופיות סטרפלסים חחחחחח איפור: סומק, עיפרון שחור לובלו ברגע זה: מה?! מי מאופר בלילה לובשת: טיץ סקיני ואיזה חולצה של זארה חושבת על: שווארמה אני רעבה מתה מוזיקה: על הריצפה - מוניקה סקס דבר אחרון. עשיתי: דיברתי בטלפון עם יוני קראתי: תהודעה באיסיקיו של רועי קניתי: אוכל בקפריז חחחחחחחח זה זה או זה זה? תה קפה? נס כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? ואללה תפוז קלמנטינה? תפוז מה מי? להרוג: רכלנים לשמוע: אביב שלי להיות כמו: רביד פרי:D אחרון. סרט בטלוויזיה: מי רואה סרטים מס´ שחייגת: יוני:D לתת אותו? חחחחחחחח אכלת: בלינצס שוקלד שתית: שוקו עם קצפת פעם אחרונה שהתקלחת:לפני שעה פעם אחרונה שבכית: לפני הרבה זמן פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה פעם אחרונה שצחקת: עכשיו האדם האחרון שחיבקת: לפני כמה שעות האדם האחרון שנישקת: :X... למה נראה לכם?! חח הדבר האחרון שאמרת: לאור שהיא יפה הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי על היד האם אתה. מעשן? לא שותה? לפעמים ישן עם חיות פרווה? כן נולי שירין הביא לי מנגן? לא מאמין בחייזירים? לאאאאאאא חחחחחח מאמים בניסים? כן קורא עיתון? מידי פעם מתפלל? שצריך שונא את עצמך? ממש לא חובש כובעיים? בטיולים אובססיבי לגרביים? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן מאמין במכשפות? לא חחחחחח -אוהב ציניות? בזמן המתאים מאמין בשטן? כן שר במקלחת? כן חחחחחחחחחח האם יש לך. סודות? כן פירסינג? נזם באף חלום שחוזר על עצמו? בערך דייט מושלם? כן סרט אהוב? כן סיפור אההב בלתי נשכח בנאדם שנוא? רק 1? חח פיצול אישיות? מזל תאומים:D

OgaliO

New member
../images/Emo13.gif

שם: גלי גיל: 16 וחצי מין: נקבה מזל: סרטן מאכל אהוב: רביולי
שתייה אהובה: ספרייט סדרה: השרדות האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? חח לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? תלוי על מי כמה כריות? במיטה? 2 חיית מחמד? חתולי שלי מכונית אידיאלית: משהו יקר
עוד לא החלטתי מוזיקה: רגועה, שחורה, ישראלי .. זמרת אהובה: ריטה, וויטני יוסטון .. אחים: אחד ..
אהבה ממבט ראשון? כן
מה עושה אותך לעליז? הוא, חברות, חיוך
מה אתה אוהב לעשות? לישוווון אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? הכי בעולם וותרנית או עקשנית? עקשנית כמו שור .. אוהבת ילדים? תלוי אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? כנות, יושר ואמון איזה משפט אומר לך הרבה? "את מיוחדת" משפט,פתגם: קשה יש רק בלחם החיים הטובים: דירה על הים
לבוש: ג'ינס וחולצה איפור: ביומיום? מסקרה+שחור ברגע זה. לובשת: מכנס של קוקי וסווצ'רט חושבת על: עליו
ועל אוכל חח מוזיקה: חורף - עברי לידר דבר אחרון. עשיתי: דיברתי עם קוקי בטלפון קראתי: את ההודעה ממנו קניתי: קנו לי
לשנה, בושם + תיק מהמם זה זה או זה זה? תה קפה? תה כלבים חתולים? תלוי איזה כלב וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? שניהם לא מה מי? להרוג: את החיידקים בגוף
לשמוע: אותו, אבל פה לידי להיות כמו: אחרון. סרט בטלוויזיה: ואו לא זוכרת .. מס´ שחייגת: של אמא אכלת: צנימים.. שתית: מים פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: אתמול.. מרוב כאבים
פעם אחרונה שחייכת: גם אתמול, קוקי בא להצחיק אותי פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל נו האדם האחרון שחיבקת: קוקי האדם האחרון שנישקת: קוקי הדבר האחרון שאמרת: "ביי מאמי" ? הריח האחרון שהרחת: האם אתה. מעשן? לא שותה? מדי פעם ישן עם חיות פרווה? לא מנגן? על העצבים מאמין בחייזירים? כן מאמים בניסים? כן קורא עיתון? כן מתפלל? לא שונא את עצמך? לא חובש כובעיים? לא אובססיבי לגרביים? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כןכן מאמין במכשפות? ח לא -אוהב ציניות? ממש לא מאמין בשטן? לא שר במקלחת? לא האם יש לך. סודות? כן פירסינג? היה באף ובפופיק, הורדתי חלום שחוזר על עצמו? ואי כן שאני במעלית והיא מוחצת אותי דייט מושלם? איתו, כל פעם סרט אהוב? אעה לא עולה לי בנאדם שנוא? ואו הרבה פיצול אישיות? לא

אהלן לכולם!!

היי בנות! :) חדשה כאן, בעיקר בגלל שהחבר החייל - חדש גם הוא..:) אני אומנם כבר משוחררת, אבל לו יש עוד קצת פחות משנה..
אז...נעים מאוד, אני דנה, לידיד הכי טוב שלי, שהוא במקרה גם בן-הזוג-המאוד-מאוד-טרי שלי, קוראים יואל(י), ויש לו רק עוד 10 חודשים עד שהוא מזדכה את הכומתה האדומה. מאחר ואני חדשה, שאלון היה נראה לי כמו אחלה הזדמנות להתחיל, ולהציג את עצמי. אחושרמוטה להציג את עצמי. :) שם: דנה גיל: 20.5 מין: הרבה (סתם. נקרבה.) מזל: אריה מאכל אהוב:בשר שתייה אהובה:בירה/קולה סדרה: 'חברים' הנצחית. בשנה האחרונה - 'נמלטים' האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? אתה אשם רק אם נתפסת,לא? אז לא.
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? בדר"כ כן, תלוי מאוד על מי, ומתי. כמה כריות? 2 ויואלי חיית מחמד? איגואנה מהממת העונה לשם מורן מכונית אידיאלית: יום אחד יהיה לי פולסוואגן... מוזיקה: ישראלית זמרת אהובה: לורן היל אחים:ארבעה אהבה ממבט ראשון? עדיין לא. מה עושה אותך לעליז? להסיט את הוילון בבוקר ולראות שיום יפה בחוץ מה אתה אוהב לעשות? לטייל, לכתוב, להיות בבית אתה אוהב להיות בבית? מאוד אתה נאמן? ביותר, אבל דורשת בדיוק את אותו הדבר וותרנית או עקשנית? תלוי מתי,מול מי ועל מה. לרוב עקשנית. אוהבת ילדים? שהם לא שלי. מאוד! אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? אמון, תקשורת ואינטימיות , לרוב בסדר הזה איזה משפט אומר לך הרבה? "אף אחד לא הבטיח לך גן של שושנים" משפט,פתגם: "אם אין אני לי - מי לי? ואם אני - מי אני? ואם לא עכשיו - אימתי?" (פרקי אבות) החיים הטובים: ים-שמיים לבוש: ביומיום? קזו'אל למדיי. ג'ינס ואיזה חולצה, בהתאם למצברוח. איפור:סמלי לחלוטין. קצת מסקרה, קצת סומק, לא יותר. ברגע זה... לובשת: טריינינג בלוי וחולצה תאומת :) חושבת על: מי אם לא.... מוזיקה: אהוד בנאי - ילדי הלילה דבר אחרון ש... עשיתי: שיעורים (פסיכומטרי זה השטן!) קראתי: "האפיפיורית יוהאנה" - ספר מטורף לגמרי, רוצו לקרוא! קניתי: ספר-כיס של שירי אלתרמן זה זה או זה זה..? תה קפה? ק-פ-ה כלבים חתולים?כלבים וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? תפוז, בגדול מה מי..? להרוג: את השכן לשמוע: את הצלצול שלו בפלאפון להיות כמו: כמוני, זה שחצני מדי? לא יודעת, דיי טוב לי ככה, כמו שאני אחרון... סרט בטלוויזיה: "HAIR" מס´ שחייגת: הפלאפון של אמא אכלת: קציצות משהו לפנים שתית: בירה פעם אחרונה שהתקלחת:הבוקר ("בוקר" של משוחררים. 13:00 ככה) פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע פעם אחרונה שחייכת:לפני 3 דק' בערך פעם אחרונה שצחקת: מממ..חצי שעה? האדם האחרון שחיבקת: אחיין שלי המלך הבלתי מעורער האדם האחרון שנישקת: כנ"ל... הדבר האחרון שאמרת: "גם אני." הריח האחרון שהרחת: של הבירה..יאאאאמ! האם אתה... מעשן? גם שותה? הרבה ישן עם חיות פרווה? סוג של..חחח..סתם,סתם. הוא חלקלק ונעים.. מנגן? כן מאמין בחייזירים?לא מאמים בניסים? בהחלט קורא עיתון? רק בסופ"ש מתפלל? בדרכי שלי, כן שונא את עצמך? בדר"כ ממש לא, אבל לא כולנו תמיד לגמרי בסדר. חובש כובעיים? ב-ר-ו-ר! כובעים זה השחור החדש ובססיבי לגרביים? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן מאמין במכשפות?לא אוהב ציניות?כן מאמין בשטן? לא שר במקלחת? כשמתחשק...למה לא?! האם יש לך.... סודות? ברור. יש מישהי שענתה לא? פירסינג? שניים חלום שחוזר על עצמו?לא ממש, לא דייט מושלם? היה סרט אהוב? ספרות זולה בנאדם שנוא? השכן שלי פיצול אישיות? מה פתאום...חבר'ה תגידו לה שאין לנו שום פיצול ושם נעליים...

McBlack

New member
כובעים זה השחור החדש ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה
אני מאיה, 18.5... משוחררת טרייה?

משוחררת..לא כל-כך טרייה

חצי שנה, בערך (אוג' 05).. מצד אחד, חצי שנה זה לא הרבה מצד שני, זה רבע מהשירות שלנו...

2ננה18

New member
איזה... צעירר

:p ממ שלי 202 ושלך? מתי בדיוק הו אמסיים מסלול?

למעלה