יבש כאן

יבש כאן

אז מה? פתחו לכם פורום בכיפה אז ברחתם? נכנעתם? גיבורים גדולים כולכם. פותחים פורום חברתי לכבוד תכנית טלויזיה מדהימה (מעולם לא ראיתי ואין לי מושג מי זה אחד העם) ואחר כך נוטשים? הזהו גם גורלו של הפורום החברתי בכיפה? וי על דאבדין

כן,

כפותח הפורום, אני מכריז בזאת על סגירתו של פורום אחד העם 1. עצוב, אבל זה המצב. מי שיתקשה לעמוד בהכרזה הגורלית, יכול לפנות ליחידות הטראומה בבית החולים הקרוב למקום מגוריו. מה שכן, מכיוון שבאתרינו המהולל (שעובר בימים אלו שדרוג רציני) אין אפשרות לצרף תמונות, אז אפשר לפתוח כאן הודעה עם תמונה בלבד, ולצרף לינק לפה בהודעה שתכתבו בכיפה. סתם רעיון.

רעיון מעולה.

ומי שנמצא כרגע ביחידת הטראומה באיזור בת-ים, שיקנה שם למטה שוקולדים ונחשים וכאלה ויביא למעיינוש בשמי. אני אחזיר לו אח"כ. ומביטוש,*אתרינו המהולל*? *המהולל*?? עודפ'ם התעלקתם על פורום יבשוש ולא סיפרתם לי??

לאאא!

עד עכשיו נכנסתי לפורום הזה מלא פעמים - שבעים, אולי שמונים, ביום! הבעיה היא שאי אפשר לגלוש ב"כיפה" דרך הפלאפון, וכך בגללכם אני אפסיק להיות מכור! (גוד תינג? נההה אהה!) בקיצר בושו והכלמו והיידה (לא בת ההרים, סתם היידה) תפוז! נ.ב. אתם יודעים שבגמרא "כיפה" זה מעצר? (למשל - יש קורבן שאי אפשר להקריב שצריך לשים אותו בכיפה עד שימות) אז הנה לכם!

אתינקוש

New member
טוּבִי טוּבִי..

ככה שרו אתמול בלילה בחתונה, "אַָהֲההבָת עוֹילוֹם טוּבִי לוּהֵם, טוּבִי, טוּבִי לוּהֵם. אִיזְכִית אוּבוֹת לַבּוּנים תזכוֹיר, אוי, לַבּוּנים תזכויר.." אז האבידה חזרה לבעליה. נחמד.

משנה מפורשת

מי שלקה ושנה בי"ד כונסין אותו לכיפה, ומאכילין אותו שעורים עד שתהא כריסו נבקעת. פירוש גנבת מי שלקה- בפורום כיפה ושנה -בפורום אחד העם 1 בי"ד - הנהלת הקהילות כונסין אותו לכיפה - כפשוטו ומאכילין אותו שעורים - שטויות בפורום החברתי עד שתהא כרסו נבקעת - תנא לישנא דדיאטה נקט ובגמילת מכורים קאי

לישנא כלילא - אחלה ניק

איש בין הירושלמער (מי האינטיליגנט שיזהה את המקור לפרפרזה ואת הדובר?)

"VV" זה גם אחל'ה של ניק

(ושתי נקודות למי שיבין..) אה.. והחידה שלך נשמעת מוכרת רצח, אבל חומקת כל פעם בין טרפשי ההכרה.. (מילה חביבה "טרפשי", נכון?)

למעלה