יבלת? :/

lali1990

New member
יבלת? :/

אני חוששת שיש לי יבלת על איבר המין. אין מילים לתאר כמה אני נבוכה. איך מזהים את זה? האם זה עלול להיות מסוכן והאם זה עובר בדרך כלשהי? בבקשה עזרו לי!

lilach19780

New member
קונדילומה

יבלות על איבר המין ובכלל נגרמות ע"י נגיף הפופילומה - התסמינים יכולים להיות גרד, דימום והפרשות. רצוי לבצע בדיקה אצל רופא למען ולוודא כי אכן מדובר בקונדילומה. הרופא יחליט על המשך הטיפול - במידה ומדובר ביבלת ניתן להסירה ע"י מכת קור (חנקן) צריבת חשמל או לייזר. ניתן להסיר את היבלות גם בבית, לאחרונה נווה פארמה החלו לשווק תכשיר בשם wart freezer שמקפיא את היבלת בטיפול פשוט הזה לטיפול אצל רופא העור וגורם לנשירתה לאחר מספר ימים. רפואה שלמה.

יש היום דרכים פשוטות לטפל בזה../images/Emo140.gif

קודם כל אין מה להלחץ! אבל קודם כל קבלי טיפ ממני: הווירוס נצמד בקלות למקומות בהם העור פגוע - חתכים, שפשוף וכדומה. לכן, כדי למנוע הידבקות, רצוי לחבוש או לכסות פגעים בעור (למשל, בעזרת פלסטר) בעיקר אם הולכים למקומות רחצה ציבוריים. מניעה היא מרכיב חשוב. מעבר לזה , יש היום תכשירים ביתיים ופשוטים לתפעול עצמי על מנת להסיר את היבלת (בד"כ זה מביך לגשת לרופא עם הנגע הזה.) אני מקווה שזה לא יתפס חלילה כפרסום אלא כרצון לעזור. יש את המוצר הזה בכל הרשתות פארמה. הוא נקרא Wart Freezer "מקפיא היבלות" הוא של חברת נווה פארמה. את מוציאה מעט חנקן נוזלי (סה"כ 3 לחיצות) מהטיובה מצמידה ליבלת ל10 שניות ותוך כמה ימים היא נופלת (אם לא ניתן לחזור על הטיפול שוב.) בכל מקרה ובלי כל קשר- חשוב מאוד לשמור על יחסי מין מוגנים (את יודעת כשהמקום מגורה ופצוע - קל יותר להדביר בנגעים שונים) תהיי בריאה!

למעלה