יבלות

ellush

New member
יבלות

אני סובלת מיבלת בכף הרגל והייתי רוצה לדעת האם יש דרך טבעית להסיר אותה מבלי לגשת לקוסמטקאית. רציתי לציין כי ניסיתי להסירה באמצעות שמן עץ התה אך היא הפכה לצבע לבן ועדיין אני מרגישה אותה מתחת לעור, בלחיצה היבלת כואבת מאד ומפריעה. תודה מראש

יבלת

ellush שלום שמן עץ התה נועד לפטריות למניהם ולא כ"כ ליבלת. היבלת בד"כ הינה תוצאה של נגיף שתקף את העור. הדרך הטובה שאני מכירה היא לטפטף חלב (לא חלב פרה אלא חלב על משקל כלב..) עץ תאנה על הכף רגל. מס´ פעמים כאלו והיבלת בד"כ נעלמת. ישנם גם תרופות הומאופתיות אבל אי לא בקיאה בהם. בריאות יעל

odeia

New member
יעל, הטיפות שהצעתי לקנדידה יעילות

מאוד גם להורדת יבלות ו/או "טלולות" של העור או איך שזה נקרא.

עטרה ב ט

New member
עוד דרך להסיר יבלת: שימוש בחומר

חומר ירוק, שנקרא clay או ארג´יל ונמכר בחנויות הטבע. עושים אתו משחה שעוטפים בה את המקום לילה שלם והרבה פעמים זה עובר אחרי מספר לילות בודדים. שמים מים בקערה ואחרי זה את החומר. משרים יום שלם בלילה מורחים על חיתול או מגבת מטבח ישנה, שכבה עבה, שמים על מקום היבלת, חובשים מסביב והולכים לישון עם זה.

היי ...

שלום לך : יבלת ברפואה אלטרנטיבית הולסטית בכף רגל זה חסימה אנרגטית לא משנה כמה תורידי את היבלת היא תמיד תחזור ותמיד תפריע למה ???? כי מהסיבה הפשוטה שהיא חסימה אנרגתית באותו איזור קשה לי לאמין שטיפול קוסמטי או כל טיפול של להוריד יעזור את צריכה פשוט טיפול רפלקסולוגי לאיזון הגוף ופתאום תראי שאותה יבלת נעלמה מה קרה בעצם !??! כל הרעיון הוא לאזן את האנרגיות וברגל אנו מקבלים את כל האלמנטים אוויר , אש , מיים , אדמה אם תוכלי לציין היכן בדיוק יש לך את היבלת הזו הצליח יותר לעזור ושיהיה לך יום קסום ותזכרי שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה . שלך עדי קצמן

ellush

New member
תגובה לרפלקסולוג

היבלת נמצאת על כרית כך הרגל הימנית מתחת לזרת. האם ניתן לקבל מידע באיזו חסימה אנרגתית מדובר על סמך אינפורמציה זו? תודה מראש.

כן ברור ../images/Emo13.gif

אוקי יבלת בכרית כף הרגל הימנית מתחת לזרת אומר לי הרבה דברים קודם כל זאת רגל קבלה של אינפורמציה כלומר מה שאת לוקחת מהחברים משפחה קהילה וכו וזה בעצם נמצא על הזרת שהיא כולה אדמה כלומר: שזאת אצבע ששיכת לעולם הגשמי אדמה= טיריטוריה הורים משפחה, חברים חושניות בית מסגרת עבודה הורים כסף, מלחמה לצורך ישרדות ברגע שיש שם חסימה אז כנראה זה בגלל שאותה אצבע לא ממצאת את עצמה היא חסומה לפי הדגמאות שהראתי לך פה מה עוד יש לי שאלה האם אותה אצבע נשענת על האצבע לידה ואם אותה אצבע היא כפופה ונמצאת בחצי סיבוב ? זה גם יכול לעיד על בעיות בעצבי ראש כלומר: מתח חרדה לגבי הגשמיות וכו מקווה שהצלחת להבין על מה אני מדבר ושיהיה לך יום קסום ותזכרי שהכלי הריפוי היחדי בעולם הינו האהבה שלך עדי קצמן

למעלה