יבורך הפורום!

ב ה י ר

New member
יבורך הפורום!

מזל טוב טל על פתיחת הפורום ! יש לי כמה שאלות : (אגב,טל ניסיתי להשיג אותך אתמול בטלפון ללא הצלחה) 1. איך ניתן ליצור דוגמאות של תחרה על RFM? 2. ואולי מישהו יודע היכן אוכל להשיג באזור המרכז גביעים של גלידה מהסוג השטוח ללא השפיץ. חיפשתי בכמה מקומות ןלא מצאתי.... (זה דחוף לי למחר...) מראה לכם את עוגת הברבי הראשונה שעשיתי...

דלית 3

New member
היפר נטו זה רשת שופרסל ז"א גם

קוסמוס, מחסני מזון וכמובן שופרסל

t a l talim

New member
דוגמאות של תחרה-

קיימות טכניקות מגוונות ליצירת אפקט של תחרה בבצק סוכר, אזכיר כמה- - הטכניקה הפשוטה ביותר - לרדד עלה בצק סוכר. קונים מפת תחרה מפלסטיק, מהסוג הבולט (עולה שקלים בודדים בשוק), מפזרים על המפה מעט קורנפלור ופורסים אותה על הבצק, כשהחלקים המובלטים כלפי מטה. מרדיים בעזרת המערוך פעמיים שלוש, בכדי להעביר את הדוגמא. מתקבלת יריעת תחרה. - קיימים חותכנים מיוחדים לשם כך- ליצירת השוליים המסולסלים, לחיתוך פרחים עדינים מאוד וכו'. - מזלפים דוגמאות עדינות של תחרה דרך צנטר דק מאוד ישירות על הבצק, בצבע שהוא בטון אחד בהיר יותר מהבצק עצמו. - אם רוצים ממש להתעסק... לוקחים פיסת תחרה אמיתית, או דוגמא מצוירת של תחרה אם יש. מניחים מעליה נייר סנדוויץ (או נייר אפיה- קצת פחות שמנוני) מזלפים על הנייר חוטי רויאל איסיינג עדינים, לפי קוי התחרה. מייבשים 24 שעות, מקלפים בעדינות ומדביקים על העוגה. ניתן לזלף על יריעת בד טול לדוגמאות עדינות מאוד, ובסוף לגזור מסביב (הטול נשאר בפנים)- מאוד "תחרתי" ותומך בתחרה העדינה.

carmits

New member
אחותי../images/Emo70.gif סופסוף רואים אותך...

תשמעי את השתכללת...כל הכבוד
העוגה מדהימה

nush1

New member
יפיתוווושששש, זה מקסים!

כל הכבוד, עוגה משגעת!

Lela

New member
העוגה מהממת!!!!

אם זו העוגה הראשונה... איך תראה הבאה אחריה?

מרי-לו

New member
שבוע שעבר חיפשתי גביעים כאלה

ולאחר ש"חרשתי" את כל הסופרים באזור המרכז החלטתי להכנס ל"מקדונלדס" ולשאול אותם אם הם ימכרו לי (הגביעים של הגלידה ב 1.90 ש"ח) והם הסכימו
1/2 ש"ח לגביע... יצא אחלה

ב ה י ר

New member
אני מתכוונת להכין עוגת שוקולד אישית

בתוך הגביעים האלו, למסיבת יום הולדת של אחינית שלי. אני מקווה שעוד הערב העלה תמונה של הגביעים. התקשרתי לכמה סניפים של היפר נטו באזור המרכז בסוף מצאתי "בסביונים"

מרי-לו

New member
זה בדיוק מה שאני הכנתי!

תנסי לגשות לאחד מסניפי "מקדונלדס" ולבקש לרכוש מהם גביעי גלידה. כמו שכבר אמרתי הם מוכרים כל גביע ב 1/2 ש"ח. את המילוי הכנתי לפי מתכון עוגת שוקולית. יצקתי לתוך כל גביע עד לגובה של של 3/4 מהגביע. ואפיתי על חום של 150 מעלות כ20-25 דקות. הצפוי - 250 גר' שוקולד מריר + 250 גר' שמנת מתוקה. המסתי הכל באמבט מים.

למעלה