אחרי שומר הסט"יל מצאנו את הרס"ר בודק שכולם עושים את מלאכתם ומדגים הופעה תקנית, גאה ויצוגית.
נ נרקוזה New member 6/5/07 #8 אחרי שומר הסט"יל מצאנו את הרס"ר ../images/Emo13.gif בודק שכולם עושים את מלאכתם ומדגים הופעה תקנית, גאה ויצוגית.
אחרי שומר הסט"יל מצאנו את הרס"ר ../images/Emo13.gif בודק שכולם עושים את מלאכתם ומדגים הופעה תקנית, גאה ויצוגית.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 6/5/07 #18 מה המיוחד בלום הזה ? ןלמה לא צילמת גם אותו ? יופי של ביכורים.
S Squid New member 6/5/07 #21 אחלה תמונות, אקווה שפעם הבאה גם נוכל לתאם את הצלילות. קבל שאפו על בציר ראשון!
נ נרקוזה New member 6/5/07 #22 ../images/Emo110.gif כל כך קרובים ולא הצלחנו להפגש... בירידה הבאה מקווה שגם נסע ביחד ותודה
A Audi80 New member 7/5/07 #33 אין הרבה גנבו לי את התיק עם המצלמה וכל העותקים של התמונות... יש 30 תמונות ששלחנו למשפחה במייל ובשבועות הקרובים אמור להגיע לי דיסק של צלילה עם כריש לווייתן בקו טאו שעשינו ממנו עותק למועדון צלילה שדרכו צללנו (הם שולחים לי בחזרה עותק).
אין הרבה גנבו לי את התיק עם המצלמה וכל העותקים של התמונות... יש 30 תמונות ששלחנו למשפחה במייל ובשבועות הקרובים אמור להגיע לי דיסק של צלילה עם כריש לווייתן בקו טאו שעשינו ממנו עותק למועדון צלילה שדרכו צללנו (הם שולחים לי בחזרה עותק).